mandag den 20. august 2012

En mor kommer under 'angreb'


Hvor længe varer det mon før Ryans mor angribes?

Rick Moran

Politico kalder 78 årige Betty Ryan Douglas det “nye ansigt i Medicare krigene.” Hun repræsenterer en klar og presserende fare for Demokraterne og Obama kampagnen.

Mrs. Douglas stod frem sammen med sin søn forleden ved The Villages (et kvarter for pensionister) som et levende symbol på, at en Romney/Ryan administration ikke vil fjerne seniorers Medicare, som Demokraterne har påstået.


Kongresmedlemmet pegede på sin mor som eksempel på, hvordan debatten om Medicare er både politisk og personlig i en stat med den højeste procentdel af ældre vælgere i landet. For vælgerne der var til stede var Betty en “Medicare senior i Florida” af en nationens mange “trækfugle” der flygter fra det køligere klima i vintermånederne til varme steder som f.eks. Florida.

“Medicare var der for vor familie, for min bedstemor, da de havde brug for den, og Medicare er der for min mor når hun har brug for den nu, og vi skal fastholde det som en garanti,” sagde den 42 årige Huset’s Budgetkomite formand, da han beskrev oplevelsen ved at være en af de primære omsorgsgivere for sin bedstemor, der led under en fremskreden Alzheimers.

Da den nominerede vicepræsident debuterede i Florida blev Ryan og hans mor - der var iført en gul jakke og hvide bukser -hilst af adskillige tusinde entusiastiske pensionister, hvoraf nogle havde slået lejr udenfor i timevis for at se mor/søn holdet. Ordenshåndhævere anslår at 3000 personer samlede sig på Rådhuspladsen, og endnu flere stimlede sammen på gaderne med deres golfvogne, den transportform der oftest benyttes af kvarterets indbyggere.

Hun skal helt klart standses. Hun får jo Demokraternes angreb mod Republikanernes hold  til at blegne og det skal der gøres noget ved. Professor Jacobson spekulerer på hvordan angrebene vil tage form:


De vil påstå at hun benyttes om propaganda. De vil forsøge at grave al det snavs frem de orker - det behøver intet have på sig, men det vil hurtigt blive spredt. Så vil de hacke hendes e-mail. En ‘venlig’ regeringsansat vil se nærmere på skat og andre dokumenter.

Eller måske vil de blot være efter hende fordi hun har succes som forretningskvinde:

Foran mængden benyttede Ryan også sin mors livshistorie for at sætte et modangreb ind mod Obamas “du skabte ikke det” udtalelse, hvilket gav anledning til et meget begejstret bifald fra publikum.


“Da min far døde, gik min mor tilbage på skolebænken, hun gik på college, hun fik ny kompetence eller en ny levevej og begyndte en lille virksomhed.....Vores bedstemor tog sig af os dengang. Mor gik i skole og igangsatte så denne lille forretning,” sagde Ryan. “Og mor! Mor! Jeg er så stolt af dig for at gå i gang og få en eksamen. Jeg er stolt af dig for den lille forretning som du skabte og mor!, ‘ Det var dig der skabte den! Det er det Amerika handler om. Jeg er så stolt af  hende, Jeg er så stolt over det hun gjorde der midt i ndes liv.”

Jovist, Betty Ryan Douglas er en trussel. Det kan ikke vare længe før venstrefløjen vil forsøge at få hende gjort til en umulius.

Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/08/how_long_before_the_attacks_on_paul_ryans_mother_begin.html#ixzz244HX35Rb

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails