tirsdag den 14. marts 2017

Sorte geder ofres på startbaner i Pakistan for at undgå ulykker

PAKISTANI AIRLINES ofrer en sort ged på startbanen for at hindre ulykker


Hvis dit luftfartselskabs forestilling om sikkerhed går ud på at ofre en sort ged på startbanen, så har du da i sandhed et problem. Men at ofre sorte geder på startbaner er så  Pakistan International Airline's ide om sikkerhed.

Pakistan's nationale luftfartselskab er blever hånet efter en ged blev ofre for at undgå uheld efter et af landets værste flykatastrofer.

Billederne gik helt amok viralt. PIA personale slagtede en sort ged ved siden af et ATR-42 fly der var ved at lette i indenrigsflyvning.

Det var første flyvning efter PIA have ladet sin ATR flåde være på jorden efter en ulykke den 7. december hvor 47 personer døde.

At slå en sort ged ihjel i Pakistan anses af mange som et middel til at få ondskab på afstand.

Jovist kunne de vedligeholde deres fly bedre. Men dette er da en mere forfinet løsning...

Ifølge den pakistanske avis The Express Tribune, er personalet slået af skræk over at flyve ATR flyene.

“Lige siden fly PK-661 styrtede sidder besætningerne nu og krydser fingrene når et fly letter,” fortalte en kilde til avisen.

Åbenbart er det næsten standard poceduren.

Flere indenfor flybranchen siger at det at ofre dyr forud for en flyvning ikke er noget nyt. De siger besætninger på to private luftfartselskaber også havde slagtet geder før de genoptog flyvninger efter to styrt i 2010 og 2012.

“Men denne ofring blev udført meget hensynsløst. Når man slagter et dyr midt i en større lufthavn ved siden af et fly så giver det altså opmærksomhed,” sagde en leder fra  the Pakistan International Airlines Pilots Association (PALPA).
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails