søndag den 11. oktober 2009

Sorte amerikanere svigtet

Sorte amerikanere svigtet af Obama

Bruce Walker

De Olympiske Lege kommer ikke til Chicago. Har Obama så svigtet byen? Nej, faktisk ikke. At være vært for Legene er en blandet fornøjelse, og det glemmes hurtigt. Obama har imidlertid svigtet det sorte Amerika, og den fiasko vil holde ved længe. Det at vi valgte en sort til præsident, blandt mange andre ting, er et rigtig godt sundhedstegn i amerikansk politik. Udover det er vi altså ikke ikke ligestillede når det drejer sig om Obama. Han var og er ikke knyttet tæt sammen med de storslåede principper ved den amerikanske storhed. Velsignelserne ved at være borger spildes med Barack Obama ligesom æren over at være den første sorte præsident er spildt med ham. Det er nemlig ikke det samme som at hævde at amerikanerne mangler store sorte amerikanere.

Clarence Thomas er virkelig en ægte 'stor' sort amerikaner. Han følte sig virkelig ramt af det ægte hykleri og det i meget højere og barskere grad end Obama. Thomas gik imod det og overvandt den stille intense vrede som mange sorte i hans generation virkelig må have følt inderst inde. I stedet for at blive en fortaler for sin race, blev Thomas en fortaler for en forfatningsmæssig grundfæstet regering. Han forfaldt ikke til opslidende beklagelser. Dommer Thomas rejste sig højt op over noget sådant.

J. C. Watts, en stor atlet og en stor politisk personlighed er også en hengiven kristen. Ligesom Thomas voksede Watts op i et område, hvor de hvides racisme var ægte. Han opnåede fantastiske resultater på fodboldbanen og havde en tiltro dtil en kærlig Gud om, at han ville fylde og udfylde hans liv. Ligesom mange andre sorte atleter har J.C. Watts levet et liv til efterfølgelse, en liv rodfæstet i tro.

Condi Rice, hvis far var Repuiblikaner, fordi i Alabama, da ville Demokraterne ikke have sorte i deres parti, er det lykkedes for, på mange forskellige områder af livet at få succes. Hun var på vicerektor på Stanford Universitetet, hun er en glimrende pianist der har optrådt med symfoniorkestre siden hun var 15. Rice har studeret ballet og kunstskjøjtelåb er hun fremragende til. Hun stod overfor ægte diskrimination i Birmingham, Alabama, men udviste tiltro til at hendes evne til at rejse sig ved at benytte sit talent, og nåede toppen i det amerikanske samfund.

Rice har været stillet overfor den mest nederdrægtige diskrimination af venstrefløjens hykleri, som har portrætteret hende som en rabiat racist og lavet sexistiske karikaturer af hende og protesteret ved hver eneste begivenhed hun har overværet på univerisitetsmiljøer, beregnet kun til "venstrefløjen."

Thomas Sowell er en af de største analytikere af menneskesamfundet, synes jeg. Hans bøger om etnicitet og udviklingen af menneskenes sociale samfund er en fryd at læse. Dr Sowells bøger er til forskel fra mange andre forfatteres værker, fyldt med kendsgerninger og præsenterer disse endsgerninger i et smukt prosa. Som Clarence Thomas, J.C.Watts og Condi Rice, blev Thomas Sowell født i Syden og kender til racediskrimination. Som de andre store sorte amerikanere er Dr. Sowells arbejder ikke besat af racisme og krav om erstatninger. I stedet bidrager han, gennem sin forskning og sit skrivearbejde, til amerikanernes fælles gode.
Hvor er disse fire sorte amerikanere, der i racismens modvind, arbejdede og rejste sig til storhed og de højeste pladser i det amerikanske samfund, dog forskellige fra Barack Obama!

Præsident Obama har intet gjort der er værd at bemærke i sit liv. Hele hans "karriere" (hvis man kan kalde den det) har være en beklagelsens politik. Han blev undervist i "jura" men hans lov er er en urealistisk lov om social retfærdighed. Han var samfundsorganisator, hvilket faktisk ikke betyder noget som helst. Han 'skrev' en god bog, - som Bill Ayers skrev for ham. Han kom ind som senator for Illinois, og har opnået en imponerende ry for at stemme "tilstede." Har senator fra USA Obama gjort noget andet end gentage de udslidte forfejlede teorier fra en kugleskør død tysk politisk økonom.? Nej.

Han brugte nogle årtier på at være tilstede i en kirke der fremførte en kvælende ond pseudo-kristen sort racisme. Han lærte om politik fra mestre i terror og revolution - dræbende, kedelig uinspireret sammenkog af politisk teori. Han tilbyder sorte amerikanere faktisk intet godt. Han giver intet ærefuldt til sorte amerikanere som de kan efterligne. Barack Obama har svigtet det sorte Amerika.

Fremfor at foretage sig noget på egen hånd som Thomas, Watts, Rice og Sowell har Obama involveret sig dybt i den regelstramme politiske Chicago maskine, der uddeler goder på baggrund af favorisering af vælgerenheder, fremfor ægte handlinger og integritet. Snarere end at gøre noget originalt som Thomas Sowell, efteraber Obama, som en papegøje, det han har hørt i venstrefløjens tosseskoler, hvor han har tilbragt hele sit liv.

Han er ligesom som så mange andre såkaldte "ledere" af sort Amerika -- Jesse Jackson, Al Sharpton, Charlie Rangel og andre - der ikke har noget mere fornufitgt og relevant at fremføre end at "hvide er racister" og som sælger de sorte amerikaneres stemmer som de sorte amerikaneres kroppe blev solgt som slaver tilbage i tiden. Hans budskab er ikke meget mere end dette: Beklag Jer nok, misund tilstrækkeligt, politiser tilstrækkeligt og alle jeres problemer vil forsvinde (seolvom denne opskrift ikke har virket i 40 år.)

Barack Obama leder ikke sort Amerika frem til et land med mælk og honning med kærlighed og broderlig hengivenhed som Martin Luther King lovede - kun meget få af forsamlingen af sorte "ledere" praktiserer faktisk det Dr. King prædikede - men Obama fører snarere i marchtempo de sorte amerikanere tilbage til fortiden, ind i slaveriets lænker, ind i hadets elendighed, ind i håbløshedens huler. Amerika fortjener noget langt bedre af en præsident, og især af den første sorte præsident. Obama har svigtet Amerika, men han har især svigtet de sorte i Amerika.

Bruce Walker is the author of two books: Sinisterism: Secular Religion of the Lie and The Swastika against the Cross: The Nazi War on Christianity.fre

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails