tirsdag den 9. januar 2018

Opholdstilladelse for 250000 fra El Salvador ophæves af Trump

Opholdstilladelse for 250000 fra El Salvador ophæves af Trump Jo, den er god nok.
Der er tale om mennesker der fik en blanco opholdsttilladelse i Amerika med baggrund i et jordskælv i 2001 i El Salvador. Efter den logik kunne vi så også give midlertidig beskyttet status til hele Italien på grund af Pompei.
El Salvador oplevede et ødelæggende jordskælv den 13. januar 2001, og yderligere to den 13. og 17. februar samme år. Med baggrund i en grundig undersøgelse ved the Departments of State and Justice, har General Attorney besluttet at, grundet miljøkatastrofen og de væsentligt forringede levebetingelser er El Salvador “ikke i stand til, lige for tiden, at håndtere en returnering på ordentlig vis af sine borgere,”
Som følge heraf har the Attorney General bestemt at forholdene i El Salvador skal komme under bestemmelserne i TPS programmet, i en foreløbig periode på 18 måneder.
De 18 måneder blev så til 17 år.
Borgere fra El Salvador (og fremmede der ingen nationalitet besad da de sidst boede i El Salvador har “kontinuerligt fysisk været tilstede” i United States siden 9. marts 2001, har “kontinuerligt boet” i United States siden 13. februar 2001 kan ansøge om TPS indenfor registreringsperioden der begynder den 9. marts 2001 og slutter den 9. september 2002.
Nu afslutter Trump administrationen galskaben. Der er ingen yderligere udvidelse af ordningen og TPS slutter i september 2019. .
Medierne forklarer absolut intet om dette. I stedet fremføres bunkevis af ‘tudehistorier’ fra El Salvadoranere der hævder de i praksis er “amerikanere” og at de straks vil blive myrdet hvis de kommer til deres hjemland. Samtidig bliver ganske så mange amerikanere myrdet af bander i El Salvador - som MS-13. Men husk på at TPS kun var en midlertidig ordning. Kampagnen mod indrømmer det dog ikke.
TPS er ikke midlertidig. Det er bagdøren til immigration
Det er altså “mod amerikanske værdier at sende mennesker tilbage til deres hjemland efter 17 år, når vi ganske generøst tillod at de kunne blive her i 18 måneder efter et jordskælv.”
Ikke mere. Der er en hel masse immigranter der ønsker at komme til Amerika. Der er en grænse uden for døren og rundt om verden. Hvis vi skal betragte dette fair så burde vi respektere processen. TPS var ‘bedrag’ trukket ned over det amerikanske folk. Og nu hævder bedragerne at det aldrig var midlertidig. At afslutte TPS er som af genskabe lov og orden og afslutte løgnene om immigration
.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails