onsdag den 31. januar 2018

Muslimsk livsstil - sex med dyr på fremmarch

Muslimsk livsstil - sex med dyr på fremmarch

Historikere har ofte vanskeligt ved med sikkerhed at afgøre, hvad der gjorde at tidligere tiders imperier gik i forfald. Sædvanligvis er der adskillige faktorer der spiller sammen på forskellige tidspunkter som således gør at engang store imperier og civilisationer går i opløsning.
Til de som ikke har set det endnu så er Vestens civilisation på en hastig nedtur. Der er adskillige faktorer der bidrager til denne udvikling, og en foragtelig, livsstil er ved at blive accepteret i Tyskland som illustration af, hvor lavt Vestens moralværdier er faldet. 
Denne livsstils accept vil blive nævnt af fremtidige historikere som bevis på vor mangel på evne til at erkende et forfald der sker lige for vore øjne.
Den er er direkte følge af en åben dørs politik med muslimsk immigration. Som andre værtsnationer i Vesten, herunder uSA, som på lignende vis har åbnet deres døre for muslimsk immigration er det værd at betragte den erfaring man gør sig i Tyskland som værende et forvarsel, en alarmklokke for det som venter. Mens andelen af muslimer i befolkningen vokser, gør også deres kulturelle krav, som mange i Vesten finder forkastelige, men de vil blive påtvunget værtsnationerne. 
Bordeller er der mange af i Tyskland, hvor prostitution er lovligt. Men det som på chokerende vis har udviklet sig som et resultat af den stadig større andel af muslimer i befolkningen er nu “bordeller med dyr”. Jo, i et land hvor alle aspekter af sexindustrien er tilladelig således også ‘bordeller med dyr’ - også kaldet “erotiske zoologiske haver.” Progressive i Tyskland der sidder på magten finder at dyresex er  acceptabelt som en “livsstil.”
Nogle perverse der føler sig tiltrukket af dyrene ‘på landet’ er åbenbart ikke villige til at vente i køerne ved sådanne bordeller. En landmand i det sydvestlige Tyskland lagde mærke til at hans får var blevet usædvanligt sky overfor mennesker. Han satte et overvågningskamera op i stalden. Han blev chokeret over at observere muslimer, der ikke alene trængte ind på hans ejendom, men også i den grad brød alle normer for anstændig menneskelig opførsel ved at misbruge hans får. Disse personer adopterede en  "wham, bam, thank you, lamb" gerning for at tilfredsstille deres seksuelle tilbøjeligheder.
Endog dyr i offentlige parker er ofre for sådanne handlinger. En ung pige der besøgte Berlins Gorlitzer Park blev traumatiseret ved en muslimsk mand der besteg en pony - seksuelt. Hun fotograferede overtræderen og meldte ham til myndighederne. Den 23 årige syriske mand blev arresteret og anklaget - ikke for dyresex, men for “at være årsag til offentlig forargelse via seksuelle handlinger.”  
Der lurer farer for de som voldtager dyr ved “at tvinge sig deres vilje igennem” med de firbenede partnere. I august følte 15 børn og unge i en landsby i Marokko sig åbenbart ‘tiltrukket’ af det samme asen - det vil sige æsel. Senere fandt de ud af at dette dyr havde smittet dem med - rabies. Alle 15 måtte tilbringe en uge på hospitalet hvor de gennemgik smertelige behandlinger. Man sendte en advarsel ud til alle der havde “nærmet sig” eller “beundret” æslet om at de skulle søge behandling. 
Medmindre progressive, der lider under akut politisk korrekthed, ikke afviser denne seksuelle aktivitet med dyr som et forbigående fænomen, ja så skal de forstå at det er det ikke. Gejstlige er ofte blevet spurgt ind til Islams accept af sådan praksis. I Afghanistan fandt man video med en Taliban soldat der dyrkede ‘kærlighed’ med et æsel.
Ethvert dyr “der flygter” og søger at komme over grænsen til Pakistan for at undgå Talibans seksuelle misbrug får ingen lindring da liderlige øjne også venter dem der. Pakistan ligger åbenbart helt i toppen globalt set med det største antal af søgninger på internettet om dyresex.
Selv Irans Ayatollah Ruhollah Khomeini deltog angiveligt i samtaler om dyresex og sanktionerede den praksis med et mærkeligt argument:.
“En mand kan have sex med dyr, såsom, får, køer, kameler og så videre. Imidlertid bør han slå dyret ihjel efter hans orgasme. Han bør ikke sælge kødet til folk i hans egen landsby, at sælge det i nabolandsbyen er i orden.”
Vederstyggeligt med denne tilslutning til dyresex. Khomeini var således fortaler for at sælge erotisk besmittet dyrekød til spisebrug for muslimer i nabolandsbyen. Muslimer bør således sætte en ny advarsel på ‘halal’ kød, efter islamisk lov, med "caveat emptor" (køber vær opmærksom).
Samtidig ignorerede regeringsembedsmænd i Birmingham i U.K. en “tsunami” af sager om misbrug af børn, hvor muslimske voldtægtsbander først lammede de kvindelige ofre med strømpistoler. Man ignorerede sagerne af frygt for at blive bedømt som værende racister og islamofober. For at forhindre offentlig kritik af den stadig større del af den muslimske befolkning vedtog regeringen love der forbyder kritik - selvom denne er sandfærdig.
Og i Sverige et land der ligger helt i top som landet med flest voldtægter i Vesten ved muslimske bander foreslår politiet at kvinder ikke går ud uden eskorte, eller fuldstændig latterligt bærer armbånd med ordene, “Rør mig ikke” for at skræmme mulige voldtægtsmænd.
Der er helt klart en ny lav standard for Vestens værdier nu da sex med husdyr kan føjes til en liste der allerede omfatter kvinder og børn som lovligt bytte for en modbydelig muslimsk livsstil.
I Nederlandene hvor 64000 syriske flygtninge nu lever har man så føjet tolerance over for intolerance til. Jihadisten Saleh Ali påberåbte sig falskeligt flygningestatus. Den 28. december samtidig med han råbte "Allahu Akbar," smadrede han vinduerne på en jødisk restaurant. Politiet lod ham fuldføre sin handling før de arresterede ham. I retten var han iklædt camouflagetøj og fortalte dommeren han havde andre planer med brug af plan i sinde. Han blev løsladt.

På tragisk vis er vi med til at facilitere vor egen undergang. Det er tvivlsomt om nogen anden civilisation i menneskehedens historie har gjort så lidt for at besejre en ideologi der er så opsat på at ødelægge den.
 
Lt. Colonel James G. Zumwalt, USMC (Ret.), is a retired Marine infantry officer who served in the Vietnam war, the U.S. invasion of Panama and the first Gulf war. He is the author of "Bare Feet, Iron Will--Stories from the Other Side of Vietnam's Battlefields," "Living the Juche Lie: North Korea's Kim Dynasty" and "Doomsday: Iran--The Clock is Ticking." He frequently writes on foreign policy and defense issues.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails