torsdag den 15. maj 2014

Hvem må man citere uden at blive straffet?


Bernie Planck
Jeg kan spekulere over hvor mange amerikaner udover de som ser Fox News, der har nogen fornemmelse for hvor vanskeligt det er at kritisere Islam i andre lande i Vesten. Hvis en besøgende på min blog ikke lige har opdaget det, så blev en leder af Liberty GB partiet i Storbritannien arresteret og kan se frem til fængsel for at have citeret Winston Churchill. Her er hvad den vise Churchill havde fundet frem til om den hadfyldte kult:


”Hvor skrækkelig er de forbandelser muhammedanismen pålægger sine tilhængere! Ud over det fanatiske raseri der i et menneske er lige så farligt som hundegalskab i en hund, findes der den fatalistiske apati.

Effekten er synlig i mange lande, sløve skikke, sjuskede landbrugssystemer, træge handelsmetoder, og usikkerhed omkring ejendomsret findes, hvor end tilhængerne af Profeten regerer, og lever.

En degraderet sensualisme der fratager livet ynde og raffinement, foruden værdighed og hellighed. Det faktum at i muhammedansk lov tilhører enhver kvinde en eller anden mand som dennes absolutte ejendom, enten som barn, kone eller konkubine, må udsætte den endelige udryddelse af slaveriet, indtil troen på Islam er ophørt at være en stor magt blandt mennesker.

Individuelle muslimer kan vise fortræffelige kvaliteter, men religionens indflydelse paralyserer den sociale udvikling, for de der følger den. Ingen større reaktionær kraft eksisterer i verden.

Langt fra værende uddøende er muhammedanismen en militant og konverterende tro. Den har allerede spredt sig gennem Centralafrika, udviklende frygtløse krigere ved hvert et skridt; og var det ikke fordi kristendommen fandt ly i videnskabens stærke arme, videnskaben imod hvilken den havde kæmpet forgæves, kunne Europa´s moderne civilisation falde, som civilisationen i antikkens Rom faldt”.
Statue of Thomas Jefferson, Jeffersonville, Indiana
Statue of Thomas Jefferson,
Jeffersonville, Indiana
Flickr User : OZinOH
Men vi behøver jo ikke være bekymret over at blive arresteret for had-tale i Amerika, ikke sandt?
Forkert! Vi har virkelig grund til at være bekymret, hvis en demokratisk senator får det som han agter, for så er det nemlig kun et spørgsmål om tid, før det bliver en forbrydelse af ytre hadfyldte bemærkninger gennem brug af vore telefoner eller internettet.

At være uenig med Obama og man er allerede en racist og fyldt med had - Derfor vil vi en dag se en eller anden stakkel blive arresteret, fordi han sådan set var imod at blive tvunget under Obamacare for at betale for procedurer der er i konflikt med hans religiøse tro, og at han havde ‘frækheden’ at citere Thomas Jefferson:

“At tvinge et menneske til at afsætte midler til fremme af ideer han ikke tror på eller afskyr er syndfuldt og tyrannisk.”

Hvis liberale fortsætter med at smadre dette land, vil det blive nødvendigt for patrioter på liberal vis af sætte sig op mod tyrannerne.

Noter


(1):
En undersøgelse i 2009 viste at en tredjedel af de britiske teenagere ikke kunne identificere nogel af Winston Churchills mest berømte ord. Nu viser det sig at denne ‘mangel’ kan redde dem fra at komme i fængsel.

I en chokerende fortolkning af had-tale loven blev Paul Westen medstifter og leder af Liberty GB party og kandidat til EU Parlamentet blev arresteret lørdag og kan nu måske sfrem til 2 år i fængsel. Hans brøde? Han citerede en af det 20. århundredes mest berømte englændere 2. Verdenskrig helten Winston Churchill.  and candidate for member of the European Parliament, was arrested on Saturday


Det kunne se ud til at nogle lovgivere nu ønsker at overvåge og kontrollere tale. Hvis Senator Ed Maskey, Demokrat, Massachusetts får det som han ønsker skal forbundsregeringen overvåge radio, TV og Internettet for “had” tale, eller materiale der angiveligt går ind for eller opmuntrer til “vold,” som WND har fortalt.

Markey's forslag kaldet “Hate Crime Reporting Act of 2014,” [PDF] ville kræve at National Telecommunications and Information Administration skal rapportere til Kongressen om “brugen af telekommunikation” der går ind for eller opmuntrer til voldelige handlinger og anvendelsen af hadforbrydelser.” Loven specificerer ikke hvad præcist “had” er, men givet kildens ophav er det ikke vanskeligt at regne ud.

Townhall.com, 30 Sep 2009, Er det at være uenig Obama racisme?

Tidligere præsident Jimmy Carter sagde: “Jeg tror en overvældende del af den så intense demonstrerede protest mod præsident Barack Obama er med baggrund i den kendsgerning at han er en sort mand.” Det skulle komme fra en mand der tidligere har omtalt Obama som “Denne sorte knægt,” på Jim Lehrer “News Hour.” Samfundskritiker på New York Times, Maureen Dowd sagde da hun henviste til repræsentant i Huset, Joe Wilsons råben “Løgner” under Obamas tale om sundhedsreform, “Nogle mennesker kan bare ikke tro på at en sort mand er præsident og vil aldrig acceptere det.” Washington Post's Howard Kurtz sagde at han er “begyndt at få mistanke om, at race var en faktor hos visse kritikere, da jeg hørte dem råbe op om “Forfatningen” og om at få vort land tilbage.” Kurtz spurgte om de store tea parties og andre folkelige protester reflekterer en “tydelig usikkerhed med landets første sorte præsident.” House Ways and Means Committee Chairman Charlie Rangel, Rep. Eddie Bernice Johnson, New York Gov. David Paterson, MSNBC's Chris Matthews, og andre på venstrefløjen hævder at det er racisme der ligger bag kritik af præsident Obama.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails