søndag den 29. december 2019

Hvem er Epsteins 'hjælper' koblerske, Ghislaine Maxwell

Hvem er Epsteins 'hjælper' Ghislaine Maxwell

The FBI efterforsker Ghislaine Maxwell, den britiske kendis der angiveligt opererede som Jeffrey Epstein’s koblerske ved at hverve mindreårige piger til seksuel udnyttelse -  ifølge Reuters.

Man nævner, idet man citerer kilder der har kendskab til efterforskningen, at “der er hovedfokus på” Maxwell, samtidig med at “mennesker der faciltierede” den afdøde pædofiles ulovlige aktitiveter også er under efterforskning.
Indtil nu har den formodede Epstein “madam” ikke være anklaget for nogen kriminel handling. Det er uklart, hvornår efterforskningen indledtes, dog fortalte kilder Reuters at man er i de indledende stadier.
Maxwell, er datter af en britisk mediemagnat, der døde under mystiske omstændigheder, og er en af de mest prominente personer der efter Epsteins ‘selvmord’ i fængslet står alene og kan forvente en retssag med anklager om menneskehandel. Hun kan meget vel være en medvirkende med interesse for forbundspolitets anklager, der har gjort klart at sagen langtfra er forbi. NEW YORK, NY - SEPTEMBER 20: Ghislaine Maxwell attends day 1 of the 4th Annual WIE Symposium at Center 548 on September 20, 2013 in New York City. (Photo by Laura Cavanaugh/Getty Images)
Laura Cavanaugh/Getty Images
“Hvis jeg skulle udfærdige et anklageskrift mod hende ville det være konspiration for handel med mindreårige,” sagde David S. Weinstein, en tidligere forbundsanklager der nu praktiserer som privat i Miami. “Det er nemlig hvad det er. Det er hvad konspirationen ville være.”
Maxwell er en flyvsk person, hvis far, udgiveren Robert Maxwell døde i 1991, efter at være faldet over bord fra sin yacht nær De Kanariske Øer. Det viste sig han ulovligt havde plyndret pensionsmidler fra hans virksomheder, ifølge nyhedsrapporter fra dengang. 
Robert Maxwell biografiskribenten, Tom Bower, siger Ghislaine Maxwell er den yngste af hans børn og hans yndling - således blev yachten opkaldt efter hende.
“Jeg mener at i hendes hjem lærte hun faktisk aldrig om forskellen i rigtigt og forkert,” fortalte Bower fornylig National Public Radio recently. “Og endnu en tragedie for hende var at hun blev domineret af sin far, og hun lærte af ham at ‘tilbede’ velstand, penge, magt og indflydelse, og hun viste ingen følelser for det man kunne kalde ‘almindelige mennesker.’” 
Med tiden landede Maxwell så i Epsteins verden i den velhavende enklave ved Palm Beach og købte et hjem i Manhattan, hvor Epstein også havde et opulent palæ, værdi
$77 millioner. Ifølge de anklager der er rettet mod Epstein blev hun en ‘koblerske’ en der rekrutterede unge piger til Epstein, og også hans husholderske og en der organiserede selskaber.
I Florida erklærede Epstein sig skyldig i prostitutionsrelaterede anklager med mindreårige i 2008, og afsonede 13 måneders fængsel. Her fik han dog lov til at arbejde ude næsten hver dag. På den tid opnåede hans advokater en aftale om ‘ikke retsforfølgelse’ med  
the Justice Department der sparede ham for en mulig livstidsdom, hvis han blev dømt skyldig i anklagerne fra forbundspolitiet.
Det var efter the Miami Herald udgav historier sidste år at anklagere i New York tog sagen op og fik Epstein dømt for handel med mindreårige, og en mulig dom på 45 års fængsel.
Det var blot endnu en del af en grum saga strækkende sig over årtier, med Maxwell som en nøgleperson, viser retsdokumenter. 
Juan Alessi, der passede Epstein’s palæ i Palm Beach i årevis sagde i en vidneforklaring, at Maxwell sådan set var the Lady of the house.
I en af af retssagerne fremlagde Virginia Roberts Guiffre detaljer om hvad man mener er Maxwells rolle i Epsteins hævdede menneskehandelring, hvilket også andre kvinder har nævnt i andre processer.
Guiffre, 15 år på det tidspunkt siger hun arbejdede i the Mar-a-Lago club ejet af fremtidige præsident Donald Trump da hun blev kontaktet af Maxwell med tilbud om at tjene gode penge. Lære massageterapi og komme til at kende Epstein, som en mand der kunne give hende en lys fremtid.
Giuffre siger i en edsvoren vidneerklæring at hun blev oplært af Maxwell og Epstein for at blive “alt det en mand ønsker sig,” og at hun fløj med Epsteins private fly til hans ejendomme i New Mexico, the U.S. Virgin Islands, Paris, og New York. Guiffre siger også at Maxwell arrangerede møder med formålet sex i London og andre steder med Storbritanniens Prins Andrew. 
Siden Epsteins død, har spekulationer om, hvor Maxwell befinder sig rumsteret. I august fik Maxwells ven og advokat, Leah Saffian, arrangeret et foto af hende hvor hun spiser på
In-n-Out burger samtidig med hun læser bogen The Book of Honor: The Secret Lives and Deaths of CIA Operatives.
The Daily Mail fortalte om fotoet: “Ifølge fotografiets metadata, gennemgået af DailyMail.com, er fotografiet tagged med ‘Meadowgate’. Metadata giver information om rettighederne til fotografiet for brugere. Saffian er præsident for Meadowgate Media Investments Inc, ifølge officielle optegnelser. The In-N-Out burger billedet blev udgivet af the New York Post efter de havde ‘fået’ det af Saffian, 60.”
Andre fortæller at Maxwell bor i Paris. Scott Borgerson, Massachusetts har imidlertid
tnvænt overfor journalister at påstanden er falsk.

Maxwell har intet sagt siden Epsteins ‘selvmord.’
The Associated Press contributed to this report.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails