onsdag den 25. marts 2009

Klimaets Shamamer

Opvarmnings shamanerne


Andrew Thomas


Shamanen James Hansen har højtideligt erklæret at vi kun har fire år tilbage før verden ender i en klimakatastrofe. Havene vil stige, arter vil uddø, Helvedets porte vil åbne sig og almindelig klagen og tænders gnidsel vil dominere og herske over menneskeheden. Dr. Hansen, direktør for NASA's Goddard Institue for Space Studies er verdens førende heksedoktor i et korstog mod den menneskeskabte globale opvarmning. Han har overtaget denne titel fra Store Al, der på det seneste er blevet noget mere tilbageholdende med at diskutere hans egne gigantiske CO2fodaftryk i offentlighed.

Spørgsmålet opstår, hvorfor den George Soros støttede videnskabsmand har erklæret denne tidshorisont (svarende til Præsident Obama' s embedsperiode) som nødvendig for at handle mod den truende Harmagedon. I den nærmeste fremtid kommer vi til at høre endnu flere desperate bønner fra de sande tilbedere af Klimatolocismen om, at enden er nær. Nu skal vi handle eller vi er for evigt fortabte. Dette er begyndelsen på et fænomen som jeg vil kalde Shaman Nødskriget.

Shamanen har en central rolle i stammekulturen i omtrent hver eneste kultur på Jorden. Fra den græske hedenskab, de mongolske horder til de oprindelige amerikanske stammer har shamanen været den mest indflydelsesrige kilde til religion og mysticisme gennem historien. Shamanen var også bindeleddet mellem naturen og menneskeheden og fastsatte regler og tabuer for at regulere menneskets væremåde overfor miljøet. Som Wikipedia fastslår vedr. shamanen som økolog:


Som hovedkilden til lærdom i stammekulturens symbolverden kan shamanen have haft en førende rolle i den økologiske handlemåde ved aktivt at pålægge begrænsninger på jagt og fiskeri.



Hvordan fik shamanen denne magt over stammen? Behændighed - bugtalekunst, og andre tricks blev benyttet for at overbevise de andre stammemedlemmer om, at han havde evnen til at få onde ånder til at forsvinde og forstumme. Gennem kendskab til astronomi, en af de mest populære teknikker for at opnå magt gennem forudsigelser af solformørkelser. Når Solen blev overskygget af Månen erklærede shamanen at den var ved at blive fortæret af mørke kræfter. Inkaerne kaldte det Den Sorte jaguar. For mongolerne var Guden Rah hovedårsagen. Uanset hvad den onde ånd blev kaldt var shamanens løsning i hovedtrækket den samme. Stammens cheføkolog ville skrige og danse, gennem en oppisket stemning ville han få hele stammen til at gå i amok. Efter kort tid ville Solen vende tilbage og shamanen ville kunne nyede stammens beundring og cementere sin magt.

Dr. Hansen og hans medhekse skal handle hurtigt. Ved at benytte Shamantricket, må de onde globalopvarmningsånder jages på porten før det er klart for stammens masser at klimaet faktisk bliver koldere. Ved at gøre det kan shamanøkologerne påstå at Præsident Obama's "grønne initiativer," det vil sige beskatning af alt der udleder CO2 er succesfyldt. På dette tidspunkt vil deres politiske magt over stammen være fastslået og uigendrivelig. Lad blot dansen begynde før Solen begynder at forsvinde.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails