tirsdag den 16. januar 2018

Fakta om sh....holes

Fortælle facts om sh...holes’ 

Gøre immigration great again.


12,513 Afghanere blev permanent bosiddende i 2016. Deres land er i en endeløs borgerkrig mellem islamiske terrorister der hader os, og så islamiske terrorister der virkelig hader os.
Blot 31% af befolkningen i Afghanistan kan læse. Cirka 1000 af de afghanere vi har taget imod er i arbejde, 8100 har ikke arbejde. 3158 ved man ikke noget om. Det er en arbejdsløshedsprocent på 8
Venstrefløjen har postuleret at det af ophæve Temporary Protected Status for midlertidige kommende fra El Salvador vil gøre vore virksomheder og økonomi skade. I 2016 modtog vi 23,449 Salvadoranere. Cirka 3,000 har jobs. De øvrige 20,000 åbenbart ikke.
Før TPS ophørte for El Salvador, ophørte den for Haiti. 23,584 Haitianere blev faste indbyggere i 2016. Haiti er en permanent katastrofe. Det gælder også immigranterne. Blot 2,619 eller 11% har arbejde.
Og i 2016 modtog vi 5,159 borgere fra Frankrig. 40% af dem er i arbejde.
De førende medier er gået helt og aldeles i selvsvingsvrede 24/7 over hvad præsident Trump kunne have sagt. Det påståede ‘hul’ har fyldt hele CNN’s programflade. Men uanset om han har sagt det eller ej, så er det ubenægteligt dog sandt. Og mediernes sludrehoveder der hvæser som giftige øgler ved deres teleprompters ved det såmænd godt.
I sidste uge kæftede de op om at det at sende el-salvadorianere tilbage til El Salvador, et land der ledes af gangstere, var uhyrligt. Men nu er El Salvador og Haiti pludselig misforståede paradiser. Hvis de er så vidunderlige steder, så lad os sende de som modtager TPS dertil. Hvis de er ‘huller’ så fortæl dog sandheden.
Haitianere har modtaget Temporary Protected Status i the United States efter et jordskælv for 8 år siden. Da Trump administrationen så suspenderede deres midlertidige status og gav dem 18 måneder til at rejse, kaldte venstrefløjen det at sende dem tilbage “modbydeligt og skamfuldt,” og “umenneskeligt.”
En resolution fra det meste af the Congressional Black Caucus beskrev et land der lider under koleraepedimi der er spredt af fredsbevarere efter et jordskælv. “Haitis økonomiske vækst er faldet til under 1%. Arbejdsløshedstallet er stadig over 40%, og det overvældende flertal af haitianere, 60%, lever stadig under den nationale fattigdomsgrænse på $2.42 om dagen.”   
Eller som Senator Rubio udtrykker det, “HIV/AIDS, malaria, og kolera har undermineret Haitis evne til at opfylde sit hele potentiale.” Hvis Haiti er så elendig nu, forestil dig så om det fik mobiliseret hele sit potentiale?
Og hvis jordskælvede, fredsbevarerne og orkanerne ikke får ram på dem, så vil morderne og bortførerne.
Udenrigsministeriet havde advaret, “Ingen er i sikkerhed for bortførelser, uanset beskæftigelse, nationalitet, race køn eller alder.” Man føjede til, “I de seneste måneder er rejsende der ankommer til Port-au-Prince på flyvninger fra the United States blevet angrebet og plyndret kort tid efter de har forladt lufthavnen.”
Dette racistiske udfald fra den tidligere administration bør ikke være ustraffet. Måske medlemmerne af the Congressional Black Caucus vil true med at anlægge sag mod Trump for, som det påstås, at have kritiseret Haiti, de kan så passende lægge sag an mod en notorisk racist fra egne rækker: Barack Hussein Obama.
Hvor vover denne administration dog at antyde at Haiti ikke er et vidunderligt sted?
Haitianerne oplever ikke kolera, malaria, og bortførelser. Ingen nyder kolera, malaria og bortførelser. Men immigranter der i sandhed ser Amerika som et godt tilholdssted er bare lykkelige over at kunne forlade det ‘hul’ de kom fra.
Pilgrim passagererne på the Mayflower vidste helt præcist hvad de flygtede fra. Guvernør William Bradford skrev om at være “jaget, og forfulft fra alle sider.” Århundreder med immigranter fortæller det samme. Men venstrefløjen lærer vore dages immigranter at de skal se ned på Amerika, selvom de høster goder fra os. 
"Mine forældre er fra #s___holecountry Pakistan. Jeg er deres søn, født og opvokset her. Stolt over det. Vi er Jeres læger, arbejdsgivere, ansatte ingeniører, lærere, studerende, chauffører, forskere.” pralede Wajahat Ali. Kendte på venstrefløjen og “tænkere” retweeted hans tolkning af pakistansk stolthed.
19,313 Pakistanere blev borgere i 2016. Blot 15% har jobs. Hvad skulle vi dog gøre uden dem?
Pakistan er en terrorstat, der husede Osama bin Laden. At myrde kristne og hinduer er en national stolthed. 93% af pakistanske kvinder udsættes for seksuel vold. Det kunne være en del af forklaringen på hvorfor pakistanske kolonister dominerer i voldtægtssager i Australien og United Kingdom.
Wajahat Ali er en islamisk “tænke leder”. Det betyder at han forsvarer islamisk terrorisme. Han insisterede på at Obama, “i det mindste bør interagere med demokratisk valgte muslimske regeringer og repræsentanter, såsom Hamas og Mahmoud Ahmadinejad i Iran,” og forkastede den “brutale U.S. udenrigspolitik,” der har “slået tusinder af uskyldige ihjel.”
Det er så den immigration som ‘hullet’ Pakistan giver os.
Den og Faisal Shahzad, the Times Square bombemanden (den første), Mir Amal Kansi, der skød mod CIA, Naveed Haq, der gennemhullede Seattle Jewish Federation, Rizwan Farook og Tashfeen Malik, terroristerne fra San Bernardino massakren, og de andre 9 pakistanere afsløret med terrorplaner i Amerika.  
Vi kan få vore læger, arbejdsgivere, ingeniører og chauffører fra masser af steder. Men når det gælder om at myrde ved et Juleselskab i San Bwernardino eller jødinder ved et velgørenhedskontor i Seattle er der ingen kan kan konkurrere med de islamiske terrorister som Pakistan sender os. Eller terrorpropagandister som Ali.
Hvad forårsager islamisk terrorisme? Et svar er arrogancen i Wajahat Ali’s tweet.
Immigranter plejede at komme til Amerika for at få et bedre liv. Nu kommer mange af dem overbevist om deres egen overlegenhed og vor ynkværdighed. De anvender vore succeser og deres fiaskoer i en konspiration. 
Enhver immigrant kan nære følelser for mere end deres hjemland. Amerika blev skabt af mænd og kvinder der kom her med intet andet end den skjorte de havde på og så en beslutning om at ville arbejde hårdt. De vidste at de havde forladt et helvedeshul og kunne skimte opfyldelsen af deres drømme gennem skyerne.
Blot fordi dit land er et ‘hul i jorden’ betyder det ikke at du selv skal være det.
Det er et valg.
Første skridt er dog at anerkende at dit land er ‘til rotterne.’ Og hvis du ønsker noget bedre så må gøre en forandring. Hvis du så ikke mener dit land er et ‘hul’ så er der ingen grund til at lave det om. 
Medmindre du hører sandheden.
Præsident Trump argumenterer for amerikansk exceptionalisme. Exceptionalisme er ikke kun vigtig for Amerika det er livsvigtig for enhver indvandrer der i ægthed ønsker af få succes i dette land. Venstrefløjen har ruineret generationer af immigranter, ligesom det er tilfældet med masser af byområder, ved at prædike ‘offerroller’ 
Og det er intet mere giftigt end det.
Trump’s immigrationpolitik udfordrer den følelse af at have en rettighed. Den er som et ekko af en kendt talemåde reciteret af en mand der engang var et ikon for Demokraterne:  “Ask not what your country can do for you-- ask what you can do for your country.” Fordi du kommer fra en forkvaklet og miserabelt sted er ikke det samme som du har ret til noget.
Vor immigrationspolitik er bygget på rettighed. Den fungerer ikke for amerikanere eller for immigranter. Den holdet de immigranter ude der ønsker at klare det hele selv.
Den eneste metode til at ændre på det forhold er ligefrem tale.
Det betyder så intet om det er præsident Trump der sagde det. Det som har betydning er at det er sandt. Vi har brug for højere standarder for immigranter. Vi får ikke gjort America Great Again før vi tror vi har fortjent bedre end ‘huller.’
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails