mandag den 5. maj 2014

Muslimer slagtede mindst 100 millioner hinduer

Bernie Planck

I min artikel The Muslim Slaughter of the Hindus of Bangladesh (læs den her på dansk på synopsis) genudgav jeg dele af en Time Magazine artikel fra 1971, der bemærkede at Pakistans militærets folkemord på Hinduer i Bangladesh var “det mest ubegribelige overlagte siden dagene med Nazister i Polen.”

Ifølge myndighederne i Bangladesh blev der i løbet af de 9 måneder med Befrielseskrigen i Bangladesh myrdet 3 millioner mennesker (heraf 80% Hinduer).
(1). Nogle muslimske apologeter hævder at det ‘kun’ var 300000 eller deromkring. Det skulle åbenbart gøre det mere acceptabelt.

Jeg aner ikke, hvorfor muslimer har brug for at nedtone antallet af mennesker de myrder, torturerer og voldtager. I ‘gamle dage’ da var muslimske generaler ret så stolte når de fuldstændigt havde smadret byer, halshugget alle mændene og taget alle kvinder og børn som slaver. (2).
Durga with her two daughters - Lakhkhi and Sharashshati
Flickr User Rajiv Ashrafi

Nogle muslimske apologeter vil undskylde ødelæggelsen af hele byer under den muslimske erobring ved at påpege at andre erobrere i gammel tid, såsom Attila the Hun og Djenghis Kahn, begge flåede byer i stykker til grunden med en så grundig energi at byernes topografier faktisk er helt uigenkendeligte.

Sandt nok. Imidlertid ødelagde Attila og Djengis aldrig befolkningen i hele landet. For 1400 år siden strakte Hindu civilisationens sig fra Afghanistan til Japan. Så invaderede muslimerne det indiske subkontinent og begyndte at ødelægge en af verdens største civilisationer.

Selvom mange andre folkeslag konverterede til Islam fremfor at blive dræbt, så gik Hinduerne ikke med på den ordning. Efter hundreder af år med nedslagtning af Hinduer, begik Muhammads følgere et af de største af deres holocaust. I år 1000 A.D. blev hele Hindu befolkningen i Afghanistan udslettet. Ikke kun en by fuld af Hinduer, ikke kun nogle få hundredtusind Hinduer, men hver eneste Hindu mand, kvinde og barn i Afghanistan. (3).

I de næste 525 år fortsatte muslimerne deres folkemordskampagne og myrdede så mange som 80 millioner Hinduer i løbet af den periode. (4)

Når man sammentæller de millioner der blev dræbt før år 1000 og de ti millionvis efter 1525 A.D. er der kun lidt tvivl om at Muhammads følgere kan nå op til flere end 100 millioner dræbte Hinduer i de sidste 1400 år.

Som jeg bemærkede i min artikel Daily KOS - the idiot`s guide to Terrorism: "Islam kan få Hitler til at ligne en forsigtigper.”

Når en muslimsk apologet hævder, at vantro under muslimsk styre uden problemer konverterer til Islam, så spørg ham hvorfor 100 millioner Hinduer så lod sig dræbe fremfor at konvertere.

Noter:


(1):
Bangladesh Genocide Archive, øjenvidne beretninger
Et online arkiv med kronologisk optegnelse af hændelser, dokumentationer, audio, billeder, medie rapporter, og øjenvidneberetninger om Folkedrabet i Bangladesh i 1971 ved Pakistans Hær.
eyewitness.JPG
* The Black Night of March 25 – Professor Rafiqul Islam of Dhaka University
* An eye witness to surrender – Mazher Saeed, Pakistani naval officer
Major General (pensioneret) H S Kler, en tidligere indisk kommandør fra Indiens Væbnede Styrker under Banglades Frihedskrigen, der var tilstede ved den historiske overgivelses ceremoni i Dhaka den 16. december 1971. Han erindrer Bangladesh Liberation War i et interview med Voice of America.
* The Rediff Interview of Lt Lt Gen J S Aurora Part 1, Part 2
* April 1971: ‘Recalling Massacres of Those Days in Faridpur‘ – Rabindranath Trivedi
(2):
Den verdensberømte historiker Will Durant har skrevet i sin Story of Civilisation at, “den muhamedanske erobring af Indien muligvis har væredet den blodigste i historien.”

Indien før den islamiske imperialisme tog til var ikke lige præcis et fredeligt sted. Der var masser af krige udkæmpet af Hindu prinser. Men i alle deres krige overholdt hinduerne nogle gamle konventioner sanktioneret af Sastras. Brahminerne og Bhiksus blev aldrig smadret. Køerne blev aldrig dræbt. Templerne blev aldrig angrebet. Kvinders dyd blev aldrig krænket. De som ikke deltog i slagene blev aldrig dræbt eller taget til fange. Kun hvis det var en fæstning blev en bebyggelse angrebet. Civilbefolkningen blev aldrig plyndret. Krigsbytte var ukendt i erobrerens beregning. De kæmpende klasser stødte som regel sammen på åbne krigskuepladser, og havde en æreskodeks. At ofre æren for sejren eller materielt udbytte blev bedømt som værre end døden.

Den islamiske imperialisme kom med en helt anderledes kodeks - Profetens Sunnas. Den krævede at krigerne skulle falde over den hjælpeløse civile befolkning, når et afgørende sejr var blevet vundet på slagmarken. Den krævede at landsbyer, byer  skulle plyndres og nedbrændes efter forsvarerne var blevet slået ihjel eller var flygtet. Køerne, Brahminerne og Bhiksus var ofre for erobrernes særlige interesse - med massemord af de ikke-kæmpende.

Templerne og klostrene var særlige mål i orgier af plyndring og ildspåsættelse. De som de ikke slog ihjel fangede de og solgte som slaver. Størrelsen af plyndringsgodset fra ligene var en målestok for den militære missions succes.

Og de gjorde alt dette som mujahids (hellige martyrer) og ghazls (dræbere af vantro, i Allah og Den Sidste Profets navn.
(3):

I andre dele af Asien og Europa, gik de erobrede nationer ret hurtigt over til konversion fremfor at blive slået ihjel. Men i Indien, på grund af den hårde modstand af den 4000 år gamle Hindu tro, var de muslimske erobringer for Hinduerne en ren kamp om liv eller død.

Hele byer blev brændt ned og deres befolkninger massakreret. Hver efterfølgende felttog førte til hundredtusinder naf ofre og lignende antal blev deporteret som slaver.

Enhver ny invasionsherre skabte sig rent bogstaveligt sin egen bunke af Hindu kranier. Således blev erobrignen i år 1000 af Afghanistan fulgt op med udslettelse af hele Hindu befolkningen der; faktisk kaldes regionen stadig Hindu Kush, ‘“Hindu Slagtning.’

(4):

Bahmani sultanerne i det centrale Indien, gjorde det til at regel at dræbe 100000 hinduer om året. I 1399 slog Teimur 100000 hinduer ihjel på EEN ENKELT DAG, og mange flere ved andre lejligheder.

Koenraad Elst citerer  Professor K.S. Lal's "Vækst i den muslimske befolkning i Indien", der skriver at iøflge hans kalkulationer faldt Hindu befolkningen med 80 MILLIONER mellem år 1000 og år 1525. MÅSKE I VIRKELIGHEDEN DET STØRSTE FOLKEMORD I HELE VERDENSHISTORIEN.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails