lørdag den 31. januar 2015

Børn der ikke er vaccineret er ikke velkommen hos flere læger

Nogle læger vil ikke se anti-vaccine patienter

           
Stephen Kruiser
               

Med Californien udsat for et mæslingeudbrud har dr. Charles Goodman lagt et meget tydelig besked ud i sit venteværelse og på facebook. Hans praksis vil ikke længere modtage børn hvis forældre ikke vil lade dem blive vaccineret.
               


“Forældre der vælger ikke at give en mæslingevaccination sætter ikke ikke kun deres barn i risikozonen, men også andre børn - især børn i mit venteværelse,” sagde Los Angeles børnelægen.

Denne kontante udmelding som et lille antal læger der i de senere år har “fyret” patienter der fortsætter med at tro på en ellers forkastet forskning der knytter vacciner sammen med autisme. De håber at strategien vil føre til at forældre ændrer tankegang; hvis det fejler håber de i det mindste at de kan reducere risikoen for andre børn i deres praksis.

Der er ikke mange læger der gør således, men det er en god begyndelse. Disse fjolser der tager lægelige beslutninger for deres børn med baggrund i holdningerne hos nogle tomhjernede celebrity hippier skal bare marginaliseres og udskammes, hvis det er muligt. Hvis nogen ønsker at tage beslutninger for deres børn, som samtidig udsætter andre børn for fare, jamen så hold dem borte fra andre børn.

Anti-vaccinationstilhængerne er en reminiscens af klimaforandrings kults - de holder med stor voldsomhed fast ved spekulationer, afviste teorieer og fup videnskab og det af grunde der kun genkendes af de ‘fremmede’ stemmer i deres hoveder.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails