fredag den 29. august 2008

En pinlig ekspræsident

Phyllis Chesler

Obama har præsenteret sin liste af talere på Konventet. Hans valg er hverken særlig klogt eller moralsk, der er heller ikke mange nye ansigter. Ja, jeg ved: Senator Obama skal invitere de tidligere demokratiske præsidenter, det ville være en 'forandring' hvis han ikke gjorde det. Det er jo samtidig det der er Obama's mantra. Hvad nu hvis han turde? For eksempel har Obmama inviteret Jimmy Carter, den tidligere, en periodes præsident, for at tale på åbningsaftenen ved Demokraternes Konvent.
Jimmy Carter? Ja, netop den præsident der i 1979-1980 ikke kunne finde ud af, at redde de 52 amerikanske gidsler der blev holdt tilfangetaget af Khomeini's bøller i 444 dage, den nuværende iranske præsident Ahmadinejad var en af disse unge bøller.

Jimmy Carter? Ja, netop den præsident der efter 11.09.01 fortsatte med at give Amerika skylden for det had araberne har overfor USA og som betragter Amerikas ønske om demokrati i Mellemøsten som et 'tvivlsom spørgsmål.' I et interview i 2006 i det tyske magasin Spiegel forklarede Carter hadet mod Amerika som forårsaget af Amerikas invasion af Irak og for støtten til Israel.

Spiegel: De nævnte også hadet mod USA over hele den arabiske verden, hvilket er opstået som et resultat af invasionen af irak. Under de givne omstændigheder, er det da en overraskelse at Washington's ønske om demokrati i Mellemøsten er ugleset?

Carter: "Nej, faktisk ikke, bekymringerne jeg har givet udtryk for er endog blevet værre nu hvor USA støttet og opmuntrer Israel i dets uretmæssige angreb på Libanon."

Spiegel: Men var det ikke Israel der blev angrebet først?

Carter: "Jeg mener ikke at Israel har nogen lovlig eller moralsk ret til deres massive bombninger over hele Libanon. Det der er sket, er at israel holder 10000 som fanger, så når militserne i Libanon eller Gaza tager en eller to soldater som fanger da ser israel det som en retfærdiggøresle for et angreb mod den civile befolkning i Libanon og Gaza. Nej, det synes jeg ikke er rigtigt."

Hvor skal jeg dog begynde?

Siden 1967 har palæstinensiske terrorister kapret fly, bomnbet synagoger, taget gidsler og dræbt jødiske og israelske civile; de havde påbegyndt dette lang tid før de såkaldet "bosættelses bevægelser" bosatte sig i de omtalte områder.

Lang tid før Amerika invaderede irak og Afghanistan og længe før 11.09., angreb arabiske/muslimske terrorister Amerika (og civile i Vesten) som følger:

Den 18. april 1983 sprænge en selvmordsbomber, i en bil fyldt med sprængstof, USA's ambassade i luften i Beirut, dræbte 63, heriblandt 17 amerikanere.

Den 23. oktober 1983, ved et terrorangreb sprængtes kaserner der benyttedes af USA Marine og det franske militærs hovedkvarter i Beirut, tabstal 241 marinere og 58 franske faldskærmstropper. Jeffrey Goldberg, journalist ved New Yortk Times giver Hezbollah skylden. Før 11.09. var det de mest døddbringende terrorangreb mod amerikanere.

Den 14. juni 1985, Hezbollah kaprede et TWA jetfly og tvang det til Beirut, krævede løsladelse af syv hundrede arabere i Israelske fængsler. En US Navy dykker blev dræbt og 39 amerikanere blev holdt som gidsler til den 1. juli. Goldberg rapporterede at USA giver ansvaret for de fleste aktioner, til en af Arafat's tidligere livvagter, Imad Mugniyah, også denne..

Den 5. april 1986, dræbte en bombe, sandsynligivs fremstillet af Libyen, ved en eksplosion i en natklub i Berlin 2 amerikanske soldater og sårede 230. "Libyen står bag," ifølg. Associated Press.

Den 21. december 1988, sprængte libyske terrorister Pan Am fly 103 over Lockerbie, Skotland, dræbte 270 personer, herunder nogle på landjorden.

Den 26. februar 1993, en bilbombe, fremstillet af radikale islamister sprængtes i parkeringskælderen under World Trade Center tårnene, dræbte seks og sårede mere end eet tusind. De fire dømte forbrydere blev alle knyttet sammen med den blinde ægyptiske radikale Sheik Omar Abdul Rahman, som selv blev dømt som leder af en påstået større konspiration med det formål at ødelægge FN hovedkvarteret og Lincoln og Holland tunnelerne.

Den 25. juni 1996, eksploderede en lastbil med eksplosiver udenfor Khobar Tårnene i Dharam, Saudiarabien og dræbte 19 amerikanske embedsmænd og sårede hundredevis. Iflg. Goldberg blev tidligere Arafat livvagt Mugniayh også mistænkt for at være indblandet i denne dåd. Iflg. Washington Post viste amerikanske undersøgelser dog i 1998 at sporene pegede mod iranske agenter.

Den 17. november 1997, dræbte tilhængere af Jammah Islamiyah mere end 60 turister der besøgte templet Hatshepsut i Luxor, Ægypten. Der var japanere, schweitzere, tyskere og briter blandt de døde.

Den 7. august 1998, detonerede al- Queda to bilbomber og ødelagde USA ambassaderne i Nairobi og Dar-es-Salaam samtidig. Derved dræbtes 224 og tusinder blev såret. AP rapporterer at bin Laden er den hovedmistænkte.

Den 20. oktober, 2000, bombede al-Queda angribere USS Cole mens den fik brændstof i den yeminitiske havn Aden, dræbte 70 søfolk. Igen var bin Laden den hovedmistænkte.

Den 11.09. fløj arabiske muslimer, hovedparten fra Saudiarabien og under ordre fra al-Queda to jetfly ind i World Trade Center og et tredje fly ind i Pentagon. Passagerer i et fjerde fly tvang dette til at styrte på en mark i Pensylvania.

Disse angreb skete altså lang tid før Amerika invaderede Afghanistan eller Irak.

Listen over overgreb udført mod fredelige israelske civile er endnu længere, som jeg vil opremse i en anden artikel. Det er tilstrækkeligt at sige, Carter vedholdende har været fortaler for palæstinensisk terrorisme og dæmoniseret Israels forsøg på selvforsvar.

Lad nu alt dette ligge. Lad os formode at intet af det førnævnte er sket. Men Senator Obama, der var tilsluttet Pastor Jeremiah Wright's kirke i mere end 20 år, den samme kirke som Ophrah var tilsluttet, men forlod efter tre år, har valgt en klassisk jøde-hader som åbningstaler. (Vil han også forkaste ham? Eller vil han sige at det vidste han ikke...?) Jo, jeg taler stadig om Jimmy Carter.

Carter er ikke blot en anti-zionistisk anti-semit. Han er en rigtig gammeldags jøde-hader. Den har sin rod i Kristendommen. Det er rå uforfalsket rascime.

I sen 1990'erne og lidt ind i det tyvende århundrede holdt præsident Jimmy Carter, forfatter til Palestine, Not Apartheid, en serie Bibelforelæsninger benævnt som Søndagsmorgener i Plains. Et optagelse fra en af disse forelæsninger blev udgivet som CD af Simon og Schuster. En elev ved Columbia, Michael Miller, lyttede til disse CD'ere og nedskrev dem delvist med kommnetarer. Jeg læste nogle af afskrifterne med afsky. Jeg orkede ikke at læse det hele.

Jeg har skrevet om det før. Tro mig: Carter hader jøderne af et helt hjerte og hans jødehad er baseret på en pervers måde at læse Bibelen på. Det er meget beklageligt da jeg altid har været en fortaler for jødisk-kristne alliancer. Jeg tror at Carter kun kan tale for sig selv og så den Saudi lobby der har belønnet ham så gavmildt.

Carter pisker hele tiden en hadsk stemning op mod de moderne israelske jøder ved at fortælle løgne, halve sandheder og oldgamle, fuldstændig ude af sammenhængen sandheder. For eksempel siger han, at (alle) jøder betragter (alle) kristne som "hunde" og foragter og forfølger (alle) kristne fordi de er "urene, uomskårne."

Enhver der har blot det mindste kenskab til mellemøstens realiteter vil forstå at det er muslimerne der betragter krisne som urene vantro og det er muslimerne der forfølger, tvinger til omvendelse, uddrivelse og halshugning af kristne. Palæstinensiske islamister har vanhelliget kirker og myrdet kristne. Den selvsamme israelske regering som Carter harcellerer imod i sine bibelforelæsninger har beskyttet alle religioners hellige steder. Og det er etniske arabiske muslimer der har myrdet sorte afrikanske kristne og muslimer i Darfur.

Præsident Carter præsenterer den påståede magt hos jøderne der levede under romersk besættelse på Jesu tid som en symbol for den nuværende magtstruktur der er skabt af nutidens jøder og israelske zionister. I hans forelæsninger hænger skylden for mordet på Messias på enhver jødisk gerning.

Denne mand var engang præsident i USA?

Måske er jødernes forbrydelse den at de var her først, at de er moder og fader til religiøs monoteisme. Måske burde vore efterkommere, hvadenten de er oprørske efterfølgere eller udbrydere komme ud af denne forældrenes kvælende skygge. Men en sand kristen burde ikke hade. Faktisk burde han tilgive endog de der plager ham. At dæmonisere og gøre til syndebuk et i bund og grund uskyldigt folk er så ukristeligt, at vi kunne spørge om Jimmy Carter ikke snarere er jødehader fremfor en god kristen?

http://pajamasmedia.com/phyllischesler/2008/08/20/guess-who-is-the-opening-night-speaker-at-the-dnc-the-man-from-plains-georgia/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails