lørdag den 23. august 2008

Opmærksomhed for enhver prisPRELUTSKYNår kendte vil have opmærksomhed.....
Der er noget mærkværdigt over, hvorledes de to køn behandler deres sekuelle erfaringer. Førhen var det som oftest mændende der stod for al praleriet, også selvom de måtte omgås sandheden noget lemfældigt. Imidlertid ser det ud til, som tiden er gået, at det er kvinderne der nu står for al den varme luft. Nu er jeg ikke sikker på, om det er på grund af, at efterhånden som kvinder bliver ældre da har de behov for at minde enhver om, at der var engang de var jaget bytte eller om det blot er fordi kvinder har bedre hukommelser og i højere grad skriver dagbøger end mænd.
Det der får mig til at skrible lidt om dette emne er Barbara Walters, der for at fremme salget af sin nye bog, pladrer løs, hvorsomhelst og nårsomhelst, om den affære hun og tidligere senator fra Massachutess Edward Brooke havde i 70'erne. Bemærk venligst 1970'erne ikke deres 70'ere, selvom det efter min mening så ville have været bedre nyhedstof.

Alle i inderkredsen i Washington D.C: dengang var fuldstændig klar over at de kom sammen ligesom de fleste her i Hollywood vidste at Rock Hudson var bøsse, og at Præsident Kennedy's bseøg her i det sydlige Californien ikke kun var for at få en flot kulør. Det var en meget anderledes tid trods alt, og med undtagelse af Confidential Magazine's da var slesk sladder endnu ikke blevet en dominerende del af amerikansk industri og de fleste ville have svaret, at "paparazzi" var en italiensk madret.Når det drejer sig om værdier og moral er meget blevet forandret i løbet af årene, dog sjældent til det bedre. Dengang, medmindre du ligesom Errol Flynn havde bygget din karriere op på at være en flødebolle, da afholdt skuespillere og skuespillerinder sig i det mindste fra at opføre sig som gymnasielever. Takker været de berømte moralkodeks der var indarbejdet i alle Hollywoodkontrakter kunne karrierer blive afbrudt ved et knips med fingrene af Louis B. Mayers.

Dengang måtte enhver mandlig alkoholiker og enhver dame præstere noget bedre for Hedda Hopper, Louella Parsons og fanbladene end de gjorde foran kameraerne. Nu om stunder ser det dog ud til, at skuespillerne langt hellere vil optræde som værende de mest ulækre, fremfor at få en Oscar.

For adskillige år siden, i min bekymringsfrie ungkarletid kom jeg sammen med en ret så kendt skuespillerinde. Da hun var ret så klog, meget morsom og ganske velskrivende og litterær var jeg overhovedet ikke overrasket over, at hun besluttede sig for at skrive sine erindringer. Måske, fordi hun stadig var i 30'erne, blev jeg fortørnet over at læse i det endnu ikke offentliggjorte manuskript at hun ville beskrive en kort affære hun havde haft næsten 20 år tidligere med en navngiven gift skuespiller. Jeg kendte allerede til historien da hun selv havde fortalt mig den. Jeg kunne dog ikke se meningen med at skrive om den, og jeg spurgte hende, hvorfor hun mente det var nødvendigt.
"Fordi den er sand" sagde hun, "Det skete jo." 

"Der er masser af ting der er sket og som er sande og dog ikke behøver ende i en bog. Manden var jo gift på det tidspunkt. Hvorfor i himmelens navn vil du have, at hans børn skal erfare, hvordan han bedrog deres mor sammen med dig?"
"Du får det til at lyde som en billig affære."

"Det var det måske ikke for dig. Du var ikke engang 20 år. Du var en teenager og helt klart villedt. Men du spillede sammen med ham i et stykke. Det gjorde dig tilgængelig og mulig. Han behøvede jo ikke engang at forlade teatret. Du har selv fortalt mig at affæren standsede da stykket blev taget af plakaten. Så uanset, hvordan du har haft det med ham som 19 årig, da er det vist ret tydeligt, at han som var i 30'erne, gift og med børn, blot betragtede dig som fast food."
Nuvel, kapitlet blev trykt og bogen solgte ret godt. Jeg er sikker på at hun og jeg alligevel ville være gået fra hinanden. Succesfyldte skuespillerinder er berygtet for at de er dyre i drift, og jeg er af natur ret så doven.

Nå, lad os nu afslutte Barbara Walter. Jeg er sikker på, at hun nok skal få en masse opmærksomhed og omtale i medierne. Ikke blot fordi hun benytter en affære der for længst er overstået til at promovere hendes bog og selvfølgelig slet ikke fordi senator Brooke er en sort mand, men først og fremmest fordi han er.....Republikaner.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails