mandag den 7. april 2014

Djengis Khan gavnede miljøet!

Bernie Planck

En læser, Sara A, har i emails undret sig over, hvorfor jeg ‘går i kødet’ på Muhammad, for der jo helt sikkert mange andre personer i historien der har foretaget sig frygtelige ting som jeg kunne skrive om.

Hvorfor har jeg så meget fokus på Muhammad, muslimer og islam?

Jo, ser du Sara, historien er fyldt med navne og gerninger af mange onde, modbydelige mennesker; imidlertid har de fleste allerede i skolen lært at Attila Hunneren, Djengis Khan og Adolf Hitler ganske hensynløst myrdede løs på millioner af mennesker, så derfor er det faktisk ikke nødvendigt for mig at ‘belære’ min læsere om det.

Men med Muhammad er det noget anderledes.

Udgiverne af skolebøger er meget forbeholdne overfor at trykke sandheden om Muhammad - at han var en vild, brutal primitiv, ignorant og en barbarisk slaveholder og pædofil. Grunden? Den er ganske enkel.

Ingen tilhængere af Attila Hunneren, Djenghis Khan eller Adolf Hitler vil komme og sprænge trykkeriet i luften som gengæld for at kalde dem onde, modbydelige, barbariske etc. Hvis man derimod blot siger noget som muslimer ikke bryder sig om, og du er dødsmærket.

Her er der for eksempel en større avis i Storbritannien der skriver sandheden om Djengis Khan - at hans horder brutalt myrdede flere end 40 millioner sjæle:

A still from the film Mongol: The Rise To Power Of Genghis Khan

Djengis Khan er blevet benævnt den grønneste erobrer i historie - da hans morderiske invasioner dræbte så mange folk at enorme området af opdyrket land sprang i skov.

Mongolernes leder, der oprettede et kæmpemæssigt imperium i det 12. og 13. århundrede hjalp med til at fjerne næsten 700 millioner tons kuldioxid fra atmosfæren hævder en ny forskning.

At 40 millioner mennesker blev slået ihjel betød at store områder ellers opdyrket land sprang i skov, og træerne absorberede kuldioxid fra atmosfæren.

Og selvom hans metoder synes noget vanskelige for miljøaktivister at acceptere, tror økologer det kan være det første tilfælde af succesfyldt menneskeskabt global afkøling.

Det du aldrig vil se i britisk presse (eller nogen andre medier i Vesten) er sandheden om Muhammad og hans horder: At Islam myrdede flere end 300 millioner sjæle da først Islam gik i gang med den brutale spredning troen.

Det er derfor jeg skriver om Muhammad, Sara - fordi de store medier og uddannelsesinstitutioner er bange for det.


N.B. For den gode ordens skyld bør jeg nævne for dig, Sara, at jeg allerede har skrevet artikler om væmmelige personager udover Muhammad og Islam: Om Djengis Kahn se Rachel`s Law and the Burning Cats of Genghis Khan og  Sign the Geert Wilders petition.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails