fredag den 23. maj 2014

Pædofile i Hollywoods filmverden ved at blive afsløret

Hollywood’s pædofiliproblem eksploderer

                               

Hollywood er syg, meget, meget syg. Bag dets forhæng af helligere end hellig progressivisme, har underholdningsverdens  A-liste være engageret i den mest nedværdigende sexbrug mod børn og teenagere at dømme ud fra det stadig større antal ofre. Efter man har haft dækket over det i årevis er skandalen endelig ved at gå i luften.

Hollywood's sexual predator problem explodes

De seneste påståede overgreb involverer “X-Men” instruktøren Bryan Singer og mindst tre andre større personer i branchen: Veteran TV direktøren Garth Ancier, tidligere Disney direktør David Neuman og producer Gary Goddard.

Sidste måned anlagde tidligere barneskuespiller og model Michael Egan civilt søgsmål mod disse mænd og anklager dem for at havde delt mindreårige drenge “som kødstykker ved sex fester” sent i 1990’erne. Egan’s godt dokumenterede søgsmål udstiller en kabale af påståede rovdyr der indsamlede unge drenge og teenagere med hårde stoffer og alkohol for de seksuelt kunne forgribe sig på dem.

Egan blev der begået overgreb på adskillige gange, voldtaget og slået fra han var 15, siger han og det skete i et berygtet sexpalæ i det sydlige Californien. Palæet var ejet af en anden af Egans misbrugere: Den ækle Internet video mogul Marc Collins-Rector. Han er registreret som sexkrænker der har lokket unge drenge online, drugged og voldtaget dem, efterfølgende truet dem med et våben dersom de ikke gik føjede sig.    

Collins-Rector blev i 2004 dømt for at transportere 5 mindreårige drenge over statsgrænser med den hensigt at voldtage dem. Han fik lov til at forlade U.S. i 2006, ide han hvædede han led af “en hjernetumor” ifølge Hollywood Reporter. The Sun (Storbritannien) kunne i 2007 meddele at han “svansede rundt i Storbritannien i en limousine med chauffør og var omgivet af unge drenge.” Man ved ikke længere, hvor han befinder sig, trods det han skulle have været under politiets “overvågning.”

Singers advokat kalder Egans søgsmål “absurd” og “injurierende.” Men beskyldningerne vælter bare ind. Singer er nu også anklaget i en anden retssag anlagt i denne uge af en ung britisk mand der hævder Singer’s producer Gary Goddard befamlede ham online fra han var 14, voldtog ham som 16 årig, delte ham med Singer efter Singers film “Superman Returns” havde haft premiere i London i 2006. I årevis har der cirkuleret fotos på internettet der viser Singer med en parade af unge drenge og mænd rundt om sig.  

Egans anklager er særligt belastende i lyset af lignende påstande for fra 17 år siden ved Singers film “Apt Pupil.” Tre mindreårige drenge - 14, 16, 17 - lagde sag an og hævdede Singer og hans folk tvang dem til at iføre sig ferskenfarvede G-strengs trusser og strippe i en brusebadsscene til filmen. Myndighederne efterforskede. Anklagen blev afvist. Mere skete der ikke.
Michael Egan

“Alle søger skjul,” fortalte Paul Petersen, tidligere barneskuespiller og fortaler for barneskuespillere til Entertainment Weekly i 1997. “Det er en fuldstændig og total nedbrydning af de beskyttelser som Hollywood lader som om omfatter børn.”

Den selvsamme industri der på hyklerisk vis samles ved anti-mobbe topmøder med Obamas Det Hvide Hus og falskelig anklager konservative for at føre “en krig mod kvinder,” har tilladt at utallige børn kan jages, befamles, slås, misbruges og voldtages i Tinseltown fester arrangeret af pædofile med masser af stoffer og alkohol. Der må være noget om snakken som Egan afslører, for han er så langt fra alene:

–Sidste år slog barneskuespiller Corey Feldman alarm om udbredt pædofili i en modig afslørende erindringsbog. Han erindrede, hvordan hans bedste ven og med-stjerne Corey Haim blev sodomiseret af en ældre skuespiller på settet til deres hit film “Lucas.” Drengene blev proppet med kokain af en række pædofile ved fester arrangeret af talentspejderen og repræsentant for barneskuespillere - Marty Weiss.  Nu en registreret sexkrænker erklærede sig ikke skyldig i 2012 over for anklager om obskøne handlinger med et barn der var under 14. Ofret, en anden ung barneskuespiller hævdede Weiss forbrød sig seksuelt mod ham mellem 30 til 40 gange fra han var 11 år.

–Registreret sexkrænker Jason Murphy, en Hollywood casting agent, bortførte og misbrugte en 8 årig dreng før han kom ind i branchen.

–Boy band impresario Lou Pearlman var en fupmager og vammel karl der afholdt sleepover fester kun iført et håndklæde og tilbød massage til unge mandlige sangere. “Visse ting skete, og det smadrede næsten vor familie,” fortalte boy band stjernen Nick Carter’s mor Vanity Fair for et par år siden. “Jeg forsøgte at advare alle.”

–Tidligere barneskuelspiller Todd Bridges, kendt fra “Diff’rent Strokes” siger han blev misbrugt af sin agent.

–Tidligere teenager popprinsesse Debbie Gibson har omtalt “ældre mandlige studiedirektører, der var efter hende mens hun stadig var mindreårig.

–Trods foruroligende og vedholdende påstand om misbrug og voldtægt nyder instruktørerne Woody Allen og Roman Polanski dog stadig en professionel hyldest og beundring af deres kolleger.

–Den lumre modefotograf Terry Richardson fortsætter med at nyde at få støtte af Lady Gaga, Beyonce, Rihanna og Miley Cyrus trods årevis med beskyldninger om kvindehad, manipulation og upassende seksuel opførsel over for unge modeller.

Hvis alle disse syge personer havde været katolske præster, medlemmer af broderskaber på colleges eller skolelærere, så ville vi være blevet bombarderet med forargede indignationer.

Måske burde de i Hollywood som har så frygtelig travlt med at kæmpe for social retfærdighed lige holde vejret og lade være med at pege fingre af alle andre - og få standset uhyrerne i deres midte.

Michelle Malkin is the author of “Culture of Corruption: Obama and his Team of Tax Cheats, Crooks and Cronies” (Regnery 2010).

http://www.humanevents.com/2014/05/07/hollywoods-sexual-predator-problem-explodes/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails