onsdag den 27. januar 2010

Fyrre års feminisme bærer nu frugt

Fyrre års feminisme bærer nu frugt

Pamela Geller

En ny dokumentarfilm,
Oral sex er det nye Godnatkys, skildrer Amerikas moralske nedtur. Sharlene Aazam, en canadisk filmskaber siger, "Hvis du taler til teenagere (om oralsex) så vil de fortællde dig det er helt i orden. Faktisk synes de ikke det er sex. Der er mange ting de ikke betragter som sex." I dokumentarfilmen snakker pigerne løst og fast om deres seksuelle erfaringer og endog deres eksperimenteren med prostitution.

En af pigerne opsummerede de nye holdninger: "På kun fem minutter, og jeg fik 100 dollars. Hvis jeg alligevel skal sove med dem og de ser godt ud, så kan jeg vel ligeså godt blive betalt, ikke?"

Azam sagde at dette også fandt sted i 'gode' hjem, lige for næsen af forældrene: "De kønneste piger fra de mest succesrige familier (er i højrisikogruppen). Vi taler ikke om marginaliserede piger. (Forældrene) ønsker ikke at vide noget, fordi de sådan set godt ved hvad der foregår. Det jeg mener, er man kan altså godt være forberedt på at få at vide at ens datter på 12 har haft sex, men hvad skal man dog gøre når ens datter har solgt sin jomfrudom for 1000 dollars, eller en ny taske?"

Dette er den bitre frugt af fyrre års feministisk dominans i USA. Dyd, selvværd og moralnormer er fuldstændige døde normer i tidsalderen med venstrefløjens kulturelle dominans. Hvilken afskyelig dunst dette rådnende lig afgiver, mens de ligger i en smuldrende stinkende askedynge.

Er det sådan den falske kvindebevægelse tog magten over kvinder? Piger der sælger den for en håndtaske? De mandehadende parasitter har ruineret den glorværdige ophøjelse af kvinder i det 20. århundredes Amerika. Jeg ved det. Jeg voksede op med det. Alt hvad man skal gøre er at se film fra 40'- 50'- og 60'-erne (altså før venstrekulturen gik amok) for at indfange et glimt af kvinders status. Dengang var vi formidable, respekterede, værdsatte og frem for alt - tilbedt. Det kunne ikke være bedre.

Azam's vulgære og nedtrykkende dokumentarfilm overrasker som sådan ikke. Atmosfæren er allerede forgiftet af venstrefløjens holdninger til teenagesex. Disse holdninger er allestedsnærværende. For to uger siden, i Crosby Middle School i Hitchcock, Texas, gav et medlem af skolebestyrelsen, Shirley Price, det som skulle formodes at være en motiverende tale til elever i 6., 7., 8., klasser med piger. I stedet gav hun en grafisk, smudsfyldt forestilling om oral og anal sex.

Jeg er ved at kaste op over dette - ikke fordi jeg er snerpet, men fordi det er så betegnende for, hvordan piger ser på sig selv og deres roller, for ikke at nævne den stedse nedværdigelse af kvinder i det amerikanske samfund.

At sige feminismen var noget af det værste der er sket kvinder er meget let. Det har dog været værre for mændene. Dæmonens sæd, i form af "frigørelses" bevægelsen er overalt - herunder epidemien med enlige mødre, nedbrydningen af den amerikanske familie, dagligdags sprogbruget med "tæver og ludere," fjernelsen af al manddom fra mænd, og det 'benknusende' ansvar hos enlige mødre der skal være moder, fader, forsørger, chefkok og opvasker.

Hvad har Obama med alt dette at gøre? Han har udnævnt Kevin Jennings grundlæggeren af GLSEN (Bøsser, lesbiske, hetero uddannelsesnetværket), til sin 'Sikkerheds Skole Zar.' GLSEN er berømt for at have sponsoreret en konference ved Tufts University hvor teenagere blev instrueret i en palet af risikofyldte og farlige seksuelle handlinger. Obama har udnævnt denne radikale person til at stå som ansvarlig for Amerikas 'Sikre Skoler,' men hvem skal dog holde børne sikre mod ham? Dette er endnu en frygtelig Obama udnævnelse.Uanset hvad en person seksuelle præferencer eller tendenser er, så tag ikke børnene som gidsler. Hvorfor kan skolerne ikke bare undervise i læsning, skrivning, regning - og god opførsel.

Men dette er ingen overraskelse, selvfølgelig. Et nedbrud i seksualnormer og udflydende konventioner er en del af dagsordenpakken i et hvert samfund, hvor socialismen er kommet ind.

Mamas, don't let your babies grow up to be lefties (cowboys,) (Berømt country sang af Waylon Jennings, synopsis kommentar). Mamas lad ikke Jeres babier vokse op som venstrefløjsere.

Hvert barn i Amerika, alle 73,7 millioner af dem, bør holdes i sikkerhed fra denne venstreorientede indoktrinering af de offentlige skolers pensum. Skatteydernes penge bør benyttes til at hjælpe med til at indføre hjemmeskole-undervisnings netværk og ressourcer over hele landet.

Vi bruger mere på uddannelsessektoren end mange andre lande, og alligevel rangerer vi nær bunden i matematik og fysik - så travlt har vore børn med at blive stopfodret med global opvarmningsvidenskab, den alernative LGBT seksualdagsorden, og en renskuret og hvidvasket Muhammad og andet assorteret propaganda.

Således har venstrefløjen ødelagt Amerika siden de gik i aktion i 1960'erne. Nu høster teenagepigerne i Aazam's dokumentarfilm det som venstrefløjen har sået og gødet i årtier.

Pamela Geller is the editor and publisher of the Atlas Shrugs website and is former associate publisher of the New York Observer. She is the author (with Robert Spencer) of the forthcoming book The Post-American Presidency: The Obama Administration's War on America (Simon & Schuster).

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails