lørdag den 21. marts 2009

Trækhestene er ved at være trætte

De trætte - der trækker læsset

Kender du folk der arbejder, men tjener de fleste penge ved sort arbejde? Som ikke betaler skat? Som ikke betaler sundhedsforsikring? Hvis du er ligesom de fleste da kender du dem ikke blot, du er i familie med dem. De er overalt. De kører med på vognen når de bliver syge eller kommer tilskade, men de tager ikke deres tørn med at trække. De går ved siden af og griner af alle os med seletøj på.

Du får imidlertid din sundhedsforsikring 'gratis' fordi din arbejdsgiver betaler den siger du? Der er jo ikke noget der er gratis. De der har, lad os sige en Familieforsikring som koster mere end 50 dollars om dagen er den del af deres aflønning uanset om du gør dig det klart eller ej. Din arbejdsgiver ved det fordi han beregner det i sin omkostning ved at have dig ansat. Han ville give gerne dig de 50 dollars, og lade dig selv betale forsikringen, men så ville regeringen også tage noget af den som indkomstskat og du ville komme til at betale endnu mere. Intet er gratis. Nogen skal betale. De der trækker vognen betaler.

Hvor mange kender du som er uarbejdsdygtige? Hvor mange af dem er faktisk uarbejdsdygtige og ude at stand til at arbejde? Hvor mange har groft overdrevet deres skrøbeligheder for at være "kvalificerede," med hjælp af advokater, til uarbjdsdygtighed? Jeg tør vædde på, at du er i familie med også nogle af dem. De fleste af os er.

"Problemet med socialismen er at man med tiden løber tør for andre folks penge," sagde tidligere premierminister Margaret Thatcher. De der trækker læsset gider enten ikke eller kollapser og det er allerede ved at ske i England. Landet er nærmest bankerot. Med delstaten Californiens enorme sociale programmer og et stigende antal ulovlige immigranter er Californien også på randen af bankerot. Hele USA er på samme spor - og med 'hjælpepakker' på nogle milliarder her og nogle milliarder der får vi ekstra fart på.

Den 825 milliarder dollars 'økonomiske stimulanspakke' er skabt af Demokraterne der har kontrollen i Kongressen og Det hvide Hus lige nu. Obamas cheføkonomiske rådgiver, Robert Reich bevidnede foran Kongressen da han sagde: "Jeg er bekymret, som jeg er sikker på mange af Jer er, for at disse jobs ikke skal gå til de dygtige mennesker der er professionelle eller til hvide mandlige bygningsarbejdere."

Hmm.
Ikke alene vil vi få forhøjede socialistiske skatter, de penge der kommer ind vil blive brugt efter racen. Jeg troede Obama administrationen skulle være den første 'ikke-racistiske.' Er der noget jeg har misforstået? Reich fortsatte med at sige: "Kriteriet kan udformes så pengene virkelig går til de andre - de langtidsledige minoriteter, kvinder - mennesker der ikke nødvendigvis er bygningshåndværkere eller højt uddannede professionelle."

Hmm.
Obama siger han vil bygge veje og broer og anden infrastruktur med alle disse penge. Han forsikrer os om at der er masser af projekter der er 'klar til skovlen' over hele landet, de venter blot på midlerne til at komme i gang. Jeg kan forestille mig - at blive stoppet af en flomset projektleder med en orange vest, en walkie-talkie og et STOP skilt på en pæl foran et hold af regeringsarbejdere der læner sig op af skovle og ryger cigaretter.

Når jeg senere kører over en at disse nye "infrastruktur" broer da vil jeg huske på at det ikke var på højt uddannede, dygtige professionelle der byggede dem og jeg vil takke Gud hvis jeg når helskindet over på den anden side.

Præsident Obama sagde til Blikkenslager Joe at han ville "sprede velstanden" ved at forhøje skatterne for de rige. Problemet er at "de rige" allerede nu betaler de fleste skatter og hvis du har arbejdet hele dit liv og stadig er i live da er du en af dem. Som lærer med en hustru og tre børn var jeg for 30 år siden 'fattig' - under regeringens fattigdomsgrænse. Jeg er stadig lærer, men har to deltidsjobs, en hustru der arbejder og fire voksne børn - men nu er jeg "rig." Rig og fattig er ikke statiske kategorier og min beretning er ikke usædvanlig. Den øverste halvdel af amerikanske lønmodtagere betaler 96% af regeringens skatter. Den nederste halvdel betaler mindre end 4% Ja, de fleste i den nederste halvdel betaler næsten ingenting, men modtager i stedet. Alligevel vil Obama og Pelosi give dem rabat! På hvad? For at få penge skal man betale. Lad os dog kalde det det er - en omfattende omfordeling af indkomsten fra de der trækker læsset til de der kører gratis med.
Tom McLaughlin

Andre artikler af McLaughlin ved klik.

Family Security Matters Contributing Editor Tom McLaughlin Tom is a history teacher and a regular weekly columnist for newspapers in Maine and New Hampshire. He writes about political and social issues, history, family, education and Radical Islam. E-mail him at tommclaughlin@fairpoint.net


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails