lørdag den 28. marts 2015

Det må man ikke sige i en TV serie!

Joken der fik en Seinfeld episode annulleret
Det er helt sikkert en ubetydelighed i kulturhistorien, men måske værd at lægge mærke til, fordi den fortæller meget om vor tidsalders følelser.

NBC der tolerede etniske jokes om jøder, jokes om størrelsen på penis, og jokes om hvilke mænd Eileen (Elaine) ville gå i seng med og bruge en antikonception svamp, har besluttet at en joke om afrikansk/amerikaneres spisevaner var lidt for meget.
s3sb_poster
Business Insider fortæller:
I samtalen om the Show About Nothing (Showet om ingenting)  har det vist sig at NBC ønskede at “nothing” absolut ikke skulle have noget med en Seinfeldsk tilgang til racespørgsmål at gøre, som det man ville have kunnet bevidne i en episode der blev fjernet på grund af kun een bemærkning.  
I en artikel i New York Post, dukkede en af de sjældne forkastede Seinfeld manuskripter op som ville have givet verden en god forestilling om, hvad der fik NBC til at være forbeholden dengang serien kørte. Det er noget uklart hvad episoden egentlig skulle have handlet om, men manuskriptet blev forkastet udelukkende på grund af een sætning fremført af George.
“Sådan set har jeg aldrig set en sort bestille en salat!”

Man kan så spekulere over om afro-amerikanere vil få den respekt der ligger i at blive satiriseret af ikke-sorte?
En enkelt Seinfeld episode handlede udelukkende om masturbation.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails