søndag den 15. december 2019

Greta Thunberg lyder meget blodtørstig

Greta Thunberg lyder meget blodtørstig

Time Magazine's Person of the Year begynder at forekomme en smule blodtørstig:
I dag fortalte Greta Thunberg de hujende demonstrerende, at ‘vi vil sikre at vi sætter verdens ledere op mod en mur’ hvis de svigter med at gribe hurtigt ind over for klimaforandring. 
Den svenske teenage-aktivist talte til en folkemængde ved en Fredag for Fremtiden demonstration i Torino, Italien.Hun var kommet dertil fra Madrid, hvor hun overværede FN Klimatopmødet, men sagde at hun frygtede mødet ikke ville føre til forandring.
‘Op mod muren?’ Det er i tråd med Bernie Sanders løfte om at sætte bankfolk i fængsel, dog lyder det noget mere totalitært og fanatisk som Hitler eller Lenin, eller Castro kunne sige det. ‘Op på en række og skyd dem’ hvis de ikke gør som unge Greta siger, eller hvad? Ingen uenighed, ingen samtale, ingen forhandling, ingen overbevisende argumenter? Slå blot disse afvigere ihjel, der forresten var valgt på demokratisk vis, ikke sandt? Så er problemet løst - helt og aldeles.
Og du kan være sikker på at det næste der flyder ud af hendes mund vil være endnu mere blodtørstigt. Pol Pot du er udfordret!
Denne stakkels, vildledte person bliver værre og værre jo mere berømt hun bliver. På et tidspunkt opfordrede hun med ildhu for “aktion,” som om der ikke var nogen andre fakta end hendes der gjaldt. Bliv Grøn, eller jeg lover Jer i bliver blå!
Hun er siden blevet mere marxistisk som vi bemærkede her, fremstår som en legemliggørelse af "Children of the Corn."  Nu går hun så ind for den mest logiske udvidelse af Marxismen, der er massedrab af demokratisk valgte ledere. Det er det Marxister gør. Det er hvad alle totalitære gør. Det lader mere end nogensinde formode at hun er en gennemført manipuleret ung person indhyllet i en totalitær dødskults fangarme. 
ChildrenoftheCornPoster.jpg
Totalitære har altid fundet de unges blodtørst brugbar, om det var Che Guevaras morderiske medslyngler, FARC der benytter børn fordi de er de bedst narko-terroristsoldater, MS-13’s rekruttering af 14 årige som bandemedlemmer, eller Hitlers HitlerJugend. Børn, unge er de mest fanatiske, de bedste dræbere, de mest hysteriske og i Gretas tilfælde er det den ‘skjulte’ Grønne Lobby der finansierer, og har beskidte midler til det..  Dog ser det nu ud til de har sat et Frankenstein Monster på fri fod, som ikke skyer noget middel - før ødelæggelsen er opnået. Enhver ved at unge er lette at manipulere indtil en Fluernes Herre opførsel, hvis de bliver tilstrækkeligt frataget alle værdinormer.
Børn i Sovjetunionen havde en helt særlig plads hos borgerne og i Partiet. De repræsenterede ikke kun ungdommens uskyld, men også et løfte om den socialistiske fremtid. For at den internationale Marxistiske Revolution kunne lykkes, skulle unge og børn behandles godt og uddannes politisk. De kommunistiske myndigheder anvendte mange veje til at nå dette mål. Primært opfostrede Kommunist Partiet en kult af unge, børn, meget lig kulten om Stalin, der idealiserede Sovjet barndommen. Kommunist Partiet idealiserede denne kult som f.eks. Komsomol, De Unge Pionerer, og De Små Oktobrister.
Næsten ligesom Lenin gjorde i hans tale i 1920 til Komsomol, stolede denne kult på en sammenstilling mellem “ægte” kommunistbørn og alle andre. Ved at institutionalisere denne ‘hengivenhed’ for barndommen isolerede Kommunist Partiet de børn der ikke sluttede sig til sådanne grupper, og man var faktisk i stand til at skabe en radikal klasse, eller klassefjende, før de unge, kom ind i arbejdsstyrken. 
Styrken ved denne institutionalisering sås meget klart i de første år af Sovjetunionen og Stalin forfinede den. Den effekt disse grupper havde kan ikke benægtes. Kommunisterne skabte sekundære samfund for børn så de kunne forme dem. Fremfor at disse børn skulle knytte sig til deres familier blev Sovjet børn oplært til at prioritere kommunismen frem for alt andet. Disse ungdomsorganisationer var de første introduktioner til socialismen. Dette havde den væsentlige effekt at familiestrukturen blev nedtonet, og disse grupper blev Sovjet børns primære påvirkning. At bære identitetskortet for Komsomol var at erklære sig som loyal kommunist.
Venstrefløjen har forsøgt at sammenligne hende med Jeanne ‘dArc, og Jomfru Maria som førende i udfordringen om global opvarmning og en fuldstændig regeringsovertagelse, men det lyder mere som en af de skøre, onde børn af Sovjet tilsnit, en ond lille, stakkels knægt i Pavel Morozov blev gjort til helt, fordi han angav sine forældre til staten, fik dem (og sig selv) dræbt. Til sidst blev han en Sovjet helgen, sat på en piedestal som forbillede for alle andre børn i Sovjet der satte Kommunistpartiet før alt andet, herunder også forældrenes liv.
 Pavel Morozov.jpg
Og som afdøde store Eric Hoffer plejede at sige:
Tilføj nogle få dråber gift til en halv sandhed og du har den absolutte sandhed. 
Dette Greta halløj er ved at blive skræmmende.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails