mandag den 3. marts 2014

Frihed og ret til at hore!

Friheden til at horeI de sidste 5 år har verden ventet med tilbageholdt åndedrag på at opdage Obamas ægte værdinormer. Bekymrer vor første post-moderne præsident sig om demokratiet i verden? Ikke meget, nej: Hans dybe buk for Kinas præsident Hu - Herskeren over det besatte Tibet - viste det tydeligt. Var det at få afsluttet krig Obamas inderligste lidenskab? I en insider bog siger han pralende “Jeg er ganske god til at slå mennesker ihjel” ved brug af droner dirigeret fra Det Hvide Hus.

Obamas forestilling om fred er at forlade Afghanistan og overlade det til Talibans nåde.

Måske vil hans eftermæle være en varig fred i Mellemøsten? Niks. Forkert igen. Den 20. november 2013 overgav Obama helt åbent Amerika og Vesten til mullahregimet i Teheran.

Et direkte resultat er, at nye kernevåbenmagter er i fremgang i Iran, Saudiarabien, og det neo-osmanniske Tyrkiet.

Måske bekymrer lederen af Den Frie Verden sig om kvinders rettigheder? Forleden gjorde  vor ledelse det klart, at man støtter Det Muslimske Broderskab, der stadig forsøger at få placeret Egyptens kvinder i store sække med huller til øjnene, taget direkte fra ørkenen i det 7. århundrede.

Vil sundhedssystemet for alle amerikanere få Obama til at vakle? Den fejlbefængte, sjuskede og inkompetente indførelse af Obamacare har nu fået Demokrater til faktisk at trække sig fra Obamacare.

Måske bekymrer vor første sorte præsident sig om jordens elendige, de farvede? Dog holdt han ikke engang en pause for at få vejret da Al Quida uhyrer myrdede dusinvis af uskyldige børn og kvinder, sorte som hvide i indkøbscentret West Mall, Nairobi, Kenya. .

Mon ikke han havde for travlt med at spille golf med milliardærer.

I denne uge fik vi svaret.

Obama bekymrer sig virkelig om bøssers rettigheder så de kan optræde afklædte uden indblanding fra typer som Vladimir Putin. .

Obamas svar på Vinterlegene i Sochi har været at være højlydt bekymret om bøsserettigheder. Vi har overset Putins artilleribombardement af Tetjenien, vi har taktfuld ignoreret hans irriterende vane med at myrde journalister og politiske modstandere, men Ruslands bøsser skal have lov at feste som deres hjerter tilskynder dem.

Her forleden vedtog Uganda en lov mod bøssesex. Lyder næsten som en Prokrutes lov, men kendsgerning er at intet menneskesamfund har fået elimineret bøssesex. Uganda er kommet med et formel udtalelse. Uganderne er ligeså forhippede som Vesten på ideologien om fri sex uden konsekvenser. Ingen kan håndhæve denne lov. Derfor er loven i Uganda kun en gestus.

Som andre afrikanske nationer lider Uganda stadig under en massiv AIDS epidemi, overført ved analsamleje. Pandemien eksploderede først hos bøssemænd i byer i Vesten som San Francisco og New York, og spredte sig til resten af verden. Fra et afrikansk synspunkt er AIDS blot den nyeste eksportartikel fra det imperialistiske Vesten. Af de 35 millioner mennesker i Uganda, lever 7,2% med AIDS, med de unge og folk i byerne værst ramt. Uganda er for fattig til at kunne skaffe sig dyr medicin. Mange lider og dør.
 

På hele kontinentet er ti-millioner af afrikanere blevet syge og dør af denne sygdom grundet Vestens dekadence.

På deres sædvanlige måde har vore medier lukket øjnene for vor største eksport’artikel’ til Afrika.

Dog er hr. Obama rasende på Uganda. Google kan fremvise 38.000.000 hits om Obamas frygtløse holdning om at uganderne skal have lov til at have sex med enhver de vælger, uanset de forudsigelige konsekvenser.

Amerikanerne plejede at have rettigheder under Forfatningen, men nu er de under stadig angreb fra IRS, NSA, EPA og Det Hvide Hus.

Franklin D. Roosevelt proklamerede en menneskeret til ytringsfrihed, tilbedelse og frihed for begær og frygt.

Men her forleden forkastede Obama dem, og satte med fuld styrke U.S. Regeringen bag friheden til at hore.

Der krævedes kulturel Marxisme i USA og dens hæderværdige helt, vor første sorte præsident, for at forsvare bøsserettigheder i det HIV hærgede Afrika. .

I hans præsidentskabs sjette år har vor leder fundet sig selv. Han er den forandring han har søgt så længe. Entertainere som Miley Cyrus kan kun gisne om den universelle ret til at have orgier uden konsekvenser, men Obama kan indføre det. Han fortalte Uganda, at “At indføre denne lovgivning vil komplicere vort værdsatte forbindelse med Uganda.”

Uganda er et fattigt land, og når det kommer fra denne administration så er det en ægte trussel. 
Obama's sorthed er kun det ydre, men det ægte menneske er af radikal herkomst. Han kan ikke tænke uden for den æske. Det er skadeligt på utallige måder, men politikere rundt om i verden har regnet ud at ved at lade ham løbe linen ud, så klares de fleste problemer. Obama bekymrer sig først og fremmest om hvilket indtryk han gør.

Uganderne kunne måske være så kloge at fjerne loven og så som Obama selv blot gør det de har lyst til.

Men først når Obama har sendt en masse penge af sted til dem. (USA støtter Uganda med 2,5 milliarder dollars om året - synopsis kommentar)

http://www.americanthinker.com/2014/02/the_freedom_to_fornicate.html#ixzz2u9tU2WzP

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails