onsdag den 14. januar 2015

Snemænd forbudt i Saudi Arabien

Snemænd forbudt i Saudi Arabien

       
                   
Islam er en ideologi med baggrund i mørke, død og ødelæggelse. Kun lidt tillades i det virkelige liv. Og nu er der blevet føjet endnu en lille glæde på listen over hvad der er u-islamisk: Muslimer må ikke bygge snemænd.

Hvem vidste det?

Det har åbenbart for nylig været snevejr i en region af Saudi Arabien nær grænsen til Jordan. Derfor har de gejstlige i deres uendelige visdom været hurtige til at sikre at Allah ikke bliver krænket ved nogen forkert handling.

Yahoo News rapporterer:

En prominent saudiarabisk gejstlig har givet årsag til kontrovers ved at udstede en religiøs formaning, der forbyder at man bygger snemænd - denne aktivitet beskrives som anti-islamisk.

På en religiøs hjemmeside blev spurgt om det var tilladt for fædre at bygge snemænd til deres børn efter en snestorm i landets nordlige region. Sheiuk Mohammed Saleh al-Munajjid svarede: “Det er ikke tilladt at lave en statue af sne, heller ikke blot for sjov.”

Idet han citerer muslimske lærde argumenterer Sheik Munajjid for at det at bygge en snemand var det samme som at skabe et billede af et menneske, en handling der betragtes som en synd ifølge kongedømmets meget rigide fortolkning af Sunni Islam.

“Gud har givet os plads til at skabe det man kunne tænke sig der ikke har en sjæl, herunder træer, skibe, frugter, bygninger og så videre,” skrev han i sin afgørelse.

Nogle skrev på Twitter at man burde være ligeglad med afgørelsen, mens andre var mere indstillede på at følge den. En skrev:

.....”Når man bygger snemænd efterligner man de vantro, man fremmer liderlighed og erotik”....
Foregår der noget utilstedeligt her??

Javel så! Sex med en snemand? Noget helt nyt. Brrrrr....

Hvad med snebolde? (Ja det vil vel også være et problem, de kunne jo ligne .....)

Sneengle???               

http://www.americanthinker.com/blog/2015/01/snowmen_forbidden_in_saudi_arabia.html#ixzz3OmkKMCzx

2 kommentarer:

Poul Berg sagde ...

Hvis jeg havde noget at sige inden for islam, ville jeg også forbyde bygning af snemænd, for hvordan kan man afgøre, om det ikke skulle være en model af profeten. Jeg har i hvert fald set mange snemænd, som helt afgjort lignede. Gulerodsnæsen og kulstykkerne i øjenhulerne. Det kan næsten kun være deres eventyrfortæller med de opdigtede åbenbaringer fra jødernes ærkeengel.

Olsen sagde ...

Godt observeret! Og så glæder det mig du skriver profeten med lille begyndelsesbogstav. Læg mærke til hvordan alle artikler også denne originalartikel altid skriver med stort P. (derfor skriver jeg det også med stort) Men hvorfor dog det?

Related Posts with Thumbnails