torsdag den 25. januar 2018

99,9% af muslimer er fredelige?

99.99% af muslimer er fredelige?

Har du nogensinde spekuleret på hvad procentdelen af fredelige muslimer er? 30%? 50%? 70%? 80%? 
Forkert.
Det faktiske tal er 99,99%
Det stammer fra en skribent på  the New York Times, Mustafa Umar, imam fra the Islamic Institute of Orange County, California.
Iman Umar, eller "Sheik," som han kaldes af sin menighed skriver hvordan menigheden er blevet terroriseret af Donald Trump. Kvinder iført hijab er bekymret over at amerikanerne ikke bryder sig om at de er klædt som slaver og spekulerer på om de burde asssimilere sig og klæde sig som alle andre i Amerika. Hvor er det nedværdigende, eller hvad?
Muslimer, der beder fem gange om dagen er angste for at bede i indkøbscentre og parker af frygt for offentlig mishagsytringer. Faktisk er der ingen andre religioner der beder på offentlige steder som muslimer gør, fordi andre religioner ikke ønsker at virke påtrængende.
Præsident Trumps “muslim forbud” der så absolut ikke vedrører de fleste muslimer, giver også anledning til bekymring for menigheden. Således er Sheiks menighed under et tungt pres - der er så ingen der faktisk har gjort dem skade, og ingen har truet med at skade dem, men de føler sig - psykologisk set - som ofre.
 muslims want shariamuslims want stoning
western muslims
I den kontekst skriver Iman Umar for at forsikre os om at 99,99% af muslimer er fredelige. Derfor må man konkludere at de 0,01% muslimer der er voldelige kun omfatter følgende:
1) Hele Syriens befolkning hvor Sunnier slår Shiiter ihjel og omvendt.
2. Hele Iraks befolkning, hvor Sunnier slår Shiiter ihjel og omvendt.
3. Hele Yemens befolkning, hvor Sunnier slår Shiiter ihjel og vice versa.
4. Det meste af Irans befolkning, der støtter Hezb'allah og kæmper i Syrien.
5. Store dele af befolkningen i Afghanistan og Pakistan og andre steder der støtter Taliban.
6. Store dele af Saudiarabien der støtter radikale madrassaer i Pakistan og andre steder.
7. Store andele af befolkningen i Egypten der er med i Det Muslimske Broderskab og andre terroristgrupper.  
8. Store andele af den muslimske befolkning i Storbritannien, Norge, Frankrig, Tyskland, Belgien og Nederlandene der halshugger folk, slår jøder ihjel, kører lastvogne ind i menneskemængder og udfører voldtægter i stor skala.
9. Store andele af befolkningen i Nigeria der støtter Boko Haram og store del af befolkningen i Libyen der også støtter radikale islamistiske grupper.
Jeg er sikker på der er nogle flere grupper jeg ikke har nævnt. Som Hamas og PLO. Den der 0,01% har bredt sig vidt omkring. Men jeg er overbevist om at imamen ved hvad han taler om. Hans Islamic Center har nemlig en lang historie om fred og tolerance. Undtagen naturligvis dette:
Wagdy Ghoneim er en radikal egyptisk gejstlig der var imam ved IIOC [Islamic Center of Orange County] indtil han i november 2004 blev anholdt af U.S. myndighederne for kræneklse af immigrationsbestemmelser.  Ghoneim fik lov til at komme til U.S. som religiøs prædikant over en moske i Texas, men nåede ikke at få tilladelse til at flytte til Californien med sin familie, her mente man hans “status var forkert” og derfor skulle Ghomeini deporteres, udvises  Ifølge talskvinden for U.S. Immigration Customs Enforcement, Virginia Kice, blev han tilbageholdt uden mulighed for kautions efter hans arrestation “baseret på bekymringer hos Department of Homeland Security om at hans tidligere (Ghoneimi) taler og deltagelse i aktiviteter for fund-raisning kunne være støtte til terroristorganisationer.  
Ghoneim blev også nægtet indrejse til Canada i 1998. Gerald Belanger, chef for Canada's Citizenship and Immigration's afgørelser om indrejse, fastslog at Ghoneim blev nægtet indrejse fordi, “vort system med info samlet ved computere indikerede han var medlem af Det Muslimske Broderskab og Hamas - begge kendte terrororganisationer.
Ghoneim ledte an foran et publikum i en sang med teksten: “Nej til jøderne, efterkommere af aber,” ved et møde på Brooklyn College i maj 1998.
Ghoneim, den tidligere imam ved Umars egen moske må så være blandt en af de der udgør de der 0,01% han selv omtaler.
The New York Times gjorde en ‘stjerneindsat’ for at dække, skjule Josef Stalins massemord. Derefter dækkede, skjulte NYT for Holocaust. Nu dækker, skjuler avisen muslimernes massemordsangreb. Navne har ændret sig, men det avisen gør er præcis det samme som altid.
Ed Straker is the senior writer at Newsmachete.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails