søndag den 28. januar 2018

Skal man have ondt af en person der har brug for 15 huse for at være tilfreds?

Skal man have ondt af en person der har brug for 15 huse for at være tilfreds? 

Skuespilleren Nicolas Cage optræder i nyhederne. Cage, der tidligere var cirka $150 million dollars værd, skylder IRS (Skat) penge fordi han har ‘spildt’ sine penge på 15 palæejendomme rundt om i verden.
Bedst kendt for sine roller i film som National Treasure og Leaving Las Vegas, var Nicolas Cage engang en af de som tjente mest i Hollywood - med værdier på omkring $150 millioner.
Men Cage kunne ikke fastholde sin formue særlig længe. Han har klattet den bort på en række dyre og ofte excentriske indkøb, og står nu overfor fallit med adskillige ejendomme og skylder IRS $6.3 millioner i ejendomsksatter..
Nu med en ‘værdi’ på cirka $25 million, nupper Cage roller til højre og venstre for at kunne betale sin gæld.
Han betalte $35 million for denne ejendom, der mere ligner et kunstmuseum, det ligger i Newport Beach, CA.
Cage betalte også næsten $16 millioner for en ejendom i Newport Rhode Island. Hvem har egentlig brug for et hus i Newport Rhode Island?
Cage købte også to slotte i Europa for over $12 millioner dollars.
Han købte også en lille ø på Bahamas for $3 millioner..
Cage ejede også 30 motorcykler og 50 biler.
Hvem har brug for så mange huse og køretøjer?
Svaret: Ingen!.
I orden man har et hjem nummer to, hvor man kan slippe for en barsk vinter (eller en for hed sommer). Og skønt det ikke er min kop te, kan man måske, hvis man er ultra-rig, have et tredje hjem i en eksotisk by som New York, London, eller Paris. Men 15 huse?
Med 15 huse kan du knap have tid til at bruge nogen af dem.
Når jeg tænker på Nicolas Cage med 15 huse, kan jeg forestille mig en ulykkelig mand, der forgæves søger at købe sig lykke, følende denne rus det er at gøre et nyt indkøb, men derpå hurtigt ender med at kede sig og være ulykkelig igen - og så må han ud og købe endnu mere.
Det er fordi lykke ikke ligger i huse, eller en flåde af biler eller motorcykler. Lykke stammer fra en tilfredshed med sit arbejde, og gode følelsesmæssige forbindelser med familie og venner. Men Cage synes at have problemer med det - været gift tre gange - og skilt tre gange.
Med alt det i betragtning, al hans velstand og berømmelse kan du så kære læser, der uden tvivl har meget mindre velstand og berømmelse end Nicolas Cage, så ikke have lidt ondt af ham og det som synes at være en meget rastløs mand der bare ikke begriber hvad livet handler om?
Ed Straker is the senior writer at Newsmachete.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails