onsdag den 8. august 2012

Derfor går jeg ind for en lavere standard - for andre

Hvorfor jeg går ind for en lavere standard?

Walter Williams

Tilbage i 2009 sagde U.S. Chefanklager Erik Holder at vi var “en nation af kujoner” i racespørgsmål. Tillad mig at være modig og fremkomme med nogle få vurderinger, hvorved du kan afgøre om vi har samme mening. Der burde være to standarder for civiliseret opførsel: En for hvide, som skal være meget høj, og en anden for sorte, som er langt lavere. Med andre ord, i retfærdighedens og i rimelighedens navn skal sorte ikke være ansvarlige overfor de samme standarder som hvide og bør ikke kunne kritiseres for en opførsel der forekommer os forkastelig og racistisk, hvis den blev udvist af hvide. 
                               
Du kunne nu sige, “Williams hvad fabler du om?” Mitt Romney har ikke afsløret alt i sin forfejlede kampagnestrategi indtil nu, men hvad nu hvis han igangsatte en “Hvide Amerikanere for Romney” bevægelse, for at fange de hvides stemmer?

Hvis Romney kampagnen gjorde det, så ville der komme et ramaskrig fra medierne over hele landet med anklager strækkende sig fra racemæssig ufølsomhed til direkte racisme.

Da præsident Barack Obama meddelte sin 2012 indsats med “Afrikanske amerikanere for Obama” var tavsheden larmende. Burde de samme standard der anvendes overfor Obama ikke anvendes overfor Romney? Svaret viser sig tilsyneladende at være et Nej, fordi Obama ikke skal måles med samme målestok som Romney.Venstreorienterede vil næppe ikke komme frem og sige at kritik af Obama i og for sig er racistisk, men de er uhyggelig tæt på. Tidligere præsident Jimmy Carter sagde at kritik af Obama viser at der er en “nedarvet følelse” i Amerika af at en sort mand ikke burde være præsident. Chris Morgan, vært på MSNBC’s “Hardball” sagde at kritikere af Obama er tossede. Morgasn Freeman sagde at kampagnen med formålet at Obama kun sidder en periode er “racistisk betinget.”                    

Tidligere Obama czar Van Jones sagde, at Romney kampagneskiltet “Obama arbejder ikke” antyder at Obama er en “doven, uduelig forfordelt (affirmative-action - det at sorte har særrettigheder på visse områder fremfor hvide) baby.”

Racebetingede dobbelte standarder anvendes også i, hvordan kriminalitet omtales. Jeg vil vædde på, at hvis pøbel af unge hvide drog omkring og gennembankende og røvede sorte sådan helt tilfældigt og plyndrede sortes butikker, så ville det være på forsiderne af de store nyhedsmedier. Der ville måske blive oprettet krisecentre. “I aften rapporterter vi om de seneste bølge af racistiske hvide organiseret i uprovokerede angreb på uskyldige sorte og deres forretninger.” Hvis hvide bøller nu faktisk gjordet det, så ville politikerne kræve handling, svar. Sådanne tilfældige angreb finder sted --- men det er sorte der jagter og overfalder hvide.

På St. Patricks Day i Baltimore blev en 19 årig hvid ung mand på nederdrægtigste vis angrebet af en pøbel af sorte slyngler. Han slap fri, men et øjeblik efter angreb en anden pøbel af sorte banditter ham, og røvede alt han havde. Baltimore County’s Pat McDonough krævede, at guvernøren sendte Maryland State Police for at kontrollere “hærgende pøbel af sorte unge” ved Baltimore’s havneområde. Marylands guvernør Martin O’Malley og andre aktivister krævede derpå at McDonough undskyldte for sin omtale af “sort ung pøbel.”


Lignende episoder med uprovokeret vold udført af sorte slyngler mod hvide helt tilfældigt udvalg på strande, i indkøbscentre og på andre offentlige steder er forekommet i Philadelphia, New York, Denver, Chicago, Cleveland, Washington, Los Angeles og andre byer. Det meste af tiden bliver angribernes etniske tilhørsforhold, de kaldes blot tilfældigt opstået pøbel, ikke nævnt, selvom de venstreorienterede mediefolk og deres allierede er eksperter i at rapportere om raceuligheder i fængselsdomme og den hævdede uretfærdighed hos domstolene der behandler kriminalitet.

Ikke kun på den politiske arena og i kriminalrapporter er der racemæssige dobbeltstandarder; vi kan se det på læreanstalterne og arbejdspladserne. Sorte mennesker burde føle sig krænket over den indstilling, at det forventes af os at vi blot lever op til en lavere standard i opførsel og i præstationer. Hvide mennesker burde skamme sig over at give lov til og opmuntre til racemæssige dobbeltstandarder der  har effekter der på nogle områder er værre end gårsdagens rå racisme.

  Walter Williams
Ph.D., is the John M. Olin Distinguished Professor of Economics at George Mason University in Fairfax, Va. He holds a Doctor of Humane Letters from Virginia Union University and Grove City College, Doctor of Laws from Washington and Jefferson College and Doctor Honoris Causa en Ciencias Sociales from Universidad Francisco Marroquin, in Guatemala, where he is also Professor Honorario.


http://www.wnd.com/2012/06/why-i-am-held-to-a-lower-standard/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails