mandag den 19. januar 2015

Megaegoer hos verdens ledere

Megaegoer hos verdens ledereEgomani er hele drivkraften i politik i dag. Vi kender til den ‘Nuværende Besætter’ af Det Hvide Hus, der har sunget - mig-mig-mig sangen -  så tit at selv hans tilbedere keder sig. Nej! Ikke endnu et TV-program om Formand ‘Bama’s’Tanker. Lad os dog være fri!  
Obamas Napoleon kompleks racer videre. Alle ønsker nu at være hyper-narcissist. I tilfældet BHO og Putin kan det ses tydeligst i deres kropssprog ved alle de topmøder, hvor der intet sker. Det er instinktivt. De kan ikke udstå hinanden.
Putin har skabt det som man i det gamle USSR ville kalde en “personlighedskult” noget der blev umoderne efter det var lykkedes Lenin og Stalin næsten at smadre den russiske økonomi. Russerne laver vittigheder om Vladi’s pralerier og utrolige gerninger - de fleste fup og fotoredigering. Her er så Vladi der skyder med den største riffel du nogen sinde har set. Her er så Vladi der barmhjertigt løslader en gråbjørn i Sibirien (der derpå vandrede ind i Kina, til stor uro for beboerne i landsbyerne).
Det som burde skræmme enhver vidende person i verden er at Obama og Putin tillader deres overstørrelses egoer at påvirke politiske beslutninger og militære aktioner.
Dette er farligt. Obama spinner grandiose planer oppe i sit hoved - den “røde linje” i Syrien, var et klassisk - lade munden løbe - uden brug af hjernen. Putin kaldte det omgående for et bluffnummer og stillede sig på det rædselsfulde Assad regimes side mod de ligeledes rædselsfulde oprørere - undskyld mig “moderate syriske rebeller” i Obamas tankeverden.
Sikken et par gennemførte tåber.
Det ser nu ud til at Putin har gjort nøjagtigt det samme i sit imperialistiske begær mod Ruslands naboer: Først Georgien, derpå Krim, nu det østlige Ukraine. Men manden kan ikke holde kaje, derfor har han også truet de baltiske lande, og de andre tidligere Sovjet kolonier i Østeuropa.  
Dette sker på et tidspunkt, hvor Rusland ikke har værktøjerne til at komme sig fra Sovjet Imperiets fald. Livslængden for mænd er stadig den laveste end i noget andet industrialiseret land, mest på grund af den nationale afhængighed af vodka og den enorme apati. Økonomien  lider under sanktionerne mod Putin. Det russiske militær er så langt borte fra at være på Sovjet niveau, eller blot som i Zartiden. Putins militær er et propagandanummer. Et tydeligt tegn er, at Ukraine har været i stand til at modstå russernes tankmanøvrer i de østlige regioner, noget der absolut ville have været helt ubegribeligt under Ondskabens Imperium.
Vladimir Putin er en meget snedig herre, men ikke så snedig som han selv tror. Ruslands nyeimperium eventyrr er begyndt at ligne Obamas kæmpefejl i Syrien. Begge konflikter slår rigtige mennesker ihjel, de er altså ikke morsomme. Men hvis de græske guder så til fra Olympen så ville de rulle rundt i latter.
Nu hvor vi faktisk kan betragte toppolitikerne rundt om i verden i deres ubevogtede øjeblikke, så er politiske nørder i chok. Respekten for verdens lederes plejede at være afhængig af censur i medierne, og måske om nødvendigt gennem grumme bøllers magtanvendelse. Sådan var det Saddam Hussien kunne overbevise liberale rundt om i verden at han havde nogle elskelige kvaliteter. CNN gjorde jobbet for ham. Den tid er forbi.

Jeg vil nævne nogle flere sager.

Der er Tyrkiets neo-Sultan Recip Erdogan, der netop har fået bygget sig et palads til en halv milliard dollars - noget af en frækhed i et fattigt land.
Erdogan er stolt over at være den første af neo-Osmannere. Dersom du nu skulle have glemt det, så plejede de slemme gamle Osmanner Sultaner at strangulere deres brødre med en særlig læderrem, dersom de skulle forsøge at lave et paladskup. Garrotten sikrede en stabil periode for en ny Sultan.
Alt det sluttede i 1924, og Tyrkiet har haft syv årtier med vidunderlig ‘sundhed’ blot for at blive ramt af hr. Erdogan. Samme Erdogan iscenesatte Mavi Marmara stuntet mod Israel, og han siges at være “Obamas bedste ven i Mellemøsten.” Den neo-Osmanniske neo-Sultan har et ego på størrelse med luftskibet Hindenburg.
Der er sådan set intet nyt at berette om den obskøne ‘storslåethed’ hos ayatollaherne, hvis messianske præster, hævder de er talsmænd for Allah, mens de nedsvælger vin, kvinder og sang. Da Obama gav sig på kerneproblematikken sidste år, fløj en række mullaher og typer fra Revolutions Garden til Cairo, hvor nyhedsfotografer tog billeder af dem da de gik fra flyet. De lo så de blev dårlige, havde tårer i øjnene - de fejrede deres succes med at narre Obama. Og de så døddrukne ud. (Druk, horeri og narko er en meget hemmelig offentlig kendt sag ved mullahkulten). Kulten lægger ikke skjul på at dens intention er at erobre verden, og i den proces har mullaher fået 80% af muslimer, der er sunnier, til fjender, og derfor foragter Iran frafaldne.
Som reaktion på truslen fra Iran vender saudierne sig, af mulige allierede, minsandten til Israel. Deres olieminister sagde forleden Saudi Arabien prædiker tolerance for alle trosretninger og det betyder vel helt sikkert at de med glæde sælger olie til “den jødiske stat” Israel. Ordvalget er beregnet på at give fingeren til Mahmoud Abbas, den palæstinensiske korruptokrat, der har sværget op og ned af stolper, at han aldrig nogensinde vil anerkende en jødisk stat i det tidligere britiske protektorat Palæstina.
Det som alle disse politiske narcissister har tilfælles er en gennemført overvurdering af sig selv. Utæmmede narcissister kendes netop på det og skulle aldrig få lov til blot at drive en pølsevogn, og så meget mindre et land, indtil de har opnået deres retmæssige andel af blodtude.
Obamas selvovervurdering har endog fået Senator Charles Schumer til at sige at Demokraterne aldrig skulle have haft så travlt med at få gennemtrumfet den elefantiske Obamacare lov, som ingen fik læst dengang eller ingen kan forstå - selv i dag. Dette får ‘de sande troende’ til at hyle af skuffelse, og selvfølgelig kan intet holdes hemmeligt på nettet.
Stolthed medfører fald - undertiden efter en kort forsinkelse, men dog helt og aldeles uundgåeligt.
Obama er Præsident Overvurderet. Vladimir Putin følger trop med gode gammeldags zaristiske bøllemetoder mod naboerne, og dermed tvinges europæerne til at se langt mere realistisk på deres forsvarsbudgetter.
Handlinger ved selvovervurdering avler modreaktioner. Tysk genoprustning er det klassiske russiske mareridt, og nu har Putin gjort en sådan nærmest uundgåelig.
Nu er Obamas gode ven Recip Erdogan ved at genoplive Osmanner Imperiet.
ISIS hans blodige konkurrent lige ved siden af i Irak og Syrien har ivrige unge rekrutter der kommer fra hele verden for at lade sig slå ihjel, og som det fortælles, bliver voldtaget som del af deres indvielsesritual
ISIS hævder man genvækker Kalifatet, men det gør Erdogan også. Irans Islamiske Republik kan med lethed kalde sig Det Islamiske Kalifat, således at vi har mindst tre indbyrdes konkurrerende muslimske imperier - det Neo-Osmanniske i Tyrkiet, Neo-Kalifatet af Mahdien i Teheran og Neo-Umayyads af Arabien kaldet Islamisk Stat.
Alle tre opererer på samme tid, og ‘om Allah det vil’ alle udstyret med kernevåben.
Det som de alle har tilfælles er en form for sygdom med hensyn til egoet, der stammer fra et enormt mindreværdskompleks.  
I normale tider ville disse klovne være hylemorsomme.
Dette er ikke normale tider. Denne tid er kendetegnet af en ukontrolleret spredning af kernevåben og missiler.
Den helt store ironi er at Obama, af alle mennesker - kandidaten for kærlighed og fred, den der lovede at standse havenes stigning - er endt med at være den der har gjort det muligt, helt ukontrolleret, at få spredt masseødelæggelsesvåben, gennem Iran og Nordkorea, de største banditter i verden.
Selvfølgelig skal den mand have en Nobel Freds Pris.
Nogen bliver nødt til at rydde op i alt denne uorden.
http://www.americanthinker.com/articles/2014/12/vladi_putin_goes_the_full_bama_.html#ixzz3L6YBO9i4

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails