onsdag den 20. januar 2010

Muslimsk hjælp til Haiti??

Hvor er den muslimske hjælp til Haiti?


Der er 223 muslimer og 3 jøder for 1000 mennesker her på Planeten. Med denne overvældende majoritet af islams allerbedste, er der kun meget meget få (2 eller 3) der nogensinde har vundet en videnskabelig Nobel Pris mens jøderne har vundet næsten 200.

På lignende måde når det drejer sig om humanitær hjælp, er det interessant at bemærke mangelen på muslimske donorlande: Bloggeren Freedom Fighter ved Joshuapundit bemærker: "Intet fra Saudiarabien, intet fra Forenede Arabiske Emirater, intet fra resten af den arabiske verden, intet fra Pakistan eller de muslimske lande i Centralasien, intet fra Irak......
A 6-year-old Haitian girl was pulled from the rubble and treated by the IsraAID team in Port-au-Prince, Haiti
En 6 årig Haitiansk pige bliver trukket ud af ruinerne af IsraeAID i Port-au-Prince, Haiti
Photo Credit: jta

Israel leverer som den første et hospital

I modsætning til ovennævnte skinner Israels indsats som et klart lys. Israel er det første land der oprettede et felthospital, se denne youtube video.

Her er overskriften som det Israel-hadende CNN, har så svært ved at fremkomme med: "Ikke USA, men Israel har det mest sofistikerede hospital på Haiti." En kvinde fødte på det israelske hospital og navngav sit barn 'Israel.' Israels felthospital er det mest avancerede og kan behandle patienter som ingen andre kan.

Når katastrofer indtræffer kunne det se ud som om, at muslimske lande altid savnes med humanitær hjælp. Faktisk når der er behov for hjælp, så er Israel der. Når sorte sudanesiske flygtninge søger tilflugt fra krigen, drager de mod Israel for at få hjælp.

Når Bahai'erne i Iran, den største religiøse minoritet (se denne artikel på synopsis) i landet søger tilflugt for religiøs forfølgelse drager de mod Israel for at få hjælp.Da palæstinenserne levede under jordansk arabisk styre var der ingen universiteter på hele Vestbredden. Siden 1967, da Israel tog over, er syv universiteter blevet oprettet der. (se denne artikel på synopsis)
Olie rige muslimer støtter kun terror

Ikke-jøder, sorte, arabere, når nogen har brug for hjælp så får de den fra Israel og jøderne. Selv når muslimer er i nød - da er muslimske lande, og især de olierige muslimske lande helt fraværende.

Kunne du tænke dig at vide hvorfor? Fordi muslimerne har travlt med at bruge deres penge, tid og aktiviteter på at sprede islam. Titusinder kan dø, men bygningen af moskeer og islamiske centre vil aldrig høre op. Milliarder til Kalifatet, men ikke en krone til lindring af mennesker lidelser. Det er forskellen på muslimer og vantro.

Se også dette: Sky News reporter tilbragte en dag med det israelske redningshold

Tak til læserne: Roni, B.W., Jeff A og andre for links til forskellige beretninger.

artikel fra plancksconstant.org.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails