tirsdag den 25. marts 2014

Varm luft præsidenten

Varm luft præsidentenSelvom  Clint Eastwood lille ‘optræden’ ved Republikanernes National Convent ikke var synderlig populær så er det set i bakspejlet helt åbenbart at den legendariske skuespiller i den grad ramte hovedet på sømmet. Præsident Obama er en katastrofe som præsident, en ‘tom stol der skader amerikanske interesser gravalvorligt.

Som Obamas fætter, Dr. Milton Wolf sagde, “Barack Obama er den værste præsident i vor livstid, om ikke i vor historie. Han har været en katastrofe. Mestendels fordi han hverken forsår eller har glemt hvad der er Amerika. Den Amerikanske Ide er om individuel frihed, begrænset regering og frimarkedsværdierne.”

Trist, og af så mange grunde, vil denne præsident gå over i historien som en af de værste. Obama har skabt et system, hvorved mennesker der tror på sig selv, økonomisk frihed og i den stil, skal bekæmpes. Retorikken fra kampagnen “You Didn’t Build That” er trængt igennem politikken over hele landet - og det er noget der vil skade Amerika i mange år fremover. 
 4430533dd3a85f23240f6a706700e5c7-e1365513317679

Virkeligheden er at der en 1 million færre amerikanere i arbejde i dag, end dendag Obama satte sig i præsidentstolen - og det vil sandsynligvis blive meget værre. Er det det han mente da han sagde “Yes, we can?”

Ingen er blevet fanget for lynchningen af den amerikanske ambassadør i Benghazi, og hele Mellemøsten ligger i grus takket været denne præsident, der hævdede at have en unik forståelse for regionen. Fra Egypten, hvor Amerika hjalp med til fjerne en pro-Vesten præsident, Mubarak, til Syrien hvor hver eneste “røde linje” er blevet overtrådt, er amerikanske interesser i en værre forfatning end før Obama trådte til. Skammeligt.

Ingen er blevet gjort ansvarlig for IRS’s magtmisbrug mod politiske fjender af regeringen. Dette er en gennemført misbrug af politisk magt og en spot mod amerikanske regler og procedurer. Forestil dig hvis en Republikaner havde gjort det? En rigsretssag ville blive anlagt.

Obamacare – der er en ynkelig fiasko - koster amerikanerne mere end 1 milliard dollars ifølge Bloomberg News. Hvis der er 319 millioner amerikanere, så kunne de blot give hver af os 3 millioner dollars og så kunne vi passe os selv. Obamacare har forøget antallet af ikke forsikrede amerikanere og er socialiseret medicin. Og de som stadig er forsikret har oplevet en ringere service, og kraftigt forøgede sundhedsforsikringepræmier.

Obamas “Yes, We Can” har ikke skabt nye jobs, og middelklasse familiernes indkomster falder. Der er rekordmange modtagere, 48,1 million, der modtager fødevaremærker - en stigning på 80% på 5 år.

Skatter stiger stadig. Obama lovede Amerika i 2009, at hans “stimulus” forbrug i 2009 til næsten 1 billion dollars var gennemført, og at den ville få arbejdsløsheden ned på 5%. Det er ikke sket - og skatterne stiger og stiger.

Obama har været præsident i snart 6 år, at det går bedre er ikke tilfældet, og han lægger skylden på Republikanerne. Under hans State of the Union Adresse sagde han, “De kolde kendsgerningerne er at selv midt i genopbygningen er der for mange amerikanere der arbejder mere og som lige knap og nap klarer sig.”  Seks år har han været præsident - og intet lykkes, ikke sandt? Han kommer med undskyldninger og har ikke præsteret.
Amerikanske allierede har erfaret at de ikke kan stole på Amerika og de som er fjendtligt indstillede behøver ikke frygte denne ‘varmluft’s Obama administration. Uheldigvis, og meget værre end en tom stol, har præsident Obamas fiaskoer påført stor og varig skade på USA.  

Obama har haft ret i mindst to aspekter på det han lovede:

Obama lovede en “reset” i relationerne mellem Amerika-Rusland, og der har i sandhed været en “reset.” Rusland har opnået virkelig stor magt og Amerika har aldrig nogensinde nydt så lidt respekt rundt om i verden.  Som  Obama lovede “Yes, We Can.”

Jovist, Obama har grundlæggende forandret dette land som han lovede.
About Ronn Torossian
Ronn Torossian is the Founder, President & Chief Executive Officer of New York-based 5WPR/5W Public Relations which was named the 2013 PR Agency of the Year by the American Business Awards. A nationally recognized authority on public relations and crisis management, Ronn has won numerous prestigious awards, including 2013 PR Executive of the Year by the American Business Awards; Ernst & Young's Entrepreneur of the Year semi-finalist; and “40 under 40” lists of PR Week and Advertising Age.  

Ronn’s 1st book was a best-selling Public Relations book entitled “For Immediate Release: Shape Minds, Build Brands, and Deliver Results with Game-Changing Public Relations.” A community leader, Ronn serves on numerous non-profit boards and resides on the Upper West Side with his family. Ronn is regularly featured in the media, and is a columnist for numerous publications. Connect with Ronn on Google+ and Twitter.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails