fredag den 20. marts 2009

Præsident TelePrompTer® 's fejl...

Præsident TelePrompTer® sammenligner T-modellen med en SUV

Jim Caron

Ved et besøg på Edison el-bilfabrikken i Californien fortalte Præsident TelePrompter de ansatte at "en Ford Model T havde bedre benzinøkonomi end nutidens SUV'er."
Nu er hensigten ikke af afklæde manden hans stolte ry for behandling af ord i taler, men lad os se lidt på nogle spcefikationer hver for sig. Da Model T var en Ford så vil vi benytte den populære Ford Explorer til sammenligning.

Ford Model T:
Motor: 177 cctommer - 1,9 liter 4 cylinder på række
Hestekræfter: 20,2 BHP
Tophastighed: 60-70 km i timen
Brændstofforbrug: ca. 5,5 km på literen

Ford Explorer:
Motor: 4,6 liter V8
Hestekræfter: 292 BHP
Tophastighed: mere end 200 km i timen
Brændstofforbrug: ca. 8.5. på literen.

Blot for at konkludere så har Explorer en meget større motor, højere tophastighed for ikke at nævne luksusudstyr og komfort i sammenligning med Model T, læg dertil alle mulige former for forureningsbekæmpende kontroller og elektronisk overvågning og så tilmed bedre økonomi end Model T.

Mon der er nogen der vover at udfordre Hans Hellighed med den lemfældige omgang med kendsgerninger?

http://www.americanthinker.com/blog/2009/03/president_teleprompter_compare.html

(Han kunne også have nævnt vægtforskellene som endnu et bevis på fejlkonklusioner. -synopsis)

-----------------------------

I samme forbindelse kan nævnes Obamas fejlagtige brug af TelePrompter ved den irske premierministers besøg, hvor han kom til at holde den tale som den irske premierminister skulle holde. I talen takkede han sig selv for invitationen. Pinligt. Læs evt. her http://bighollywood.breitbart.com/jromano/2009/03/18/hotflash-obama-as-ron-burgundy/

Det mest utrolige er dog at der ikke endnu er lagt en video ud med denne eklatante fejlbedømmelse. Hvis George W. Bush havde fejlet i en sådan sag ville alle have kastet sig over ham for endnu engang at slå fast at manden er idiot. Men med Obama, skal en sådan historie ikke frem i mediernes søgelys. Hvilket hykleri.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails