søndag den 7. januar 2018

Da Clinton mistede koderne til A-våben - og forsøgte at skjule det

Bubba Clinton forlagde a-våben koderne og forsøgte så at skjule det

Det minder os om at vi med nød og næppe undgik en kugle eller måske snarere en atombombe da vi forkastede Hillary Clinton som præsident for nu er der nyheder ude om at Bill Clinton, glemte/forlagde kernevåbenkoderne der har til hensigt at skulle beskytte Amerika mod et kernevåbenangreb. Bagefter forsøgte han at skjule det. Beretningen kan læses i  Business Insider, der fangede den detalje fra en bog fra 2010.
Shelton og Cohen frygtede at historien skulle nå ud til pressen og virkelig blive en pinlig sag. Men der kom aldrig noget ud om de savnede koder, og Sheltons genfortælling om det i hans bog fra 2010, var som han kender til det, første gang den er blevet delt offentligt.
"Dette er virkelig en stor sag - i gigantisk størrelse - og vi fik med nød og næppe dæmpet den ned,” skriver Shelton og tilføjer: “Man gør alt hvad man orker og mener man har et ufejlbarligt system, men på en eller anden måde er der altid en eller anden det lykkes at få det til at gå i smadder.”
https://www.youtube.com/watch?v=E5PGn6L58xY
Billedresultat for clinton lost nuclear codes

Dette er ægtemanden til den kvinder hvis lemfældige behandling af fortolige information i Udenrigsministeriet blev beskrevet som “ekstremt skødesløst” af hendes politiske allierede dengang FBI direktør James Comey.
Det er i tråd med min leder tidligere i denne ugen, hvor jeg spørger om Demokraterne kan betroes passwords, selv deres egne, når man tager alle de læk i betragtning vi har set i deres lejr. De er sådan set fuldstændig ligeglade, fordi de betragter alt som “regeringens job” og belejjligt glemmer at de er regeringen.
Kan du forestille dig om Donald Trump havde lavet en sådan bommert? .......Det viser tydeligt hvor langt medierne vil gå for at beskytte disse bondefangere.
Det er absolut ikke uden grund at Bill og Hillary Clinton er blevet kaldt “Tom og Daisy Buchanan i amerikansk politik,” et udtryk muligt opfundet, eller i det mindst passende brugt af Maureen Dowd og Carol Morgan.
De var lemfældige mennesker, Tom and Daisy -- de smadrede ting og mennesker og trak sig derpå tilbage med deres penge eller hvad det nu var der holdt dem sammen, og lod så andre mennesker rydde op efter det kaos de efterlod.
Denne gang var vi heldige. Mønstret med lemfældig omgang med tingene hos Clinton Demokraterne er ikke kun meget almindeligt, det er betragteligt. 
Ekstra info: Angiveligt forlagde Bill koderne umiddelbart under og efter Monica Lewinsky affæren hvor bølgerne gik højt i Det Hvide Hus. Han havde godt nok også noget at ‘tænke over’ og oveni en rasende Hillary

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails