mandag den 20. august 2012

Hvilken religion skal man vælge? - et hjælpediagram

Hvilken religion skal du vælge - et diagram

Bernie Planck

Et af problemerne med det moderne liv, er at der er alt for mange valg og beslutninger der skal tages. For 100 år siden der på Vestens prærier, hvis du ville have kaffe - så drak du den  sort.

I dag på en hvilken som helst nogenlunde velassorteret café kan man få - almindelig kaffe, mokka og meget andet. Den kan være varm, kold, med is, skummet og hvad som helst. Du kan få almindelig mælk, fløde, halvt af hver og så videre. Der er mindst 1000 forskellige måder man kan lave en ganske almindelig kop kaffe på.

Beslutninger - Valgmuligheder.

For 100 år siden, hvis du var født ind i en kristen eller jødisk eller muslimsk familie så voksede man op som kristen, jøde eller muslim. I dag i en hvilket som helst ‘anstændigt’ land kan du vælge mellem at være kristen, hindu, buddhist, jøde eller enhver anden religion uanset hvilken religion du er født ind i.

I muslimske lande kan de selvfølgelig ikke vælge mellem noget som helst, udover at du er muslim hvis dine forældre er muslimer ellers mister du rent bogstaveligt dit hoved.
1. Men jeg talte jo også om ‘anstændige’ lande og der ingen muslimske lande der har blot en grad af ‘anstændighed.’

For at hjælpe mine læsere , der ønsker at skifte til en anden religion end den de blev født ind i er her et diagram for at hjælpe dig med din beslutning:
 
Photo Credit: LOL god
Ansvarsfrasigelse:

Jeg går ikke ind for, eller anbefaler heller ikke at man benytter diagrammet for at lette et valg. For eksempel:

Scientology er en voldelig, grænseoverskridende og kriminel organisation, og du er en idiot hvis du bliver indfanget af disse bedragere.

Kulten kendt som Islam. Dette er måske den mest barbariske, vilde, voldelige, primitive, intolerante ideologi der nogensinde er påført moderne mennesker. Hvis der nogensinde har været en religion for seriemordere og voldelige kriminelle så er det i Islam vi i dag har det fuldkomne valg. Som bevis bør det bemærkes at Islam er den hurtigst voksende “religion” i fængslerne over hele verden. Se min artikel How Many Muslims are there in Prisons?

Note

(1):
yourjewishnews.com, Muslimer halshugger en kristen ved en offentlig ceremoni i Tunesien.

Den liberale taler Tawfiq Okasha dukkede fornylig op på “Egypten I dag,” og viste en video med muslimer der skærer hovedet af en ung mand for den forbrydelse at være konverteret til Kristendommen og efterfølgende nægte at frasige sig den nye tro. Videoen er yderst grafisk  og kan ses  her.Video starter ikke automatisk, jeg har fravalgt den mulighed da der er utrolig barsk og derfor må du selv linke til den.

Til de som foretrækker ikke at se den er her en opsummering:

Der vises en ung mand der fastholdes af maskerede mænd. Hans hoved er bøjet bagover med en kniv mod halsen. Han kæmper ikke imod og synes at være resigneret over sin skæbne. Der tales arabisk, og “fortælleren” messer et antal muslimske bønner og anmodninger, de fleste af dem fordømmer Kristendommen, der på grund af Treenigheden derfor opfattes som en polyteistisk tro. "Gud fik hævn mod den frafaldne polyteist”, “Allah forstærker sin religion der sejrer over polyteister,” “ Allah besejr de vantro ved muslimernes hænder, “og” der en ingen anden Gud end Allah og Muhammad er hans profet.”

Så råbes der “Allahu Akbar!” - Allah er stor”, den maskerede mand der holder kniven ved den frafaldnes strube begynder at hakke løs, skærer hovedet helt af efter cirka et minuts bearbejdning.......


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails