onsdag den 10. januar 2018

Lagerfeld går i kødet på Merkels immigrationspolitik

Karl Lagerfeld i kødet på Merkels indvandrerpolitik


Monica Showalter

Modedesigner Karl Lagerfeld vækker opsigt igen, denne gang for hans bemærkninger om immigranter, tyskere og jøder. Han kritiserer voldsomt Kansler Angela Merkel for at åbne landets grænser for millioner af immigranter fra det islamiske Mellemøsten. Han sagde:
"Man kan ikke - selv om der er årtier mellem - slå millioner af jøder ihjel og så bringe deres værste fjender ind i stedet for,” fortalte han på et fransk Tv-show.
"Jeg kender nogen i Tyskland der tog en ung syrer, og efter fire dage sagde, “Det bedste Tyskland har opfundet er Holocaust,” tilføjede han.
Mesteren af postmoderne ironi understregede noget der er gået ubemærket hen, og uden ironi, i Tyskland i et godt stykke tid. At Tyskland, landet der dræbte så mange millioner jøder under Holocaust, nu genbefolker sig med millioner af ikke assimilerbare anti-semiter, islamiske immigranter. Og vil de nogensinde ændre deres forkastelige holdninger og fordomme?

Naturligvis er reaktionen blandt Tysklands elitære -chok og vrede.

For indtil nu har de tyske elitære solgt forestillingen om at det at bringe millioner af immigranter til landet i sandhed var et bevis på deres egen godhed, et dydens signal, hvis et sådant findes, en skarp modsætning til alle de ynkelig amerikanere der ikke tænker som dem. Pyt være med at immigranterne selv ingen betænkeligheder har ved åbenlyst at gå ind for anti-semitisme og terrorisme.

Lagerfeld, født i Hamburg, ved udmærket hvad han gør da han kom med de bemærkninger der chokerer euro-bourgeoisiet, der nu er ved at dåne over hans observationer.
"Merkel havde allerede millioner og atter millioner (af immigranter) der er godt integreret og som arbejder, og alt er godt ....hun havde ikke brug for at bringe endnu millioner ind for at forbedre sit image efter opfattelsen af hende som den grumme stedmoder efter den græske krise,” sagde Lagerfeld.
"Pludselig ser vi præstens datter,” sagde han med henvisning til Merkels far der var en protestantisk præst i det tidligere Østtyskland.
Svært at argumentere mod ham. Muligvis har også en masse almindelige tyskere det som han
.
De tyske elitære har netop fået deres narrativ flænset. De er tilbage ved at være de gamle nazister som de altid var, og ikke de rare mennesker de så gerne vil have os til at tro.

Men skabs nazitendenser har i årevis være tydelige hos Tyskland elite - den tyske besættelse med global opvarmningskatastrofen lyder fuldstændig som Hitler panik over Lebensraum for blot at tage et eksempel.

Her følger så nogle andre i konteksten med Tysklands immigrant narrativ.

Tyskland har altid være en glødende apologet for palæstinenserne og terroristerne der er blandt deres elite. De terrorister har begået utallige forbrydelser mod den jødiske stat Israel, opfordret Tyskland til at føje sig deres krav, herunder det med en palæstinensisk stat i FN, og ikke noget med at Palæstina skal anerkende Israels ret til at eksistere.

De har stemt for palæstinensernes sager i FN, sammenlignet palæstinenserne med ofrene for Holocaust, tilladt at en palæstinensisk terroristgruppe kan stille op til den tyske Bundestag, og sendt ufattelig meget hjælp og penge til palæstinenserne og det hele er endt i terroristernes lommer.

De har aldrig opfattet det ironiske ved det, trods den kendsgerning at palæstinensiske terrorister begik en stor terrorhandling mod israelske atleter i München i 1972, og det var sådan set startskuddet til terroristsæsonen der har plaget Vesten lige siden.

Værst af det hele, de har sammenlignet Israel og landets handlinger for at forsvare sig mod palæstinensisk terror som være værre end det de selv gjorde som nazister.

Nu har Lagerfled lukket katten ud af sækken, tvunget Tysklands elitære til at konfrontere den kendsgerning, at de hjælper og støtter det mest ani-jødiske folk på planeten. Nu må de i sandhed spørge sig selv, ‘hvad er det dog for en nation vi er blevet? Det har de ikke lyst til. Det er derfor de nu hyler.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails