mandag den 15. januar 2018

Verden er proppet med shit-holes viser FN rapport. Trump har ret

FN's toilet dag afslører at Trump har ret

Da præsident Trump spurgte, hvorfor USA skulle acceptere immigranter fra 3. verdens lande som han angiveligt  karakteriserede som “s...holes” (lortelande) hylede liberale  (og nogle neo-konservative) op i vrede og kaldte præsidenten en hykler og racist.
Billedresultat for shitholes of the world
Men, men .....har Trump ret? Måske langt mere end hans modstandere ville bryde sig om at indrømme. Tro det ikke blot fordi jeg siger det - tro det på grund af det venstredrejede, globalistiske FN der fejrede sin årlige “World Toilet Day” og udnævnte sine  "Toilet Heroes" 19. november sidste år.
Her er et par få interessante punkter fra statistikkerne - direkte fra FN.:
  • Cirka 60% af verdens befolkning - 4.5 milliarder – har hverken toilet hjemme eller noget der gør man kan ‘lette’ sig sikkert
-862 millioner over hele verden ‘skider’ stadig i det fri.
1.8 milliarder benytter vand fra ikke sikre steder uden beskyttelse mod forurening fra afføring. 
- På globalt plan flyder, 80% af spildevandet i samfundet tilbage til økosystemet uden at blive behandlet eller genbrugt.
- Blot 39% af verdens befolkning (2,9 milliarder) benytter sikker sanitet det vil sige af ekskrementer fjernes fra stedet til et behandlingsted.
- Kombineret med sikkert drikkevand og god hygiejne, forbedrede sanitære forhold ville dette kunne forhindre cirka 842000 dødsfald om året.
Jamen da dog! 60% af verdens befolkning har intet toilet hjemme. Og vi forventer så at disse mennesker skal indvandre til USA og blive raket videnskabforskere og atom ingeniører? Held og lykke med det. 
"At lette sig i det fri” er åbenbart et ganske stort problem i den tredje verden - i særdeleshed i Indien.  Det liberale Washington Post, der forhånede Trump for hans kommentarer, fortalte om dette sidste efterår.
Hvad med de steder præsdient Trump nævnte - Afrika, Haiti og Norge? Ifølge the World Bank, er det at ‘lette’ sig i det fri praktiseret af 55% af befolkningen i Benin, 76% af Eritreas befolkning, 42% i Liberia, og 44% på Madagascar.  I Niger (hvor fire U.S. soldater døde sidste efterår) ‘skider 71% i det fri. 90% af befolkningen på Haiti benytter sig stadig af ‘skiden’ i det fri, en øgning fra 38% i år 2000.
Og Norge  - 0%.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails