fredag den 10. marts 2017

Schwarzenegger forsøger sig igen i politik - karrieren er nemlig helt forbi

SCHWARZENEGGER forsøger sig igen som politiker - karrieren er nemlig forbi


Efter at have brugt tiden i embedet som den sidste republikanske guvernør i Californien og tilmed sikret at han ville være den sidste republikanske guvernør forsøgte Arnold Schwarzenegger at vende tilbage til skuespillet. Han var så stjerne i en  en række film.

Han har ikke medvirket i en eneste film der har nået en omsætning på 100 millioner dollars siden Terminator 3 i 2003. Det tætteste han kom på noget lignende efter at have forladt guvernørposten var hans medvirken i The Expendables. Hans forsøg på at vende tilbage til action film genren har fejlet på det gyseligste. Sølle 12 millioner dollars for The Last Stand, $25 millioner for Escape Plan, selv Terminator opfølgeren nåede ikke op på de $100 millioner..
Hans Apprentice forsøg gik rabundus. Kan du så gætte hvad han nu har gang i.

Tidligere guvernør i Californien Arnold Schwarzenegger — “Terminator" action helten der gjorde "I'll be back" til en af filmhistoriens største ikoniske fraser - er måske ved at gøde jorden for et politisk comeback, ifølge adskillige GOP politikere i Californien.
Udsigten til at Schwarzenegger’s vender tilbage til politik som vil være valget til Senatet i 2018 - muligvis som uafhængig - får mere og mere momentum hos statens republikanere, gødet ved den tidligere guvernørs mulige evne til at komme på niveau med eller endda bedre end Donald Trump på de sociale medier. Er dette virkelig det nogen regner med? Schwarzenegger der søger et embede fordi Trump angriber ham på Twitter? Arnold som guvernør var kun mulig fordi hans filmkarriere var i tilbagegang. I sent 1990’erne var han over sidste salgsdato. De store film var fortid. Eraser var hans sidste action film. I End of Days og 6th Day var han kun en fyld. Men så blev han guvernør over Californien. Nu da hans karriere er en gang rod, så så er det på tide at vende sig mod et valg til Senatet.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails