tirsdag den 28. marts 2017

Var Watergate et dække for at vælte en præsident

Var Watergate også et nummer for at vælte en præsident?Myten om Watergate - den gentages igen og igen i medierne - fortæller os at to foretagsomme journalister, Bob Woodward (R) og Carl Bernstein (CPUSA, der står for Communist Party of USA) opdagede en Hemmelig Kilde der havde øgenavnet Deep Throat.

Deep Throat kom konstant med skyts til WaPo skandalens afsløringer hver gang der var brug for endnu en gang gift for at ødelægge en valgt præsident for United States ved navn Richard M. Nixon.  

Fra 1970’ og frem har der været tvivlere på Myten om Watergate, og i dag er det vel det helt rigtige tidspunkt at se lidt på historien.

For trods alt skriger Fakestream “WATERGATE!” hver gang nogen vover at betvivle deres integritet. “Hvordan kan I ikke stole, tro på os? råber de. “Husk på Watergate!”

Nuvel skeptikerne kan pege på nogle pålidelige kendsgerninger om Watergate.

Bevis 1.
Deep Throat blev afsløret for offentligheden da han døde for cirka 10 år siden, og det viste sig at være en Mark Felt, Jr., J. Edgar Hoover’s Associate Director of the FBI.

Felt blev forbigået til forfremmelse som Director of the FBI af President Nixon.

Ifølge de ‘ophøjede’ moralske standarder i Washington D.C. havde Mark Felt masser af grunde til at ville ødelægge præsident Nixon.

Det var Mark Felt der mødtes med Woodward og Bernstein for at give den ene efter den anden dødbringende dosis gift mod præsident Nixon indtil Nixon blev forkastet af Det Republikanske Parti og måtte trække sig som præsident. Læs denne på Synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/04/afkldningen-af-deep-throat.html
Billedresultat for mark felt
Woodward og Bernstein fik til gengæld en aldrig døende berømmelse for deres grundige journalistik, men det var altså Mark Felts der blandede giften som de så benyttede.
Bevis 2.

Chefredaktøren for the Washington Post under Watergate var Ben Bradlee, tidligere hos CIA med sin egen lange liste over grunde til at hade Richard Nixon.
 
Felt og Bradlee var begge “old Washington hands,” som de benævnte sig selv, begge medlemmer af the DC Leftist Establishment fra Stalinårene og frem. De havde årevis af erfaring med at lave dækhistorier rettet mod Amerikas venner og modstandere. De vidste præcist hvad de lavede, og hvordan.
Woodward og Bernstein blev så en slags marionetter for agenterne Bradlee og Felt, gamle våbenkammerater så at sige.

Medierne kan meget vel forsøge at fortælle dig at de dog fortalte sandheden, efter at Felt og Bradlee var historie og døde. Medierne ejer ingen skamfølelse, og kun Twitter kan sige dem imod i dag. .  
Derfor kan du tro på de selvpromoverende medier om Watergate, eller du kan vælge at tro at Watergate forvandlede hele Fakestream til en rasende pøbel ude på at lynche, fordi Nixon offentligt have udstillet Stalinisterne i Eastern Establishment i DC under Truman årene. (Læs denne artikel om Spiro Agnews angreb på medierne som mange ment virkelig satte ild i sammes beslutning om at få Nixon væk).

I dag kan vi så faktisk afgøre, baseret på de offentligt tilgængelige informationer hvem der er De Gode i Watergate og hvem der var de ægte forrædere. (En lille hjælp: Det er de samme).

Rigtige historikere har så endelig fundet frem til at ville fortælle sandheden om Sovjets infiltration af U.S. regeringen, plus amerikanske og europæiske universiteter og De Store medier - - infiltration som senatorerne Nixon og McCarthy forsøgte at bekæmpe til det sidste.

Nixon og McCarthy fik delvis succes med at afsløre Stalins agenter, men Watergate blev så hævnen fra Det Etablerede mod Nixon. (Sammen med sådanne, desværre glemte personer som Walter Krivitsky, Victor Kravchenko, Igor Gouzenko, Eugene Lyons, Ben Gitlow, og Jay Lovestone.)

Det kan derfor ikke undre at senator Charles Schumer advarede Donald Trump om Big Spooks for et par uger siden.

Men nu kan du slå det op i de ægte historiebøger -- ikke Howard Zinns samling af gift der stadig fremholdes for at sløve studerende nu om stunder.

Konklusion: Du kan enten tro de to gamle "Washington hands," Felt og Bradlee, der hadede Richard Nixon og “styrede” Woodward and Bernstein.

Eller du kan tro på medierne.

Det er helt op til dig.
Se: William Shakespeare: “Det onde som mænd gør lever videre efter de er døde, det gode ligger begravet med deres knogler ” (Julius Caesar, Act 3, Scene ii.)

PS. -- Nixon var ikke ligefrem nogen uskyldighed, men Demokratiske præsidenter slipper altid nemmere væk fra at blive udsat for Fakestream bølgen for opførsel værre end Nixons.  

PPS. -- Se: LBJ og the Gulf of Tonkin Resolution, historien om CIA Black Ops der satte gang i store U.S. slag i Vietnamkrigen.  


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails