fredag den 31. marts 2017

På trods mennesker sluttede tørken i Californien

Hvorfor sluttede tørken i Californien?Vi har fået at vide at den årelange tørke i Californien var forårsaget af mennesker, af fossile energikilder og af CO2. Så hvordan kan det være  den nu er slut? Dette som følger var sådan set standardudlægningen. NBC News rapporten var uden tvivl oprigtig nok: :
I det knastørre Californien er mønstrene for regnvejr sådan set det samme som for 120 år siden. Dog har mennesker gjort klimaet varmere og den ekstra varme forstærker statens ødelæggende tørke ifølge et nyt studium. Varmere temperaturer, udtørrer jorden og forårsager at nedbøren snarere falder som regn end sne, og således reduceres den årlige snemængde, der anvendes til vanding, ganske betragteligt. Den sne der falder smelter derpå tidligere om foråret.
Det vi nu har er embedsmænd der knokler for at reparere the Oroville Dam, der lige nu er ved at sprænges på grund af vandpresset under nogel meget lidt lignende tørke konditioner der ikke desto mindre ikke er blevet udråbt som afslutning for tørken. Hvordan er det så gået til?
Billedresultat for oroville dam
Burde de ‘ærede’ eksperter som Al Gore, Jerry Brown og præsident Obama ikke kunne besvare det spørgsmål?

Måske kan journalisterne svare nu da de har været så ivrige efter at gentage af CO2 og mennesker har været årsagen til alle klimaforholdene. Det rigtige svar er at den årelange tørke begyndte og sluttede på den måde de altid har gjort, cyklisk og naturligt.

Mennesker kan lige så lidt kontrollere temperaturer, havenes vandstand og stormene som de kan kontrollere Jordens omdrejningshastighed og solens aktivitet.

Dette gælder for resten langt ud over Californien - det er et nationalt problem.

Den 12. november 2009 fortalte Gore til the Tonight Show at Jorden var adskillige millioner grader varm blot to kilometer under overfladen. Han tog 100% fejl, hvilket gælder så at sige alle hans forudsigelser. Normalt når nogen er så langt borte fra virkeligheden - ja så anses de ikke som værende en ekspert.  

Grunden til at Gore og andre ikke vil debattere er, at de benytter computermodeller i stedet for kendsgerninger til støtte for deres teori.

Jeg giver medierne skylden for indoktrineringen og skabelsen af frygt, fordi de aldrig stiller spørgsmål. De kalder det afgjort videnskab.

Det er på tide at medierne begynder at stille spørgsmål før den grådige magtfulde regering smadrer økonomien.  

http://www.americanthinker.com/blog/2017/03/so_how_did_the_california_drought_end.html#ixzz4cmrI41aM

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails