fredag den 2. oktober 2009

Tro væbnere for Polanski

Polanski's tro væbnere

Greg Gutfeld

Så er Roman Polanski igen i oprørt varmt vande, men denne gang foregår det ikke i Jack Nicholsons hjem. Han befinder sig for tiden i et fængsel i Schweiz, og Hollywood kæmper med alle midler for at redde ham ud. Woody Allen, Debra Winger og Whoopi Goldberg, blandt mange andre er gået i forsvar for ham - i det som kun kan beskrives som tapre handlinger af selektiv anti-feminisme.

polanski-trial

Hvad er så en selektiv anti-feminist? Det er en feminist der lukker det blinde øje for seksuelt misbrug, hvis denne udføres af nogen der deler de samme holdninger som dem om den verden vi lever i (som en klam filminstruktør, eller en venstreorienteret politiker med en forkærlighed for at stå uden bukser på når han åbner hoveddøren for nogen).

Med andre ord er det en "voldtægtsudøver, uden at have udøvet voldtægt." (chickenhawk - betyder en der f.eks. støtter helhjertet en krigsindsats, men som aldrig selv har været i kamp)

Her skal du huske på, hvordan steder som Huffington Post under Bush årene uden omsvøb kaldte alle, der gik ind for støtten til Irak krigen uden selv at have oplevet kamp for en "chickenhawk." Hvor er det dog morsomt nu, at se Huffington Post gennemvædet med klummer der giver deres støtte til Polanski - netop af mennesker, som jeg formoder aldrig har haft deres mindreårige datter sodomiseret af en perverteret instruktør i et fyldt badekar. Det er nemlig en 'chickenhawk' voldtægtsudøver: En person der hjælper og støtter en slyngel, uden selv på nogen måde at have erfaret den brutalitet som samme slyngel har forårsaget.

Nogle af disse sympatiske instruktører og skuespillere har uden tvivl teenagedøtre. Så for at bevise, at Roman er en ægte gentleman der kan sætte sig ud over tåbelige dumme amerikanske retfærdighedsnormer, så burde disse støtter være fortrøstningsfulde nok til at efterlade deres datter alene med manden - i et fyldt badekar.

Det positive er, at Roman er godt oppe i 70'erne, så muligvis har pigen en fair chance for at kunne kæmpe sig fri.

Hvis du nu er uenig med mig, ja så er du sandsynligvis rascist.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails