søndag den 1. december 2019

Kvinder som pædofile, voldtægtsudøvere og sexkrænkere

Kvinder der er pædofile, voldtægtsudøvere og sexkrænkere

I the United States, udgør kvinder en lille brøkdel af det samlede antal af de som begår forbrydelser. Cirka 5% af mistænkte for tyverier til cirka 30% der begår bedrageri og underslæb. Kvinder begår altså også forbrydelser, men det er åbenbart ikke så attraktivt i nyhederne, ikke sandt? Det er oftest mænd der er fokus på.
Der er ikke udforskede ‘huler’ at depravitet, hvor vægtskålen kommer i mere balance, og hvor kvinder er ‘succesrige’ kriminelle: Sexforbrydelser og menneskehandel. Trods dette studerer forskerne knap dette fænomen, og derfor portrætterer medierne og samfundet kvinder som ofrene og mændene som så at sige altid værende udøverne.
Menneskehandel og kvinder bag
Kvinder som forbrydere bliver i voldsom grad overgået i antal af mænd, undtaget i sager om menneskehandel, hvor udøvernes køn er nærmest 50-50. I regioner i verden hvor menneskehandel er mest udbredt er det faktisk kvinder der står for flertallet af krænkelserne. Nedenstående graf viser de fire regioner med det højeste antal sager om menneskehandel, opdelt i forbryderens køn:
Ydermere er kvindelige lovovertrædere underrepræsenteret i UNDOC's rapport da man i visse lande, hvor kvinder pågribes i efterforskninger, kan de for selv at undgå straf hævde at være ofre tilbage i tiden (nok den eneste forbrydelse hvor det som forsvarsargument er tilladt.) Og siden vi formoder at menneskehandlere er mænd, finder vi ikke så let det vi søger efter. Kvinder benytter også i højere grad den fordelen ved underfundige metoder for at være med i menneskehandel - som brug af teknologi eller krypto-valuta - og derfor fanges de ikke så ofte.
Billedresultat for sarah kellen
Sarah Kellen, venstre, og Ghislaine Maxwell, er blevet anklaget for at hjælpe Jeffrey Epstein i rekruttering af teenagepiger og unge kvinder til sex
Patrick McMullan, via Getty Images
Hvorfor har kvinder så megen succes i menneskehandel? Det er et komplekst spørgsmål. Tænk over Jeffrey Epsteins barne sex-menneskehandelsring. Domstolsreferater viser Ghislaine Maxwell og andre kvinder spillede en altafgørende rolle. Ikke kun deltog de i de seksuelle overgreb på pigerne, de var dem der ‘skaffede’ dem som ofre. De er stadig ikke blevet dømt.  Mens Epsteins sag i en kort periode dominerede overskrifterne i medierne, var der også denne sag tidligt 2019, da Smallville skuespilleren Allison Mack erklærede sig skyldig i anklager om menneskehandel. Hun benyttede platformen af et "female mentorship program" til at rekruttere sårbare kvinder for udnyttelse af ofrene til sexslaveri og tvungent arbejde, og gik så langt som fysisk at brændemærke med en loddekolbe på brystet de hun kaldte hendes slaver.
Et af hendes ofre, kendt som Nicole, vidnede mod hende, hævdende at Mack gav hende bind for øjnene og bandt hende, nøgen på et bord. Så udførte en person hun ikke kendte en seksuel handling på hende mens hun blev udspurgt om hendes sexhistorie.
Ofrene og de som sælger dem har brug for en vis tro på dem. Da kvinder ofte anses som den medfølelende og blidere skabninger er det lettest af tro på dem. Og en masse damer benytter sig af det. Ifølge en 2009 U.N. rapport, er kvinder de som får mest økonomisk ud af menneskehandel på verdensplan. 
Dette studium der udforskede 10 år med sexhandel i Rusland giver indblik i, hvordan kvinder er i stand udnytte deres køn og har en del flere metoder til at være med i forbrydelsen end deres mandlige ‘kolleger’ og får mest ud af at være med i sex relateret handel med kvinder.  
Kvinder som voldtægtsudøvere
En undersøgelse ved California Coalition mod sexovergreb afslørede at en ud af tre lesbiske indrømmede at have begået et sexovergreb mod en anden kvinde.  The U.S. Centers for Disease Control udførte så deres egen nationale undersøgelse, og resultatet var overraskende. Mænd havde ligeså stor risiko for at være ofre for seksuelle overgreb i løbet af et år, og i 79% af tilfældene blev en kvinde angivet som udøveren af voldtægten. The Bureau of Justice Statistics (BJS) viste, at i 58% af sagerne, hvor en en kvinde seksuelt forgreb sig på en mand benyttede hun vold (og i 41% når det var kvinde mod kvinde seksuelt overgreb).
The BJS så også nærmere på voldtægt i U.S. fængsler, og resultatet var endnu mere forbløffende. Ifølge BJS data er det meget mere sandsynligt at blive seksuelt overfaldet af en anden kvindelig indsat end af det mandlige personale, og mere almindeligt end at mænd overfalder mænd seksuelt i fængsler for mænd. Således rystes ganske gevaldigt stereotypien om at voldtægt i fængsel kun udøves ved mænd. Endnu mere foruroligende er, at i næsten hvert tilfælde med en mindreårig (uanset køn) der er udsat for seksuelt overgreb i et ungdomsfængsel, da var overtræderen en kvinde. 
Selvom forskning på området er begrænset har Miranda Alison, professor ved Warwick University i England, studeret og interviewet kvindelige voldtægtsforbrydere i ‘kampzoner’ og argumenterer for at kvinder var mere voldelige end deres mandlige især som udøvere af voldtægt,”for at konkurrere om status og anerkendelse i en traditionelt patriarkalsk kontekst.”
Denne Time artikel udforskede også konceptet med kvindelige voldtægtsudøvere i krigszoner og fandt at i disse ikke så sjældne tilfælde ville ofret sandsynligvis erfare permanent fysisk og psykologisk skade. Artiklen går også i dybden med hvordan en kvinde udøver voldtægt: “Nogle benytter grene eller en banan, andre en flask eller knive,” forklarer en FN ansat. Hendes nære vens datter blev gentagne gange krænket af en kvinde der ønskede at “ødelægge hendes krop.”
En ung kvinde deler hendes erfaring efter at være overfaldet af en gruppe i Congo:
Mens mænd brugte majakolber og kassavarødder, fjernede kvindernes Valeries tøj og begyndte at befamle hende. De benyttede deres hænder og grene “som dyr,” husker Valerie. Første gang hun blev voldtaget var en af uidentificeret mand, hun var 15, hun bar sin overfaldsmands barn, men denne gang blev hendes uterus ødelagt. Valerie vil aldrig kunne føde igen og ingen mand vil gifte sig med hende som en følge heraf."Det er et uforglemmeligt sår,” siger Valerie. “Mandlig voldtægt findes overalt, men når det er kvinder er det ubegribeligt. Det er som en forbandelse.” Kvindelige voldtægtsudøvere bliver der ofte ikke fortalt om da ofrene har særdeles vanskeligt ved at begribe hvad der skete med dem og idetificere det som voldtægt. (FBI har for nylig ændret deres definition af voldtægt - fra noget der kun kan overgå kvinder udført af mænd til goså at gælde den anden vej - det gjorde man i 2013).
Stephanie Trilling, leder ved Boston Area Rape Crisis Center, siger den “øfrste hurdle er blot at forstå at overgrebet er voldtægt. Da dette scenario sjældent er i medierne eller i uddannelsesmaterialer, kan det være særligt vanskeligt at identificere deres erfaring som værende vold.” Hun går videre med at fastslå. “Mange mennesker har det vanskeligt ved at tro at en kvinde kan være i stand til at udøve vold mod en anden person.”
Pædofile - man ignorerer beviset
Den meste forskning vedrørende pædofili indrømmer at kvindelige pædofile er underrepræsenteret, på grund af stigmaet med kvindelige krænkere. Samfundet mener at kvinder er af natur omsorgsfulde, derfor giver vi dem lettere og mere adgang til meget små børn der ikke kan fortælle om at de har været misbrugt.
Tag for eksempel den tidligere Degrassi skuespiller Jason Dickens og hans hustru Dylan McEwen.  I  2016, gennemførte en politimyndighed i Toronto en husgennemgang af deres hjem og fandt over 25000 billeder og 111 videoer med børnepornografi.  Dylan McEwen optrådte i mange af disse videoer, herunder hvor hun giver fellatio til et spædbarn og i en anden slikker samme barns anus. To år senere erklendte McEwen sig skyldig i børnepronografi og seksuelle overgreb og blev dømt til seks års fængsel. Dommeren, Kathleen Caldwell nægtede at kalde hende en krænker af børn, idet hun hævdede at kvinder kan ikke være pædofile.   
Som påpeget af journalist Anna Dorn, er ikke kun domsafsigelser mildere for kvindelige pædofile, men attraktive kvindelige sexkrænkere får også en mere ‘nådig’ dom end deres mindre attraktive medsøstre.  Dorn vurderer også, “det som snarere burde beskrives som voldtægt eller seksuelt misbrug når ofret er kvinde bliver til et  “forhold”' eller “lystig leg'" når krænkeren er kvinde. I visse sager er ofret endog blevet tvunget til at betale for svangerskab for en baby der er blevet undfanget ved voldtægt. I sagen Hermesmann v. Steyer, afgjorde domstolen at selv om barnet var undfanget ved kriminel voldtægt (Steyer var blot 12 år) så skulle det ikke have indvirkning på en beslutning i en civil retssag. Efterfølgende mistede han sin appelmulighed.
Fremfor at være frastødt af disse ting er den offentlige opfattelse af kvindelige pædofile så forskruet at vi har lister på internettet med "10 Hottest Female Sex Offenders" — eller kommentarerne til denne Fox News artikel om en lærer i en 6. klasse der forulempede en studerende og lod en endnu yngre elev se på. En kommentar lød: “Ganske sikker på disse drenge er ødelagt for livet *host,javelhost* "
Menneskehandel, seksuelle overgreb og pædofile er ikke problemer, hvor det kun er kvinder der er ofre, og sjældent den som udøver forbrydelsen. Faktisk viser det sig at jo mere  forskning der udføres om dette ‘tabuemne’ des mere får vi bevis på det modsatte. Ikke kun er kvinder statistisk set mere tilbøjelige til at begå disse forbrydelser end nogen andre, men mænd bliver ofre i større antal end vi hidtil har ment. 
Der er stadig en stor kløft når det drejer sig om grundig forskning og undersøgelser om kvinder som udøvere af disse forbrydelser. Indtil der gøres langt mere vil ofrene være ladt i stikken. 
Connect with Taylor Day on Twitter and Facebook.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails