onsdag den 6. januar 2010

Terrordatabasen og hurtig Google søgning

Benytter Obama terroristdatabasen politisk?

James Lewis

På sin sædvanlige heroiske måde overlod Obama den varme kartoffel (Julebomberen) til Janet Napolitano, og da hun tabte kartoffelen blev den sendt over til CIA med en hurtig henvendelse til Dick Cheney der ikke engang bekymrede sig om at svare. Obama havde hovedet dybt begravet i sandet på Oahu i næsten fire dage mens alt dette foregik. Men det var under alle omstændigheder Obamas personlige varme kartoffel, og jeg tror han måske personligt er skyld i at næsten 300 passagerer var i overhængende livsfare på denne NW Flight 253, juledag.

Hvordan nu det? Ved at anlægge en politisk korrekt tilgang til den eksisterende terrorist database.

Hvis du nu opfatter denne som en Google søgning, der vil kunne udpege Omar Bombemanden før han steg ombord på flyet, så ville det ikke have været svært. Google kunne have udført arbejdet på et splitsekund, ligeså snart Omar forsøgte at gå om bord på et fly i Afrika. Alt man havde behøvet at gøre var at Google "Juleflyvninger til USA fra lande med muslimsk flertal, betalt kontant, enkelt vej, ingen bagage." Så ville de kunne have spottet ham i Amsterdam før han gik om bord der. Selv efter han var på NW 253, ville en simpel søgning på terrorist databasen have fundet frem til denne massemorder.

Hver gang du benytter Google søger du på en megagigantisk database der udgøres af en hoben servere. I dag har denne karl 2.35 millioner websøgeresultater på Google. Skriv bare "Abdulmutallab" og på et øjeblik dukker der 2.350.000 henvisninger op. Grunden til at Google er blevet så styrtende rig er, at den udfører det langt bedste arbejde med at koge millioner af hits ned til nogle få anvendelige. Det er lige netop det arbejde vi skal udføre for at stoppe den næste bombemand på et fly. Hvis FBI og U.S. efterretningsvæsenet ikke kan klare det, så bør de overlade det til Google....eller sætte en kæmpe plakat op med 'FBI's mest eftersøgte' på den næste bombemand og lade millioner af mennsker på nettet selv søge efter ham. Det er slet ikke svært, og logikken er nøjagtigt den samme som de der "Efterlyst: Død eller Levende" plakater de benyttede i Det Vilde Vesten. Derved blev alle borgere som kriminalbetjente på udkig.

Listen med terrormistænkte omfatter 500000 navne. Det er altfor mange til i praksis at kunne behandle den enkelte, men kun 4000 af dem er blevet sat på U.S. Listen med "Ingen flyvning." Der burde være mindst fire eller fem gange så mange - det vil sige 20000 'Ingen flyvning' mistænkte. At flyve med passagerfly er ingen menneskerettighed. Vi kan blot sige "Nej" til 20000 mennesker og være i større sikkerhed.

Uanset antallet, er spørgsmålet altid, hvordan kommer man fra den halve million mistænkelige og til et tilstrækkeligt lille antal for at forhindre et angreb? Heldigvis er det forholdsvis nemt at udpege disse terrorfjolser. Bush-Cheney gjorde det rigtig godt da de først påbegyndte at indsamle efterretninger en masse om al Queda.

Først så angiver man etiketter til alle mistænkelige, ligesom små røde flag. Omar, Julebomberen, var så oplagt han i praksis blødte med røde flag. Denne karl var bare så åbenbar, som verden har fundet ud af fireogtyve timer efter han næsten dræbte 280 mennesker. Google ville kunne have fået ham til at poppe op på få sekunder.

Ikke alle i efterretningsverdenen forstår det. Det er ellers deres arbejde. Det er ikke vanskeligt, folkens. Lad ikke Obumblerne lade dig tro det er svært. Det var det samme med Fort Hood dræberen - der havde "Allahs Soldat" trykt på sit visitkort. Den mest skrupskøre psykiater på Fort Hood havde i praksis sat spotlight på sig selv for at gøre opmærksom på sine mordplaner. Alle der kendte ham hørte om det, men de fik ikke lov til at sige det højt, det er åbenbart Hærens selvmordspolitik. Fort Hood dræberen var en kæmpemæssig kommandofiasko, men så vidt vi ved, er ingen blevet afskediget. Kendsgerningen at ingen med medaljer er blevet afskediget endnu er et signal om, at de ikke har til sinds at ændre praksis. FDR afskedigede folk i massevis efter Pearl Harbor. Dengang var man hurtig i opfattelsen.

For Omar, Julebomberen, følger her blot nogle få af de røde flag vi kender til.

Rød Flag 1. Omar blev omtalt direkte af sin fader til US ambassaden i Nigeria. Hans fader er den bedste kilde man kan få: Han er tidligere minister i Nigeria, en hengiven (men ikke terrorist) muslim og en højtstående bankmand. Han vidste sandsynligvis meget godt hvad hans søn tænkte, bedre end nogen anden i verden, og han ønskede sandsynligvis ikke at hans søn skulle blive en farlig terrorist, medmindre han havde god grund til det. Fornylig brød hans søn af for al kontakt med familien. Se det er jo en hel parade af røde flag der viftes lige for vore øjne.

Rød Flag 2. Omar var leder af Muslim Student Organization ved University College
London, et velkendt center for islamisk radikalitet og rekruttering. Bemærk: Ingen kommer i toppen af Muslim Student Organization uden at være målet for en terrorrekrutteringsplan. De vedbliver ved at invitere islamofascistiske galninge til at give offentlige taler der, og universitetet bliver ved med at tillade det. London Daily Mail har råbt op om dette i over ti år. Det socialistiske Labour Party har vendt det døve øre til fordi de importerer pakistanske tåber fra de værste områder, for at de kan stemme Labour. Alle og enhver derfra burde være på den omtalt 'lille liste.'

Rød Flag 3. Omar Bombemanden betalte kontant for turen til Detoit, og han havde ikke et eneste stykke bagage. Han kunne ligså godt have skrevet "Selvmordsbomber" på sin T-shirt. Hallo flere røde flag?

Rød Flag 4. Han er 23 år, barn af en velstående familie der er såvel forkælede som helt fortabte i den store verden - nøjagtig den slags velbeslåede, fremmedgjorte og forvirrede karakterer der bliver udpeget at Bombeimamer så de kan sprænge sig selv i luften. Han har den helt perfekte psykologiske profil, som med Fort Hood dræberen. Det samme sker også med de unge der bliver til kommunistiske radikal og de som blev nazister i 1930'erne.

Psykologien bag er altid den samme. Den gentager sig igen og igen, og kun medierne kan lade som om de overraskes. Bill Ayers var et rigt barn. Bernardine Dohrn var et rigt barn. Barack Hussein Obama's familie var ikke rig, men mellemklasse - Barack selv var forkælet, og gik på alle de rige børns skoler. Han betalte aldrig for noget som helst; alt var gratis for BHO. Karl Marx var et rigt barn, som det gik galt for. Det samme var PolPot. De største ideologiske ekstremister ligner hinanden til forveksling. De er næsten aldrig fattige og desperate børn, fordi fattige familier opdrager deres børn anderledes. De skal arbejde hårdt og lærer livets hårde realiteter hurtig. Det er altid mellemklassen -- "idealistiske," overuddannede, forvirrede, kulturelt fremmedgjorte, deprimerede, med storhedsvanvid, narcissicitiske børn med personlige problemer der bliver til Adolf Hitler.

Rød Flag 5. Man ved at Omar rejste til Yemen to gange. Yemen er fremkommet med mange al Queda trusler om at bombe amerikanske mål. Selv nyhedsmedierne må have lagt mærke til det.

Rød Flag 6. Hvem forsøger at komme på et fly lige nu? Husk denne Google søgning kan gøres på et splitsekund. Ud af listen med de 500000 mistænkte kan man se bort fra alle på nær nogle få tusinde i dette øjeblik, fordi de ikke befinder sig i en lufthavn. Husk også at dette er en religiøs terrorbande, ikke sandt? De har næsten altid muslimske navne, selvom de er født som John Smith. De forøger altid at dræbe mennesker på udvalgte dage: Det var Juledag 2009. Al Queda bekæmper stadig Korsfarerne, der holdt inde i det 13. århundrede, langt tid før Christopher Columbus opdagede Amerika. Du husker måske ikke Korstogene, men for bin Laden så er de stadig i gang. (Bin Laden er endu et forkælet rigt barn der blev terrorist.)

Derfor ville vi med lethed kunne finde frem til Omar Bombemand ud af den halve million mistænkte, ved at benytte en Google database. Hans billede ville poppe op, og så kunne man finde ham blandt passagererne der ventede ved flyet i Lagos eller Amsterdam. Kender du nogen der ser ud som ham? Hvis du gør, så træk ham til side for en nærmere undersøgelse. Det sker jo for masser af os. Omar Bombemanden benyttede de samme kemiske stoffer som Skobomberen benyttede i 2001. Det er en blanding af Semtex, favorit kemikaliet hos terrorbomberne over hele kloden. Det er altså ikke så svært, børn.

At finde denne karl var altså pærelet. Men de fandt ham ikke.

Hvad gik så galt?

Jeg kan kun få øje på en mulighed. Obomberne har ødelagt databasen. Husk af Obama administrationen er lidt småskøre. De er ikke dumme, men de sidder meget , meget dybt fast i en falsk og pervers ideologi. De har ingen realitetssans. De vender automatisk tingende på hovedet. De er de rige børn der er blevet behandlet som værende de bedste og klogeste hele deres liv, mens de aldrig har været udsat for virkeligheden. Derfor er de blevet så meget klogere til at få helt og aldeles galt fat på den virkelige verden. Det er derfor de er så yderst påfaldende besynderlige.

Så du ikke Obama bøje sig for Kejseren af Japan? Det ophidsede kineserne i alvorlig grad. Det var vel noget han selv havde fundet på. Hvorfor mon? I Obamas selvcentrede og selvbevidste fantasiverden så er det at bukke sig for Shinto Kejseren af Japan noget rigtig smart. Det er der ingen andre i verden der mener -- faktisk så mener alle andre i verden, at det dog er besynderligt -- men det betyder ikke noget for Obama han har besluttet sig.

Vi har kunnet se en masse af disse Politiks Korrektheds tåber i Den Politiske Korrektheds Tidsalder. Retssalene er fyldt op med dem. Det samme gælder New York Times redaktørerne. Det er de Demokratiske politikere, dommerne, medieværterne, underviserne på juraskolerne der fortæller politibetjentene at de ikke har lov til at stoppe og udspørge eksforbrydere der kører rundt i luksusbiler som de ikke på lovlig vis kan betale for, som er iført gangsta udstyr, som ser stenede ud, og som racer væk fra de seneste bandeskyderi -- fordi de tilhører den forkerte race eller hudfarve til at man kan udspørge dem. Politisk Korrekthed er omvendt racisme, og vi har nu racisme, etniske og religiøse kvotas for banderne. Det er fuldkommen sindssygt, og det er den fattige ,og de sorte der betaler prisen. Det er skolerne i byerne der ligger i kaos, fordi mellemklasse forældrene sikrer sig, at deres børn ikke kommer til at gå der.

Men du kan bide spids på, at Obama og hans Hjernetrust tror på denne sindsyge Politiske Korrekthed.

Den eneste forklaring på Julebombemands fiaskoen er den mest åbenbare: Denne administration har blot anvendt terrorist databasen lemfældigt. Hvem kan vide det? Måske kræver de af databasen, at den kun kommer frem med ti procent muslimer. Eller samme antal af hver sin hudfarve. Eller ikke alt for mange mennesker med navnet Muhammad, for det ville jo være at diskriminere. Vi ved, at det er sådan de kører deres andre programmer mod diskriminering. Obama er vor første diskriminerings præsident -- det var jo sådan han blev valgt. Masser af mennesker stemte på ham fordi han er sort, uden hensyn til hans skøre forbindelser og hans totale mangel på kvalifikationer.

A.J. Strata opdagede at Deputy National Security Advisor (der ydmygede sig selv på et talkshow søndag ved at undgå at svare på vigtige spørgsmål) "antydede i et interview under præsidentkampagnen, at hvis Obama blev valgt, da havde han planer om at lave om på aflytningsintensiteten vedrørende vor nationale sikkerhed."

Vi ved også, at Politisk Korrekthed beskyttede Fort Hood dræberen, og at det var på en U.S. Army Air Base, hvor dræberen personligt kendte hundredevis af veltrænede og opmærsomme militærpersoner. General Casey forsvarede denne miserable fiasko, ved ikke at skille sig af med Fort Hood dræberen, med at det var af Politisk Korrektihed man beholdt denne galning. (Afskedig den general omgående, straks, lige nu, på stedet.)

Dette er ikke fornuftigt det der foregår, det er sygeligt. Men kan du komme i tanke om nogen anden forklaring der passer på, hvad vi ved om disse karakterer?

Jeg kan ikke.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails