fredag den 17. marts 2017

Oprydning efter miljøaktivister koster millioner

Oprydning efter miljøaktivister koster millionerProtestlejrene ved the Dakota Access Pipeline er nu endelig blevet rengjort, ryddet op. Det har så kostet U.S. skatteyderne mere end en million dollars.

Der var aldrig flere end et par tusinde miljøaktivister i lejrene, men de efterlod sig en enorm bunke affald.
Billedresultat for dakota access pipeline debris
The U.S. Army Corps of Engineers brugte knap 1,1 million dollars i oprydning af protestlejrene ved the Dakota Access pipeline der ligger på regeringsejet jord i North Dakota, og man kørte fra stedet med samlet 835 lastvogne fuld af affald og skidt. Stedet der var besat af tusinder af miljøaktivister er nu rengjort.
Lejren der blev kaldt Sacred Stone blev erklæret rengjort torsdag.
Et renholdelsesselskab fra Florida afsluttede arbejdet der begyndte den 23. februar for at sætte ekstra gang i et omfattende restaureringsprojekt der ellers blev indledt sent i januar måned af the Standing Rock Sioux.
Samtidig indfangede en lokal dyreværnsforening yderligere fire hunde som man fandt ved lejren i North Dakota. Det samlede antal hunde der blev efterladt af aktivisterne er 12.
"Vi er glade for at kunne meddele at alle dyr er der blevet sørget godt for ved lejrene for the Dakota Access Pipeline" sagde Furry Friends Rockin' Rescue of Bismarck-Mandan i en online postering.
Stammen der blev hjulpet af statslige og lokale styrelser sammen med nogle frivillige fra lejrene igangsatte oprydningen på grund af bekymringer over at smeltevand kunne skylle tonsvis af affald  og skidt efterladt af de protesterende ud i Cannonball River.
Corps Capt. Ryan Hignight sagade at samlet blev 2.206 tons affald fjernet fra de tre lejre - — Sacred Stone, Oceti Sakowin and Rosebud —.Billedresultat for dakota access pipeline debris
"Samlet var der det der svarer til 835 lastvogne fyldt med affald og andet skidt fjernet fra de tre lejre.” sagde Capt. Hignight i en email.
Nogle ting, såsom gasflasker og tømmer blev lagt til side og til genbrug, rapporterede The Associated Press.
Holdet indsamlede kun affald på regeringsejet jord. Sacred Stone, hvor 2,206 tons affald blev samlet op er for en stor dels vedkommende stammens jord.
"Jeg er ikke i stand til at bekræfte at lejren der ikke ligger på regeringsejet jord er rengjort,” sagde Capt. Hignight.
Stor ros til the Sioux Nation for at påtage sig et ansvar for rodet, selvom det meste af affaldet ikke befandt sig på stammens jord.

Når det er sagt, så er der vel næppe noget bedre der kan illustrere den stupiditet, det hykleri som miljøaktivisterne hævder at besidde når man betragter de tusinder af tons affald på en flodslette? Det er ikke overraskende, at ignorante moralistiske aktivister har forurenet land de hævder er truet af en rørledning. Det er heller ikke overraskende at de ikke er klar over at de sådan set er helt borte fra virkeligheden.  

Det som er overraskende er at andre miljøgrupper ikke har sagt noget som helst om dette. Forbunds- lokale og statsstyrelser burde se nærmere på de forskellige grupper og pålægge dem en bøde som straf for at forhindre at dette kaos bliver gentaget.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails