lørdag den 9. august 2008

Lov mod blasfemi? For Guds skyld. Ja, tak!

En islamisk blasfemi lov? Lad os afsløre svindelnummeret.

Et lille 'jubilæum' med denne artikel som er indlæg 100 siden start.

Tidligere på året forsøgte de 57 muslimske lande i organisationen 0IC at påtvinge en "Islamisk blasfemi Lov" som en Universel Standard, en lov der skulle kunne fremme dødsstraf for de som udøver blasfemi mod profeten Muhammed.

Professor dr. Ekmeleddin Insanoglu, Tyrkiets Generalsekretær i OIC (Tyrkiet formodes at være moderat), fremførte den ovenstående skræmmende udtalelse den 15. februar 2008, delvis som svar på genoptrykningen af de nu berygtede danske tegninger.

Tidligere, den 18. januar 2006, havde den meget indflydelsesrige Sheik Yusuf al-Qaradawi krævet at FN skulle handle i overensstemmelse med de rene islamiske sharia-baserede love og forestillinger om blasfemi og straffen herfor. Qaradawi er ydermere den åndelige leder af Det Muslimske Broderskab og det Europæiske Fatwa Råd. Det er værd at bemærke, at hans anti-jødiske pro-terror fatwas inkluderer generobringen af Spanien og indførelsen af Sharia med alle midler, for hele menneskeheden.

Jeg støtter, sammen med OIC, at FN vedtager en lov mod blasfemi og jeg skal på det kraftigste bede andre om, at gøre det samme. Lad os samtidig benytte denne gyldne lejlighed til på demokratisk vis, at udbrede kendskabet til denne lovs rækkevidde og betydning, for at give den mere effekt, mere universalitet.

Lad os kræve at denne altfavnende lov skal vedtages af FN og af OIC og alle relaterede muslimske grupper, råd og bestyrelser der støtter denne Blasfemi Lov, denne Universelle Standard. Lad os få inkluderet særskilte og uigenkaldelige love der forbyder blasfemi ikke alene mod muslimer, men også de kristne og jøderne, og deres Guder så vel som deres profeter, deres budbringere, deres hellige bøger og hellige steder. Lad os få buddhisterne, Baha'i og alle mennesker og sekter (heraf nogle muslimske), der er udsat for terror og undertrykkelse, hadefulde udtalelser og 'afvigende' uddannelser, med. Lad os også få, i denne fortolkning af disse love, de muslimske kvinder med, disse evige andenklasses borgere, indbyggere i den usynlige Burkaverden.

Det her er en rigtig god aftale, alletiders byttehandel. Ingen venstrefløjs-, multikulturel-, pro-palæstinensisk- anti-amerikansk- indstillet person ville ikke kunne støtte denne altomfattende retfærdige og afbalancerede lovgivning.

Jeg ville uden tøven opgive min støtte til de danske karikaturtegninger og diskussionerne om Muhammed i bytte for afmonteringen eller reformereringen af størstedelen af madrassaerne, de uddannelsesmæssige fora og mediernes udfald i den muslimske verden og andre steder.

Imamer og lærde, politikker og agendas, bøger og medier ville naturligvis skulle erstattes da de ofte er gennemsyret af anti-jødiske, anti-kristne, anti-ikke-Wahabitiske personer og ideer. Buddhisternes kæmpefigurer i Afghanistan, de der blev sprængt i luften af Taliban, disse undere fra oldtiden, skulle helt sikkert genopføres af disse imamer, som det første prøveprojekt.

Udsnit af nu ødelagte statuer

Hundredetusinder af disse professionelle blasfemikere ville blive arbejdsløse, uden nogen ærefulde støttegrupper. Det er kun retfærdigt, at vi tilbyder disse nu overflødige jihadister genoptræningsmuligerheder som en følge af denne nye og epokegørende FN lov.

Vi kan således sikre os, at Hamas nu fremover kun vil dyrke rene og åndelige tulipaner i de tomme udklækningsdrivhuse i Gaza til Amsterdam's blomstermarked; vi kan sende Ahmadinejad og hans hærskarer til Kyoto for der at udøve den gamle Japanske teceremoni med dens inspirerende atmosfære af fred, fordragelighed og kærlighed til menneskeheden.

Des mere jeg tænker over det, jo bedre får jeg det. Forestil dig de hundredevis af milliarder dollars vi kunne spare på Homeland Security og til militæret her i USA. Med hjælpen fra det ihærdige OIC og deres Wahhabistiske brødre kunne vi lovgive mod al hadefuld tale overalt, altid, og for alle. Og så vil jeg slet ikke savne mine danske tegninger.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.348/pub_detail.asp

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Her er endelig en fed ironi man kan forstå. Amerikansk humor kan godt være lidt anstrengende, showet på DR2 med ham der Stewart er yderst anstrengende, men man skal måske være amerikaner for at kunne følge med. Her i denne artikel er ironi som vi kan lide det og med dejlig dobbeltbetydning.

Olsen sagde ...

Pudsigt jeg kan heller ikke se det morsomme i omtalte show. Jeg er ellers meget lattermild og ser det morsomme i enhver detalje, men sjældent trækker jeg på smilebåndet i det show. Men artiklen afslører rigtignok hykleriet med al den snak og lovforslag mod blasfemi. Den er jo overfor Islam et tveægget sværd.

Tao sagde ...

en blasfemi lov er uacceptabel, det strider mod vores ytringsfrihed og vores rettigheder som mennesker. det er en lov som slet ikke boer diskuteres, nej er den eneste respons den slags farlige forslag. islam og alle andre religioner skal ikke have saerbehandling, hvis folk synes de er latterlige og fortjener at blive latterlig gjordt saa har de ret til hvad de religiose kalder blasfemi (i deres oejne). den lov maa og skal oploeses.

Related Posts with Thumbnails