søndag den 30. september 2018

Jeg havde også en affære med ham

Jeg havde en affære med Kavanaugh

Jeg havde en affære med Brett Kavanaugh.

Det havde jeg altså. Jeg kan ikke huske tidspunktet, stedet eller omstændighederne - men jeg havde helt sikkert en affære med Kavanaugh. Jeg er jo kvinde - så derfor skal du tro alt jeg siger. 
Det betyder intet, at min hukommelse er dårlig, at kilder ikke kan bekræfte mig i mine påstande, eller at jeg aldrig har fortalt om min lidenskabelige affære med Kavanaugh. Jeg kunne muligvis have en skjult dagsorden ved at gøre min affære offentlig. Kendsgerningen er, jeg er en über-venstreorienteret kvinde, derfor er alt jeg siger sandt. Punktum, slut. Ingen debat om det ellers er du en bølle. 
Åh, hold lige inde et øjeblik....alt kommer tilbage til mig nu...sagde jeg at jeg havde en affære med Kavanaugh? Fejl. Sandheden er at jeg næsten blev voldtaget af Kavanaugh.Jeg kom lige i tanke om det. Jeg med til en fest, en af mange i min ungdom. Naturligvis havde jeg drukket, og jeg kan ikke huske tiden, stedet, datoen, året eller omstændighederne for den mest traumatiske hændelse i mit liv, men jeg er helt sikker på Kavanaugh forsøgte at voldtage mig i sådan cirka 1982. Eller måske var det 1983. Husk at det kun er sandhed jeg fortæller, da jeg er kvinde. 
Forresten er det en ny bevægelse - tendens. “Believe Women” en vidunderlig kampagne for at tvinge alle til at “believe women” der kommer med anklager om seksuelle overgreb - uden bevis. Hvor er det dog en storartet ide! Vi skal tro kvinder - ikke kræve bevis. 
Naturligvis er der undtagelser i “Believe Women” bevægelse. Vi kan ikke tro alt på alt der rettes mod venstreorienterede mænd. Disse mænd er ikke i stand til at udføre voldtægt eller seksuelle overgreb. Bill Clinton er en helgen, der aldrig, aldrig ville kunne finde på at behandle en kvinde dårligt. Juanita Broaddrick var en løgner. Vent - det sagde jeg ikke? Venligst glem det! Vi skal helt glemme at der var en Broaddrick. Tro hende ikke.
Selvfølgelig kunne denne “Believe Women” bevægelse umuligt få nogle uheldige eftervirkninger for kvinder der virkelig er blevet voldtaget. For ALLE kvinder er troværdige, ikke blot de som faktisk er blevet voldtaget. 
Tilbage til mig (for alt handler om mig). Naturligvis har jeg aldrig fortalt nogen - forældre eller venner - og da slet ikke politiet - at Kavanaugh forsøgte at voldtage mig ved den fest jeg ikke kan huske. Grunden er nemlig - at det aldrig fandt sted ...jeg var alt for flov til at tale om det. Til min forældre. Til mine allerbedste veninder. Til rektor.
Og de personer jeg siger er vidner til overgrebet? De har ligeså elendige hukommelser når de hævder de ikke var med til den fest. Eller måske er de også indblandet. Eller måske er de Republikanere? 

Lad os nu se, tilbage i 1982 var jeg 20 år, men jeg kommer lige i tanke om at jeg faktisk var 15. Mindreårig! Jeg har overværet “rape trains” ved disse fester jeg var med til. Som 15 årig. På en eller anden vis, ved alle disse dusinvis af overrislede fester med mindreårige holdt i private hjem, uden forældre var til stede, og dermed meget belejligt ngen voksne vidner til disse ‘utilbørligheder, dersom et eller andet tilfældigt barn skulle blive nomineret til Højesteret 36 år senere.
Jeg ved jeg så nogle traumatiske ting i min ungdom - jeg har en nærmest “filmisk erindring” om køer udenfor voldtægtsværelset ved alle de fester jeg blev ved at gå til ... og går til...men på en eller anden vis har jeg ladet sive ud af hukommelsen at den ultimative synder bag det hele var Kavanaugh - før min hukommelse blev hjulpet godt på vej tilbage for seks dage siden af en uvildig advokat der fik styr på min historie. Gud ske tak og lov for sådanne gode råd, for hvor ville vi ellers befinde os?

Der er andre kvinder der kommer ud at ‘skabet’ for at støtte min påstand om at Kavanaugh er et sexuhyre, og at min påstand passer til deres oplevelser. Fremfor alt, - mine motiver er lige så fine og rene som deres. Rene som nyfalden sne. For husk endelig på - Jeg er kvinde, derfor skal du tro på mig.
Og fordi du bare skal tro på mig, kan du ikke begynde at dykke ned i mine politiske eller personlige holdninger. Du kan ikke lade den kendsgerning at min støtte til skattebetalt abort er en medvirkende årsag - en støtte der kunne laves om på dersom Kavanaugh kommer i Højesteret. Du kan ikke se nærmere på mine posteringer på sociale medier, hvor jeg siger at Donald Trump er ....skø..., skingrende skø...skø... Du må slet ikke tage i betragtning at jeg er glødende feminist der mener mænd bare skal holde kæft og sidde pænt og tavs som Mazie Hirono anbefaler.
Faktisk siger Hirono det drejer sig “om hvorvidt eller ej en kvinde der har været offer på et eller andet tidspunkt i lives skal tros på.” Betyder det så vi skal “tro” Kavanaugh når han benægter at han var til stede ved festen hvor han overfaldt mig? Selvfølgelig ikke. Hvis du tror ham frem for mig så er du racist., en hykler, en kvindehader og en bølle. Alle mænd er løgnere. Alle kvinder er sandfærdige. Hele vort retssystem hviler på denne opfattelse.
Nu kræver jeg at FBI undersøger mine påstande. Det betyder intet om mine påstande mod Kavanaugh ikke kan bevises. Det er nemlig ikke pointen. Den er at jeg skal indfri min betaling fra Mr. So....uha, hvad var det jeg var ved at sige, det jeg mener er jeg taler på alle kvinders vegne - “Believe Women” - uanset hvad. Og hvis du ikke tror mig er du en racist, en hykler, en kvindehader, en bølle.
 Billedresultat for i had an affair cartoon
Faktisk er det ret så morsomt at stille sig frem og fremholde alle disse anklager mod Kavanaugh. Jeg får virkelig opmærksomhed og masser af opmuntrende støtter fra mine medsøstre. Uanset hvad udfaldet bliver - det har været skønt. Jeg kan skrive bøger, få rigtig god betaling for at tale for forsamlinger, få et professorat ved hvilket som helst universitet i landet, og være de progressives darling - de som så gerne vil smadre livet for Kavanaugh og hans familie. Hvad er der ikke at elske ved det? 
Og hvis Kavanaugh bliver afvist til Højesteret så kan jeg se frem til Trumps næste nominering, hvor jeg så kommer i tanke om at jeg også blev seksuelt forulempet af ham. Det der kræves er en elendig hukommelse, en venstreorienteret dagsorden, en pornoadovkat, og jeg er klar...lige efter jeg har renset ud i mine posteringer på de sociale medier og formateret min laptop.
En inderlig og velment tak til alle der har hjulpet med til at slå de antikverede og pratriarkalske koncepter ved et lovsystem ihjel - og det at man er uskyldig indtil andet er bevist. Vi kan vi endelig høste det vi har sået.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails