torsdag den 1. maj 2014

Myten om Venstrefløjens store tolerance afklædes

Myten om Venstrefløjens tolerance

                                       
John Rocker                
                               
Hyklere, intolerante restriktive, selviske - disse er blot nogle få af de karaktertræk som mennesker på højrefløjen skal lære at acceptere om sig selv. Det er på høje tid at individer der ser på virkeligheden ud fra konservative filosofier forstår, at vores mentalitet er arkaisk og snæversynet med vort syn på verden såvel som det amerikanske samfund.

Du skal bare lære at acceptere alle, elske alle, og omfavne alle mens du bliver mere tolerant og forstår andres synspunkter og levevis, og begynder at fatte omstændighederne, hvorunder disse synspunkter og levevis kan være blevet skabt. Det er kun ved at adoptere denne progressive fremadrettede tankegang at du som en konservativ endelig kan udvikle dig, og integrere dig med det særdeles sofistikerede samfund som den liberale mentalitet forsøger at indføre.  

Har jeg fanget din opmærksomhed? Bare rolig, det er stadig bare mig, og nej jeg er ikke truet af et geværløb jeg er heller ikke blevet hypnotiseret af en bindegal liberal psykolog. Jeg mente bare at det er på tide at vi alle nu endelig forstår sandheden. Dette er hvad den liberale hjerne mener om konservative. Vi er simple ensporede bondeknolde der befinder os tilbage i en mørk tidsalder når det drejer sig om udsyn og tro. Vi er den gnavne gamle mand der råber af den unge hippe teenager om at skrue ned for den forbandede rock ‘n’ roll musik.
                                   
Mange gange kan man næsten skære i spændingerne med en kniv når man ser den liberale kæmpe hårdt med sig selv for blot at tolere det konservative synspunkt. Man kan næsten høre tankerne skrige inde i den liberales tykke hovedskal. “Hvorfor spilder jeg dog min tid med at høre på det sludder?” Meget muligt jeg fortæller dig noget du allerede ved og muligvis blot accepterer som en almindelig kendsgerning. For mig er den hånlige indstilling som liberale har over for konservative meget tydelig, og det har været tilfældet i årevis. Dog har vi nu beviser.                

I en tale forleden lod Guvernør for New York Andrew Cuomo katten slppe ud af sækken og gav nationen et førstehånds indtryk bag den liberale tankegang. Den længe ventede liberale bekendelse gik på dette:

“Deres problem er ikke mig eller Demokraterne, deres problem er dem selv. Hvem er de? Er det disse ekstreme konservsative der tordner mod abort, er for våben, er anti-bøsser? Er det det de er, fordi hvis det er tilfældet og hvis de er ekstrem konservative, så er der ikke plads til dem i New York, fordi sådan er New Yorkere ikke.”


Det er noget af en mundfuld for en mand, hvis hele mentalitet formodes at være med baggrund i tolerance.

Sådan tænker de altså om os, folkens, og jeg har en lurende mistanke om at han ikke er den eneste liberale der har disse hykleriske tanker. Vore kære elskede præsident opsummerede dem i bund og grund med to ord, som Cuomo skulle bruge et helt lille afsnit til da præsidenten omtalte konservative som “bitre bagstræbere,” og jeg kan kun forestille mig hvilke giftige dagsordener der ville undslippe hvis man fik lov til, i al hemmelighed, at trænge ind i tankesættet hos andre venstrefløjs “helte.”

Mit gæt er at du vil finde en meget konsistent mønster fra Pelosier, Rieds, og Clintons af den liberale overbevisning - og hvis de der står i forreste linje på venstrefløjen tænker og siger det nu, så kan du vædde på det flyder nedad til din nabo og dine børns skolelærer.

For mange ‘måner’ siden salvede de på venstrefløjens sig selv som leverandørerne af tolerance. Hvis du var sær eller anderledes, hvis du ikke kan klare dig i livet og ikke ønsker at give dig selv skylden, hvis du ønsker at gøre noget mange betragter som tabu, og i det store og hele har lidt ondt af alle, eller hvis du blot ønsker at levet et liv ud over det almindelige, så er der altså plads på deres hold.

Den ideologi kunne forekomme at være en definition på tolerance. “Vi er den del i Amerika der accepterer alle uden fordomme,” vil mange liberale påstå. Trods alt vil de fleste liberale med nogen selvbedrag fortælle dig, at hele deres filosofi er baseret på inklusion og accept af andre.

Det er nu imidlertid ved at være forbi. Tæppet er gået op for Troldmanden fra Oz og har udstillet ham for det han i sandhed er. Efter at have været selverklærede fortalere af tolerance og inklusion og de som skabte en politisk korrekthed, er en liberal endelig blevet ‘afvænnet’ og åbent indrømmer hvad mange konservative har haft mistanke om i årevis.

En liberals accept af andre begynder og slutter med - kun for de som tænker som han. Der er ingen tolerance for de der i deres øjne ikke er “progressive.” De stirrer med foragt på sådanne rå individer og forhåner den formodede stupiditet hos dem. De erklærer internt at “de” typer ikke har nogen berettigelse i vort samfund.

Nuvel, kære liberale, en af dine egne salvede har netop afsløret jer. Du fremhæver på arrogant vis dig selv som fakkelbæreren af tolerance. Jeg tror vi alle nu endelig har set at det overvældende flertal af jer ikke er andet end hyklere og bedragere af den selvsamme tolerance i hævder at stå for og fremme. .
John Rocker

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails