onsdag den 22. marts 2017

Opgørelse over 'lykkelige lande' storsnyder

Endnu en opgørelse over alle de der ‘lykkelige lande’Vi har undersøgelser om alt nu om stunder. Derfor er det ikke overraskende at vi har en meningsundersøgelser der måler ‘lykketilstanden’ i forskellige lande Her er så hvad denne undersøgelse fortæller os:
Nordmændene har mere grund end nogensinde til at fejre Den Internationale Lykke Dag.
Efter at have ligget nummer 4 de sidste to år, er Norge nu sprunget tre pladser frem og har skubbet Danmark der har ‘vundet’ tre gang fra titlen “verdens lykkeligste land.
Danmark kom så på andenpladsen, fulgt af Island, Schweiz, Nederlandene, Canada, New Zealand og Australien og Sverige, ifølge den seneste World Happiness Report, der kom mandag af the Sustainable Development Solutions Network for the United Nations.
Danmark har vundet prisen tre ud af fire gange siden man har lavet undersøgelserne, mens, Schweiz har vundet den en gang.
The United States kom ind som nummer 14, faldet en plads i år.
Det efterlader mig med en masse spørgsmål om undersøgelsen og hvad formålet egentlig er. Med andre ord - har vi ikke set ganske så kontante og  massive meningsundersøgelses fiaskoer i USA og i UK.  
Billedresultat for happiness poll
Hvad gør så disse meningsundersøgelser mere pålidelige end de som viste at UK ville forblive i EU eller At Mrs. Clinton ville vinde 400 valgmandsstemmer? W

Her følger så nogle personlige betragtninger:

For det første ser du en lang række mennesker ved nogen af disse landes ambassader me mennesker der søger visas til - eksempelvis Norge eller Finlandt?

Norge og Sverige har problemer med immigration, men det er ikke fordi det er amerikanere eller andre vesterlændinge, der bare ikke kan vente med at komme dertil. Ydermere strømmer "flygtninge" ind i Sverige, og ikke fordi læser at det er et ‘lykkeligt’ land.

For det andet: De fleste af de lande som er på listen har generøse velfærdsstater og bruger ikke så meget på forsvar. Dette er fordi nummer 14 på listen USA har brugt de sidste 70 år på at forsvare de fleste af de top 13 lande på listen. Faktisk er nogle af de ‘lykkelige’ lande som er med i NATO de som bruger mindre end 1%.

Hvor ‘lykkelige’ ville disse lande være i dag hvis USA havde trukket sig ud for år tilbage og ladet Norge og Finland stå tilbage og håbe på USSR’s eller nu Ruslands nåde?

Mit gæt er at de ikke ville være særlig ‘lykkelige.’ Spørg blot i Ungarn, Tjekkoslovakiet og Polen om deres niveau af ‘lykke’ da Warszawa Pagtens tanks rullede hen over deres byer.

Så fortvivl ikke over hvor ‘lykkelige’ alle andre er, eler hvordan de 13 lande åbenbart er ‘lykkeligere’ end Amerika.

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.

http://www.americanthinker.com/blog/2017/03/another_poll_about_all_those_happy_countries.html#ixzz4bwnXPDaD

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails