tirsdag den 7. august 2012

Alle kneb gælder - også Hestegødning!


Horse Hockey: Venstrefløjens Rafalca Derangement Syndrome

MICHELLE MALKIN  

Rafalca er navnet på Ann Romney's show hest, der deltog i dressurkonkurrencen i London i denne uge. Rafalca Derangement Syndrome er navnet på en partitilknyttet svækkende sygdom der hærger blandt arrogante “progressive” der opfører sig som populister.
I torsdag sendte de George Soros tilknyttede lejesvende fra MoveOn et nyt TV-spot der “viser en talende Rafalca Romney, der fortæller os, at Mitt ville behandle mange amerikanere værre end en hest!”

Man ser en talende Rafalca med en fup britisk accent med udfald mod Romneys private velstand:
“Hvordan kan jeg fremstå så nobel og atletisk og samtidig se så godt ud? Måske skyldes det at Romney bruger 77000 dollars om året på at passe mig, og efter Mitt Romney trækker sundhedsloven tilbage og sender arbejdspladser til udlandet, så kan jeg garantere dig at dit liv ikke vil være så forkælet som mit. Du er trods alt ikke en af hans heste.”

“Hvordan kan jeg fremstå så nobel og atletisk og samtidig se så godt ud? Måske skyldes det at Romney bruger 77000 dollars om året på at passe mig, og efter Mitt Romney trækker sundhedsloven tilbage og sender arbejdspladser til udlandet, så kan jeg garantere dig at dit liv ikke vil være så forkælet som mit. Du er trods alt ikke en af hans heste.”


Man behøver ikke være ekspert på heste for at forstå at venstrefløjens nederdrægtige, klassekampsangreb mod fru Romneys stinker værre end hestegødning.

Præsidentkandidatens hustru begyndte at ride for 12 år siden som behandling for hendes multipel sclerose. Som Dressage News rapportede, “Tilbage dengang, da kunne Ann ride trav i ikke mere end et minut ad gangen og måtte derpå skridte mindst 5 minutter på grund af sygdommens karakter.” Fru Romney har tilegnet sin tid lige siden på at gå ind for terapeutisk rideprogrammer og for klubber over hele landet.  

Da Demokraternes Hilary Rosen, (læs denne på synopsis) nedgjorde fru Romney for “aldrig at have  arbejdet en dag i sit liv,” sagde førstedamen Michelle Obama, “Familierne er noget der ikke skal røres ved. Og jeg tror min mand sagde det, og han gjorde det helt klart. Og jeg er helt enig med ham. Min kommentar var da også, da jeg tweetede, vi har brug for at respektere alle kvinder, uanset hvilken stilling og rolle de spiller i samfundet.”

At benytte Rafalca for at smæde Romney og give energi til klassemisundelse det er et vulgær misbrug af et familiemedlem. Tro blot ikke på det fordi jeg siger det.
The Democratic National Committee anerkendte selv tidligere i denne måned at man havde overskredet en grænse med deres egen video der hånede Rafalca - skønt man samtidig anklagede seerne for at have misforstået den noget betændte hensigt. “Vor brug af Romneys dressurhest var ikke for at fornærme fru Romney på nogen måde, og vi beklager hvis vi har gjort det.” Fortalte talsmanden for DNC Brad Woodhouse ABC News. “Vi ville blot gøre opmærksom på Guvernør Romney’s fiasko med at give direkte svar på mange problemer i denne valgkamp. Vi har ingen planer om at benytte hesten for at undgå yderligere misforståelser.”

Et er at stille spørgsmål til en politisk families brug og misbrug af skattyderdollars eller at grave i dybden med et politisk familiemedlems offentlige forhold og retorik i en kampagne. Førstedame Michelle Obama er belvet vred over de få udfordringer hun har fået i årenes løb over hendes ekstravagante jet-set stil med dyrt modetøj, bluser til 7000 dollars, sneakers til 600 dollars, hendes kontant udfald mod de velstående mv. Men dette er rimelige udfordringer mens Det Hvide Hus og dets kampagneteam i fællesskab optrapper deres Occopy-agtige krigsførelse med de som i Amerikas private sektor skaber velstand.

Det som er forkasteligt er ad honinem angreb på et medlem af en politisk families private aktiviteter for at få fremtvunget bitre stereotypier og svært afrystelige fortællinger. En undersøgelse, for få år tilbage, udført af Deloitte & Touche fandt der er hestejere med alle økonomiske baggrunde, at man ejer heste til forskellige formål, og at man bor alle steder fra små byer til større byer.

“Den største gruppe hestejere (45%) stammer fra middelklassen med en årlig indkomst per husstand på mellem 25000 og 75000 dollars. Blot 9% af befolkningen tjener mere end 150000 dollars om året, og kun 11% af hesteejere har en årlig indkomst mindre end 25000 dollars.”

Se denne, hvor Ann Romney giver sin mening til kende om videoen.


Men lad nu ikke kendsgerninger stå i vejen for en god gang ‘Hån den Rige Propaganda Kampagne.’ Som sædvanlig har den overanspændte venstrefløj trådt i en dampende hoben hykleri, og en politik med personlige angreb. Lad os håbe vælgerne bare siger NEJ til november.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Michelle Malkin is the author of Culture of Corruption: Obama and his Team of Tax Cheats, Crooks & Cronies (Regnery 2009). Her e-mail address is malkinblog@gmail.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails