torsdag den 21. november 2013

Langsom provokerende gang! Hvorfor mon?

Sorte bavianer gennembanker et par i racerelateret angreb


Bernie Planck

I min artikel fra december 2012 Går Sorte Langsommere end Andre? kom jeg med følgende observation: “.....alle unge menensker, men især unge sorte, går langsommere, hvis en bil venter på de går over gaden. Jeg mener ikke almindelig langsom gang, men om direkte  overdreven sløv slentren eller dalren.”
 
An intersection near Kings Plaza Shopping Center in Brooklyn became the scene of a brutal attack by a group of black youths against a white couple driving through.
Photo Credit: NY Daily News
Undertiden bevæger unge sorte sig slet ikke:


En gruppe på 10 sorte unge - en af dem en pige på 12 år - omringede et hvidt pars bil i Brooklyn, gennembankede manden voldsomt, og trak hustruen ud på fortovet ved håret mens de overdængede de to med racistiske tilsvininger, siger myndighederne.
“Få fat i de idioter” råbte nogle af dem ifølge rettens papirer. “Få fat i den hvide luder!”

Konfrontationen fandt sted kl. 19.00 mandag da den  hærgende gruppe krydsede Avenue U ved 58th St. nær Kings Plaza Shopping Center i Mill Basin.

Ronald Russo, 30, og hustruen Alanna, havde åbenbart grønt lys, og manden dyttede for at gøre gruppen opmærksom på det. Så begyndte slynglerne at sparke til bilen ifølge anklagen. Ronald Russo steg ud for at se på skaderne. Så brød helvedet ud.

Ronald Russo blev trukket ned på jorden. Så blev han slået og sparket i hovedet. Han fik flere slag over hele kroppen siger efterforskerne. Han brækkede næsen, et ribben, fik blodsamlinger og skader på skulderen. Han blev behandlet på Beth Israel Medical Center og derpå udskrevet.

I min artikel skrev jeg også: “Jeg har oplevet tre sorte piger stoppe lige foran min bil og diskutere et eller andet, hvilket tvang mig til at benytte hornet så jeg kunne gøre opmærksom på at der var grønt for mig, og at de blokerede.” Men jeg ville helt sikkert ikke stige ud af bilen for at få en konfrontation med langsomtgående unge sorte, fordi jeg ved at mange af disse unge, skønt de ser menneskelig ud, faktisk er farlige som dyr i jungle.

Hr. Russo ville ikke være steget ud af sit køretøje hvis han var på safari i Afrika og en flok bavianer blokerede for hans jeep. Hvor er det ærgerligt han ikke læste min artikel fra maj 2001 When Black Youth Turn Into Packs of Animals hvor jeg advarede mine læsere, “....skønt jeg konfronterer sorte kvinder når de er rå og tarvelige, så undgår jeg at gøre det når de er på gaden sammen med andre unge.”

For en sikkerheds skyld ville det være klogere at anse dem som vilde dyr.

Intet at det jeg her har skrevet benægter at der er mange, rigtig mange hvide ung der, i en gruppe er rå, uciviliserede og farlige, og at der er mange, rigtig mange sorte unge der er ordentlige, høflige og civiliserede mennesker.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails