søndag den 14. januar 2018

Trump lærer af Churchill - Obama foragtede Churchill

        Trump lærer af Winston Churchill    Den 18. december inviterede præsident Trump lovgivere til Det Hvide Hus for en forevisning af Darkest Hour, der har Gary Oldman i rollen som Winston Churchill.En sådan forevisning ville aldrig være sket under den tidligere præsident.
På første dag i embedet fjernede POTUS 44 (Obama) en buste af Winston Churchill fra Det Ovale Værelse og sendte den retur til Storbritannien. Da forvisningen kom i nyhederne sagde talsmand for Det Hvide Hus Dan Pfeiffer at historien “var 100% falsk.” Men som the Telegraph rapporterede, lang tid efter benægtelsen “blev Barack Obamas Hvide Hus tvunget til at indrømme at man havde returneret en buste af Sir Winston Churchill til britiske diplomater.” Denne taktik har sine rødder i præsidentens mentor Frank Marshall Davis, der dukker op som den elskede “Frank” i Obamas bog Dreams from My Father
Som professor Paul Kengor påviste i The Communist: Frank Marshall Davis – the Untold Story of Barack Obama’s Mentor, var den afrikansk amerikanske Davis en trofast Stalinist der brugte en stor del af sit liv på at støtte det gennemført ‘hvide’ kommunistdiktatur i Sovjetunionen.
Den 23 august 1939, underskrev Sovjet diktatoren Josef Stalin en pagt med Nazi diktatoren Adolf Hitler. Hitler-Stalin pagten opdelte Europa, og gav De Baltiske Stater til Stalin. USSR og Nazityskland invaderede Polen, og 2. Verdenskrig var i udbrud.
Sovjets efterretningsvæsen hjalp nazisterne og angreb derpå Storbritannien, der faktisk stod helt alene. The Communist Party USA, skabt af Sovjet gik imod U.S. hjælp til England og opfordrede United States til at holde sig ude af en “imperialistisk krig.” Amerikanske kommunister forhånede præsident Roosevelt som en krigsmager og gjorde alt i deres magt for at forkrøble forsvarsindustrien i U.S.
North American Aviation producerede krigsfly og under Pagten slog en kommunistisk fagforening til mod deres fabrik i Californien. Præsident Roosevelt anså strejken for en nødsituation og sendte forbundstropper til fabrikken. Strejken, skrev Roosevelt havde været“inspireret og under ledelse af kommunistiske kræfter, der ikke var interesseret i at gøre noget for arbejderne, men i nederlag og omstyrtelse af the United States.
Pagten ophørte den 22. juni 1941, da Hitler bedrog sin allierede og angreb USSR. The United States øgede hjælpen til Storbritannien, men blev ikke direkte involveret i krigen før angrebet på Pearl Harbor i december 1941. Kommunisterne skiftede derpå side og støttede De Allierede, men den støtte ophørte med afslutningen af krigen.
For kommunister som Davis var Churchill ikke en helt i De Allieredes sejr, men et symbol på imperialismen - Det Britisike Imperium. Kommunisterne ignorerede det kæmpestore russiske imperium som kommunisterne lod underlægge et totalitært styre der var langt mere kontrollerende, undertrykkende end noget zarerne kunne have fundet på. Som Paul Kengor afslørede så, “brød Davis sig ikke om Churchill fordi den britiske premierminister var den ultimative anti-kommunist.” Davis hævdede at  Churchill, hvis land var blevet angrebet, søgte at “banke alle andre lande til underkastelse.” Ved lavpunktet af stalinistisk undertrykkelse advarede Davis om “Anglo-amerikansk imperialistisk dominans.”
I marts 1946 advarede Churchill om Stalins “Jerntæppe” der delte Europa. Frank Marshall Davis og hans medkommunister påstod at det var “G.M.s (General Motors) jerntæppe.” Frank tordnende uafladeligt mod Big Business, Wall Street og så videre, og som The Communist noterer, om så at sige alle politiske temaer, så bærer Fransk synspunkter ligheder med de som POTUS 44 (Obama) fremførte.
Billedresultat for frank marshall davis
De fysiske ligheder mellem Davis og Obama er påfaldende, nogle hævder dermed at Davis var Obamas far og det var grunden til den nære forhold mellem de to.
Derfor ingen overraskelse at han fjernede busten af Winston Churchill og i sine holdninger til politiske modstandere var hans stil den modsatte af Churchills. POTUS 44 gav russerne alt de pegede på, forklarende at han ville have været endog endnu mere fleksibel i sin anden periode. Det var Franks indflydelse der slog igennem, men POTUS 44 var mere end en Davis klon. Han gik på en muslimsk skole i Indonesien og fortalte verden “fremtiden må ikke tilhøre de der forhåner Islams profet.” Han muliggjorde en omfattende Islamschluss der har gjort verden og denne nation er udsat for langt mere fare.
Nazisterne og Sovjet rekrutterede aldrig folk til at smadre passagerfly ind i bygninger i New York City, eller køre civile ned i gaderne med køretøjer. Nazisterne og Sovjet infiltrerede med operatører for at skyde uskyldige mennesker ned ved en julekomsammen i San Bernardino. Muslimske jihadister udførte det, og så meget mere, men POTUS 44 anerkendte aldrig deres jihad. Faktisk kaldte han   “Soldier of Allah” Nidal Hasan’s massemord på Fort Hood et tilfælde af “vold på arbejdspladsen,” uden at nævne at våben var med.
Den tidligere Barry Soetoro viste sig som den mest militante, han forsynede FBI med våben forvandlede Justice Department til et overgangshold for han udpegede efterfølger Hillary Clinton. Da hun så tabte gik det korrupte FBI og Justice Department i færd med at tilsvine vinderen, Donald Trump.
Dagen for forevisningen af the Darkest Hour screening, meddelte præsident Trump om et nyt tiltag for vor nationale sikkerhed, der først og fremmest skal “Beskytte hjemlandet, det amerikanske folk og den amerikanske levevis.” 
De islamiske jihadister, som de åbenlyst proklamerer, er derude for at angribe hjemlandet, dræbe amerikanere, og få afsluttet den amerikanske levevis.
Som det nyeste forsøg på en bombe i New York bekræfter, har Islamschluss bragt deres krigere ind i vor midte.
Derfor, som Winston Churchill sagde, “vi skal kæmpe på landingsbanerne, vi skal kæmpe på markerne, vi skal kæmpe på gaderne, vi skal kæmpe i højdedragene.” Og vigtigst, “Vi skal aldrig overgive os.”
Lloyd Billingsley is the author of the new crime book, Lethal Injections: Elizabeth Tracy Mae Wettlaufer, Canada’s Serial Killer Nurse, and the recently updated Barack ‘em Up: A Literary Investigation.
Til anbefaling: Hvis du klikker her: https://synopsis-olsen.blogspot.dk/search?q=frank+marshall+davis dukker spændende artikler op om Obamas opvækst og den påvirkning han var under af Davis. Viden der ellers ikke fortælles om hos Obama tilbederne

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails