fredag den 8. januar 2010

Jihad er ikke terror, ja selvfølgelig!

Her er en vittighed: Jihad er ikke terror


sunrise the world trade center towers
Photo Credit: Jesus Is Lord

En af de fem amerikaner der blev fængslet for terrorisme i Pakistan i begyndelsen af december sagde, at deres mål var at drage til Afghanistan for at føre jihad mod Vestens styrker, og at det således ikke var terrorisme da det ikke er tilladt i følge islam.

Ramy Zamzam, en af de unge muslimer der stammer fra Washington D.C. området sagde, "Vi er jihadister og jihad er ikke terrorisme."

Åh ja, at forsøge at ødelægge Vestens civilisation er altså ikke terror, det er blot en venlig metode til at overbevise amerikanerne om, at de skal acceptere islam - eller dø. Se det fjerner en del forvirring jeg netop har haft om islam.

I årevis har jeg sat den forkerte etiket på min jihad ven Osma bin Laden som terrorist, det er ikke til at tro vel? Jeg skylder nu en undskyldning til New York Times; for jeg har skrevet adskillige artikler (klik her) om, hvordan avisen var med til at hjælpe og støtte terroristerne og så i al den tid, var de altså blot i færd med at hjælpe og opmuntre kærlige og venlige jihadister.

Som jeg skrev i en tidligere artikel er unge sorte, født og opvokset i Amerika, og som konverterer til islam, en større trussel, end al Queda for sikkerheden i dette land. De taler vort sprog (eller sådan omtrent), opfører sig som amerikanere (eller sådan cirka) og kan frit fare frem og tilbage i landet, eller andre dele af verden, derhen hvor deres amerikanske pas kan føre dem.

Det er på tide at vi begynder at se nærmere på vore egne hjemmefødte jihadister. Det er på tide at vi ikke giver tilladelse til at muslimske gejstlige kan infiltrere vore fængsler og få ganske harmløse kriminelle til at konvertere - ind til bindegal islamisk ekstremisme.

Billedet viser Twin Towers i solnedgangen, lige netop som jeg plejede at kunne se dem fra det øverste vindue fra mit hjem i Bayonne, New Jersey før 9/11. En flok jihadister ødelagde det udsyn da de med et snuptag dræbte 2996 uskydlige mennesker. Men jeg formoder at det altså ikke var terrorisme.

Note:

Huffington Post, Amerikanere anholdt i pakistan nægter terrorplaner
Den ene af fem amerikanerne der er anholdt i Pakistan sagde, at deres formål var at drage til Afghanistan for at føre jihad mod Vestens styrker som et forsvar da det er retfærdiggjort i følge islam.
Men han nægtede enhver forbindelse med al Queda om at udføre terrorangreb i Pakistan som de pakistanske myndigheder hævder.

Mandag var første gang de unge muslimer fra Washington D.C. området var i Retten efter arrestationen tidligt i december i den pakistanske by Sargodha. Sagen har spredt frygt for at Vesterlændinge der rejser til Pakistan gør det for at tilslutte sig militante grupper. Pakistansk politi har sagt de vil kræve livtidsstraffe til mændene ifølge landets antiterror lovgivning.

"Vi er ikke terrorister," fortalte den ene af dem, Ramy Zamzam, Associated Press da han gik in i retslokalet i Sarghoda mandag. "Vi er jihdister, og jihad er ikke terrorisme."

Jihad har flere betydninger i islam, men Zamzam syntes at henvise til pligten til at kæmpe mod fremmedes styrker der anses som besættere af muslimsk land.


Artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails