lørdag den 31. januar 2015

Sådan skal det siges - Ungarn om indvandring

Sådan skal det siges“Vi kan ikke lade adskillige hundreder millioner sultende afrikanere komme ind. Europa er overbefolket. Politikere der ikke tager dette i betragtning vil tabe de næste valg, og de partier der stiller spørgsmål ved den nuværende immigrationspolitik vil høste fordelen.”

Dette citat stammer fra sikkerhedseksperten György Nógrádi, der helt klart betragter situationen som et sikkerhedsproblem, og forsøger at forklare det så enkelt som muligt.
03
Frivillige i Ungarn holder øje med illegale immigranter ved grænsen til Serbien.

Således gjorde også Ungarns premierminister, der sagde man vil hjælpe de som bliver forfulgt, men Ungarn “skal sige til NEJ til ‘bekvemmeligheds’ immigranter og gøre det krystalklart at de ikke vil få lov at bo her.”

Han fik på puklen for at forsøge at holde udfordringen så enkel som mulig. Dette er et meget vanskeligt problem at diskutere, men lige så ligetil som Orbán’s ord var, så kan jeg ikke lade være med at bemærke, at han mere eller mindre beskriver USA’s, Australiens, og i større og større grad Storbritanniens politik, hvor man forsøger at holde ‘bekvemmeligheds’ immigranter ude, selv i EU.

Jeg har ingen ide om hvilken tilgang til immigration der fungerer bedst, men lad os se det i øjnene: Der er et antal nationer der har gjort det som premierministeren har talt om længe.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails