tirsdag den 7. marts 2017

Sping ikke ud fra broen! Pris 142 millioner dollars

Golden Gate Bridge skal have et gigantisk net under for at hindre selvmordMyndigheden bag The Golden Gate Bridge bruger $142 million på et net på begge sider af broen for at forhindre at folk springer ud og slår sig selv ihjel. For $142 million, må nettet nærmest være lavet af guld. Men det er et utroligt pengespild, og det måske i sidste ende redde færre liv om nogen.

Det første problem er at når folk først springer ned i nettet kan de klatre op igen og forsøge en gang til. Det eneste det medfører er at selvmordet sker i to forsøg. Vil nogle så lige tænke sig om igen inden de springer anden gang? Umuligt at vide.
Billedresultat for net golden gate bridge

Men det vi ved er at nettet vil blive en “attraktiv forlystelse” ved at skøre, plørefulde eller narkotikapåvirkede personer springer ned blot for ‘spændeingens’ skyld, eller for at kune lægge noget ud på YouTube.

Ydermere, selvom dette net måske virkede 100% efter hensigten og der så ikke blev begået selvmord fra broen, jamen så er der andre broer man kan springe ud fra, såsom den nærliggende Bay Bridge. Faktisk er en yndet metode til selvmord i Bay Area at kaste sig ud foran et fragttog. (Caltrains.) Hvis nogen ønsker at slå sig selv ihjel så gør det at hindre det på Golden Gate Bridge næppe en stor forskel.

Broen bliver så absolut heller ikke kønnere, med store net der hænger på siderne, ligesom et gigantisk fiskenet.   

Det er interessant at opleve hvor meget liberale er villige til at brug for at redde liv i nogle situationer, men ikke i andre.

Billedresultat for net golden gate bridge
Når venstreorienterede kræver at biler skal være mere og mere energieffektive, og således lettere og lettere, så bliver disse langt mere skrøbelige i bilulykker. Når venstreorienterede forbyder gammeldags elpærer og i stedet går ind for de langt mere giftige kviksølvholdige pærer, så er de sådan ikke bekymret om menneskeliv. Og de er helt sikkert ikke bekymret over menneskeliv, når de forsøger at importere fremmede ude forudgående kontrol fra Central- og Sydamerika og flygtninge fra Irak, Syrien og Afghanistan.

Hvad gør livet hos mennesker der ønsker at begå selvmord mere værdifuldt end livet af mennesker ikke gør har dette ønske - mennesker der blot ønsker at være sikre i deres biler og i deres land?


http://www.americanthinker.com/blog/2016/12/golden_gate_bridge_142_million_suicide_net_has_big_loophole.html#ixzz4T5A2evIi

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails