lørdag den 3. oktober 2009

"Min vens fjende er min ven" Obama om Honduras

Min vens fjende er min ven. Obama om Honduras.

Humberto Fontova

"Obama aner ikke hvad han foretager sig!" bjæffede den honduranske udenrigsminister Enrique Ortez den 4. juli. "Han aner absolut intet om noget!" fortsatte Ortez. "Højst sandsynlig ville han ikke engang kunne finde Tegucigalpa på et kort."

USA er igang med nu, som tidligere, at kritisere den demokratiske regering i Honduras'' for dens handlinger for at bevare deres Forfatning, og gå imod Chavez/Castros ihærdige forsøg på at på at ændre landet til at blive en fælles narkostato for Chavez. Honduras' Højesteret stemte enstemmigt for at afsætte Zelaya, og den lovgivende forsamling stemte 125 for og 5 imod. De fem i den lovgivende forsamling der var imod, hører til hos Det Kommunistiske Parti i Honduras, der har en langvarig tradtition for at være vandbærere for far Castro.

Den honduranske minister hr. Ortez, ved udmærket godt, hvad der står på spil, og har indgående kendskab til den omhyggelige procedure, efter loven, som hans landsmænd har fulgt, og hvordan de har handlet i rette tid for at frelse såvel nationens og USA' interesser ved af afsætte Zelaya - hans udtalelser var meget direkte, dog forståelige, men noget udiplomatiske.

Lad os håbe hr. Ortez har ret. Lad os håbe at Obama administrationen der hensynløst forhåner det grundfæstede demokrati og dets præsident Roberto Micheletti, der er trofast overfor USA, (og som omgående fyrede sin minister Ortez efter hans udtalelser) ikke begår flere dumheder på USAs vegne.

Lad os håbe at Washingtons rynkede bryn og snerren overfor den gennemført forfatningstro og det frie markeds orienterede Honduras (mens samme USA slår smut med øjenvipperne og sender kindkys mod det stalinistiske Cuba) blot er en forbigående dille. Lad os håbe at de økonomiske og diplomatiske sanktioner som udenrigsminister Hillary Clinton benytter for at tvinge, gennem pistoldilpomati og piskeslag, mod det USA trofaste Honduras blot er begrundet i misforståëlser og ikke meget mere, det er vel ikke fordi det ønsker at Honduras skal komme ind under samme skabelon som Hugo Chavez, Raoul Castro og Daniel Ortega følger.

Ellers står vort land i gødning til hofterne, langt mere end selv de mest konservative mener.

Når man ser på Obama udenrigsministeriets nye regler (hvor man skærer ned på titusindvis af millioner af dollars sammen med visaregler til borgere fra Honduras), da er det sandsynligvis nemmere for en cubaner ansat hos Castros KGB trænede DGI, at rejse til Washington end for en honduransk forretningsmand at komme til New Orleans på messe. Det er godt nok nogen mærkelige tider vi lever i.

Nogle af USAs vigtigste militærbaser på den Vestlige Halvkugle befinder sig i Honduras. Hugo Chavez, Fidel Castro (og især) sandinisten Daniel Ortega i nabolandet Nicaragua, bryder sig langfra om denne kendsgerning. Ortega tisser muligvis i bukserne hver gang han mindes midt 80'erne da han var den brovtende Castro/Sovjetimeperialismes hovedfigur i Centralamerika

Så kom Reagan-holdet på banen (trods Demokraternes kraftige modstand og råberi.) Reaganfolkene benyttede denne base i Honduras som en hjælpestation til at forsyne de nicaraguanske frihedskæmpende, Contraer, til at dæmme op for denne flodbølge af tropisk stalinisme. Militærforsyninger, mange af dem fra denne base i Honduras, gjorde det muligt for Contraerne at bekæmpe Ortegas af Sovjet forsynede sandinister til en våbenstilstand og derpå fik Nicaraguas egne vælgere lov til at stemme Ortega bort. Dette efterlod Castro og Ortega (og Demokraterne fra John Kerry til Ted Kennedy til Chris Todd) tilbage stampende i jorden af raseri, som i endnu et ukontrolleret vredesudbrud.

Men nutildags takker været deres gamle venners (Demokraterne) flertal i Washington, ser de ud til at Castro, Ortega (sammen med Hugo Chavez) er klar til et comeback for at tæmme Ørnens vinger. Og "I du godeste, de ved sandelig godt hvordan det skal gøres," sammen med Organization of American States, FN, EU og US Udenrigsministeriet, der alle henviser til disse diktatorers argumenter mod en fuldt lovlig demokratisk og populær regering i Honduras.

I sidste måned under et ugelangt besøg i Honduras befandt jeg mig midt blandt titusindvis af honduranere der viste deres støtte til deres fuldt lovlige og forfatningsmæssigt grundfæstede regering. Søg du blot på MSM forgæves for nogen omtale af disse demonstrationer, der havde flere hundredetusinder af honduranere som deltagere, og hvor en meget anvendt plakat med teksten "CNN, Hvorfor fortæller I ikke om dette!" blev anvendt.

Men lad et par dusin Zelaya tilhængere afbrænde nogle bildæk, og det er straks i nyhederne.

Diss Reaganitter, der i midten af 80'erne gav smæk til Castro og russerne, skal være efter drengelakajen Daniel Ortega der under et topmøde i april for amerikanske lande, var så hurtig til at minde Obama om hans tilbøjeligheder med at være spytslikker. Den vigtigste del af Daniel Ortegas sandinistiske slagsang forhåner USA som "El E-NE-MIGO de la HU-MA-NI -DAD!) (menneskehedens fjende!)

Ved dette sidste topmøde for amerikanske lande, havde Ortega en fremragende lejlighed til at skrige op, og opildne til denne slagsangs tema, og det lige i ansigtet på US Præsidenten - og det i samtlige 50 minutter, mens de fleste af de underholdte ledere på den Vestlig Halvkugle smålo og fnisede.

Men frygt ikke! Det ville Obama ikke finde sig i! og (selv uden teleprompter) kneb han øjnene sammen, rullede ærmerne og - og gik til modangreb!

"Vi har til tider være indblandet," svarede den amerikanske præsident den kommunistiske nicaraguanske pædofil, mens publikum samtykkede, "og undertiden har vi forsøgt at diktere vor betingelser, men jeg anmoder jer om at vi indgår i et ligeværdigt partnerskab. Der er ingen seniorpartner og juniorpartner i vort forhold."

"Ups!" var uden tvivl Ortegas umiddelbare reaktion. Derpå giver han ordre til at hans hær skal være i højeste beredskab, han bemander sit antiluftsksyts og søger tilflugt i sit bombeskjul!

"Åh ja, de amerikanere," samtykkede den brasilianske præsident Janoi Quadros i 1961, mens han betragtede Castro brødrene og Che gøre grin med de tossede amerikaneres "Allerklogeste" ved at oprette et Sovjet regime mindre end 90 miles fra USA's kyster med US regeringens stiltiende accept. "De har altså en masochistisk tendens. Des mere man slår dem, des mere nyder de det."

Hvem ved dette Latin amerikanske topmøde kunne være uenig?

"Vi var overbeviste om at Zelaya havdfe planlagt at overdrage Jeres Militærbase til Chavez," betonede Honduras præsident Micheletti over deres ydmyge tjener under et totimers langt interview. "Vi belv mistænksomme da sidste år pludselig, som lyn fra en blå himmel, Zelaya erklærede Honduras havde alvorligt brug for endnu en international lufthavn." Hvadbehager! spurgte alle vore politikere sig selv, med vidt åbne øjne? Honduras' lufthavne er udmærket i stand til at opfylde vore behov og det ved alle og enhver...ikke sandt?

"US Luftbasen i Palmerola vill bare være et perfekt sted for den lufthavn," fortsatte Zelaya. "Og Venezuela har lovet at finansiere projektet."

"Ups!" sagde vi alle. Da vi så begyndte at spørge mere indgående, og kom frem til selve grundlaget for denne plan, erkendte Zelaya at han planlagde at forvise US Militæret (her ved lufthavnen) og ændre denne base, til en mellemstation for Chavez-Farc narkoforsendelser til USA.

Fjorten venezuelanske registrede fly er styrtet ned i Honduras i løbet af 2 år, de medbragte alle kokain, eller bestanddele deraf, når de blev fundet. Siden har Zelaya udtalt at man ikke har fundet nogen fly som omtalt. (Note: Dette er blot fly der er styrtet. Forestil dig den trafik som Zelaya har tilladt gennem Honduras for sin mentor og kæledægge, Hugo Chavez.) Ved at give lov til at undersøge Zelayas forfatningstridige handlinger, har de honduranske myndigheder fundet 9 hemmelige landingsbaner i fjerntliggende egen af landet.
(Bemærk, kære læsere: Du vil ikke kunne nogen hos MSM om dette emne).

"Jeg erklærer herved USA for at være den værste plage for vor planet! Lad os frelse menneskeracen. Lad os udslette USA! Forsvind til helvede, Gringos! (Hugo Chavez, juli 2006).

"Min drøm er at smide tre atombomber i New York City (Raul - ikke Fidel -- Castro, november 1960)

"USA er en grib der lever af menneskeheden! .... min skæbne er at bekrige USA! (Fidel Castro, juli 1958) Sammen kan Iran og Cuba få Amerika til at falde!" (Fidel Castro, april 2001)

"USA er menneskehedens fjende!" Daniel ortega (næsten dagligt siden 1979)

Dette er de gentlemænd som vort udenrigsministerium støtter mod det demokratiske og USA trofaste Honduras.

"Jeg har altid være en ven og en beundrer af USA. Ingen lovlig valgt præsident for Honduras vil overdrage US basen i Honduras til Chavez, der er så nært allieret med det snart atombevæbnede iranske regime." (Roberto Micheletti, juli 2099, til deres ydmyge tjener). Det er denne mand vort udenrigsministerium planlægger at fortrænge, hånd i hån med de nævnte narkodespoter, stalinister og massemordere.

Derfor lad os håbe at præsident Michelettis tidligere Udenrigsminister havde ret, og "det som vi kan se her" ikke er mere end blot "en fejlkommunikation." Ellers mine venner? ..... så må du drage dine egne konklusioner.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails